SHAMPOOT HILSE

Olipa kyseessä sitten hiiva tai päänahan ihon lyhyempi uusiutumissykli, hilse aiheuttaa päänahassa kutinaa ja ihon irtoamista hilseenä. Dercos Anti-Dandruff sisältää aktiivisia ainesosia, kuten DS-seleeniä ja salisyylihappoa. Se on hilseshampoo, joka poistaa näkyvän hilseen heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien ja auttaa ihoa taistelemaan hilsettä vastaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja: HILSE

KYSYMYS 1: MITEN HILSESHAMPOO TOIMII?

Hilseshampoot sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka vaikuttavat hilseen eri syihin: salisyylihappo auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja hiuspohjan pinnalta, seleeni hidastaa hiuspohjan ihosolujen kasvua ja mentoli puhdistaa. Jotta nämä ainesosat pääsevät vapautumaan ja vaikuttamaan, anna hilseshampoon vaikuttaa iholla muutaman minuutin ajan ennen huuhtelua.

KYSYMYS 2: KUINKA USEIN HILSESHAMPOOTA KÄYTETÄÄN?

Voit korvata päivittäisen shampoosi hilseshampoolla ja käyttää sitä yhtä usein. Vältä kuitenkin päivittäistä käyttöä, sillä liiallinen pesu voi aiheuttaa ärsytystä ja lisätä hilseilyä. Kun hilse on hallinnassa, käytä shampoota vähemmän ja vuorottele tavallisen Vichy-shampoon kanssa.

KYSYMYS 3: KUINKA KAUAN HILSESHAMPOON VAIKUTUS KESTÄÄ?

Parannuksia voidaan havaitaan jo yhden tai kahden pesukerran jälkeen. Koska jokainen hiuspohja on erilainen ja reagoi eri tavoin aktiivisiin ainesosiin, voi kestää jopa 1–2 viikkoa ennen kuin jotkut ihmiset huomaavat parannuksia. Neljän viikon käytön jälkeen hilseen pitäisi olla täysin hallinnassa.