HIUSTENHOITO

Hiusten harjaaminen ja kemialliset värikäsittelyt voivat johtaa hiusten haurastumiseen ja lisätä hiustenlähtöä. Vichyn Dercos-sarjan Energising hiustenhoitoaine sisältää tärkeitä dermatologisia ainesosia, kuten Aminexiliä, B5- ja B6-vitamiinia. Se on suunniteltu parantamaan hauraiden hiusten kuntoa, tekemään hiuksista helpommin selvitettävät ja kevyet. Sen on kliinisesti todistettu elvyttävän ja tasapainottavan rasittunutta hiuspohjaa ja hiuksia sekä tekevän hiuksista kosteutetut, sileät, terveet ja kiiltävät.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja: HIUSTENHOITO

Kysymys 1: Voiko hoitoaineen jättää hiuksiin?

Kyllä, mutta vain jos se on tarkoitettu "hiuksiin jätettäväksi" hoitoaineeksi. Tämäntyyppistä hoitoainetta käytetään pyyhekuiviin hiuksiin juuri ennen niiden muotoilua. Toisin kuin tavalliset hoitoaineet, jotka on huuhdeltava pari minuuttia levittämisen jälkeen, hiuksiin jätettävät hoitoaineet tarjoavat lisäkosteutusta, hoitavat vaurioituneita hiuksia ja tekevät hiussuortuvista helpommin selvitettävät.

Kysymys 2: Onko hoitoaine hyväksi hiuksille?

Jos hiuksesi ovat kuivat, vaurioituneet tai vaikeasti selvitettävät, hoitoaineen käyttö palauttaa hiusjuurten kosteuden ja tekee hiuksista sileät ja kiiltävät. Jopa terveet hiukset tarvitsevat hoitoaineita, sillä tietyt shampoot, muotoilutuotteet tai ilmansaasteet voivat tehdä hiuksista heikot ja hauraat ja siten alttiimmat vaurioille.

Kysymys 3: Mitä hoitoaine tekee hiuksillesi?

Hoitoaine on hiustenpesun toinen vaihe. Shampoo on suunniteltu poistamaan hiki, kuolleet ihosolut ja hiustuotteet, kun taas hoitoaine tekee hiuksista pehmeämmät, helpommin käsiteltävät ja selvitettävät. Se myös suojaa hiusten rakennetta vaurioilta.