getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = FI Test : 'FI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Slow Âge - hidasta vauhtia, myös ihosi vuoksi

 • favoris

Slow living, slow food ja mindfulness - suuntauksia, joihin kuuluu vauhdin hidastamista kiireisen arjen keskellä. Jos hidastat vauhtia, lasket nimittäin myös riskiä työuupumukseen ja elämäntapasairauksiin. Nyt voit myös hidastaa ikääntymisen merkkien esiintymistä ihonhoidollasi - VICHY nimittäin lanseeraa kaksi uutta tuotetta Slow Age -sarjassaan. Kukapa ei mielellään haluaisi vanheta arvokkaasti?

Täysillä eteenpäin vaikuttaa olevan skandinaavinen mantra. Tällä tavoin yrittäjyys ja uuspohjoismainen ruokataide ovat jatkuvassa ja nopeassa kehityksessä. Kuitenkin myös meidän yhä tietointensiivisemmät työmme ovat elämäntapa, jota leimaa korkea tempo, jonka vastapainoksi monet meistä ovat tutustuneet slow livingiin, joka keskittyy nykyhetkeen sekä pieniin asioihin, joilla on suuri merkitys.

Slow living on noussut Slow food -liikkeestä 1980-luvun Italiasta. Vastareaktiona pikaruokaketjujen yleistymiselle. Halu säilyttää italialaisen keittiön laatu ja perinteinen ruoanlaitto tuoreista raaka-aineista laajenivat haluksi säilyttää laatu myös muilla elämän osa-alueilla.

Sama teema on meidän VICHY anti-aging -tuotteissamme; haluamme tehdä asiat niin hyvin kuin mahdollista sen sijaan että ne tehtäisiin niin nopeasti kuin mahdollista. Sekä auttaa myös sinua ottamaan käyttöön pieniä tapoja arkipäivääsi, joilla on suuri merkitys ajan kuluessa. Olet ehkä pannut merkille, että pitkät työviikot huonoilla yöunilla vievät veronsa. Et voi välttyä siltä, että aika vanhentaa ihoa, mutta VICHYn uusilla SLOW ÂGE -tuotteilla toivomme voivamme esitellä pienen rituaalin ja hengähdyshetken arkipäivääsi. Näin VICHYn anti-aging-tutkimus ja sinun mielentilasi yhdessä hidastavat ikääntymisen merkkien esiintymistä ja parantavat ihosi suojaa ympäristötekijöitä vastaan.

VICHYn viimeisin tutkimus osoittaa, että ihon ikääntyminen ei etene pakottavalla nopeudella. Ihoa suojaava ja vahvistava ihonhoito voi hidastaa ihon ikääntymismerkkien esiintymistä. Juurikin vahvuus on avainsana Slow age -sarjan pääraaka-aineissa. Tuotteet sisältävät Baïcalin (antioksidanttinen juuriuute), jonka ominaisuudet auttavat ihoa torjumaan oksidatiivista stressiä, jota auringon UV-säteet ja saasteet aiheuttavat. Baïcalin lisäksi tuotteet sisältävät Bifidusta, joka otetaan talteen probioottisten bakteerien käymisessä. Ainesosa tunnetaan alalla myös nimellä Bifidobacterium Longum. Bifidus auttaa vahvistamaan ihon vastustuskykyä ja tekee ihosta vähemmän herkän ympäristön vaikutuksille.

VICHY on kehittänyt SLOW ÂGE -sarjaa yhdeksän vuotta sekä tehnyt uusia havaintoja tutkimuksissaan, kuinka ihon ikääntymisen merkkien esiintymistä voidaan parhaiten hidastaa Slow living -ajattelutavan avulla. Koska vauhdin hidastaminen hyödyttää sinua - myös mitä tulee ihoosi.

UUTUUS - SLOW ÂGE -silmänympärysvoide

 • Silmänympärysvoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan.
 • Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle
 • Sisältää Baïcalinia (antioksidanttista juuriuutetta), Bifidusta probiooteista,
 • Ginkgo Biloba -uutetta, kofeiinia ja VICHYn termistä lähdevettä.
 • Ilman hajusteita
 • Vaikuttaa kuivuuteen, silmänalusiin ja juonteisiin silmienympärysalueella.

UUTUUS - SLOW ÂGE täyteläinen päivävoide normaalille/kuivalle iholle

Vahvistava täyteläinen päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan
Normaalille/kuivalle iholle, myös herkälle iholle
UVA-suoja, SK 30
Sisältää Baïcalinia (antioksidanttista juuriuutetta), Bifidusta probiooteista, glyseriinia, hyaluronihappoa ja VICHYn termistä lähdevettä
Virkistävän kevyt, kukkainen mutta raikas tuoksu, joka on kehitetty herkälle iholle
Antaa vahvemman ja kosteutetun ihon ja tuo raikasta hehkua

Ikoninen tuotteemme

 • Vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan
 • Silmänympärysvoide kehittyviä ikääntymisen merkkejä vastaan
 • Luetuimmat

  go to top