MIEHET

Miehillä on erilaisia ihoon liittyviä huolia, jotka muuttuvat murrosiästä aikuisuuteen. Vichyn miesten ihonhoitotuotteet vastaavat kaikkiin ihonhoitotarpeisiin: Normaderm-tuotesarjasta löytyy ratkaisu ihon epäpuhtauksiin ja Mineral 89 -tuotesarjasta herkälle iholle. Liftactiv puolestaan häivyttää ikääntymisen merkkejä ja sisältää herkälle iholle sopivia aktiivisia ainesosia. Ne vähentävät eksposomien aiheuttavaa tulehdusta, joka aiheuttaa juonteita ja vähentää ihon kimmoisuutta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja: MIEHET

Kysymys 1: Voivatko miehet käyttää naisten ihonhoitotuotteita?

Kyllä voivat, mutta miesten tulisi valita ihonhoitotuote oman ihotyypin mukaan. Miesten iho on usein paksumpi, ja sen karvatupet erittävät enemmän luontaisia talia. Lisäksi miesten ihoon vaikuttavat hormonaaliset vaihtelut. Siksi on parasta käyttää omalle ihotyypille sopivia tuotteita.

Kysymys 2: Miten pitkään miesten ihonhoitotuotteet säilyvät?

Tarkista pakkauksesta tuotteen säilyvyys. Tarkista aina ennen käyttöä, ettei tuotteen väri, koostumus tai haju ole poikkeava.

Kysymys 3: Mistä miehen ihonhoitorutiini lähtee?

Miehet voivat parantaa ihonsa kuntoa noudattamalla päivittäistä ihonhoitorutiinia. Siihen kuuluvat kasvojen puhdistaminen, niiden kosteuttaminen suojakertoimen sisältävällä tuotteella sekä ihoon liittyvien huolenaiheiden täsmähoito.