aftershave

Päivittäinen parranajo aiheuttaa ihoärsytystä ja kuivuutta. Vichyn aftershave herkälle iholle on aktiivisia ainesosia sisältävä voide, joka estää ihon kireää tunnetta ja pistelyä. Sen koostumus sisältää aktiivisia ainesosia, jotka auttavat ihoa toipumaan. Tämä tuote myös kosteuttaa ja virkistää ihoa ja jopa auttaa tasoittamaan ihon sävyä supistamalla ihohuokosia ja silottamalla ohuita juonteita.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja: aftershave

Kysymys 1: Mikä aftershaven tarkoitus on?

Kuten nimikin kertoo, se on tarkoitettu käytettäväksi parranajon jälkeen, sillä se sisältää aktiiviisia ainesosia, jotka auttavat rauhoittamaan parranajon jälkeen esiintyvää ärsytystä. Lisäksi se auttaa virkistämään ihoa. Herkälle iholle sopiva aftershave myös kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, sillä parranajo voi kuivattaa sitä ja aiheuttaa kiristävän tunteen.

Kysymys 2: Miten aftershavea käytetään?

Huuhtele kasvot huolellisesti parranajon jälkeen ja taputtele kuivaksi puhtaalla käsipyyhkeellä. Lisää pieni määrä herkälle iholle kehitettyä aftershavea kämmenelle. Hiero käsiä yhteen, jotta tuotetta on tasaisesti molemmissa käsissä, ja hiero huolellisesti iholle.

Kysymys 3: Onko aftershavella viimeinen käyttöpäivä?

Kyllä, aftershave vanhenee. Tämä riippuu tuotteen koostumuksesta. Tarkista säilyvyys pakkauksmerkinnästä. Säilyvyys myös riippuu siitä, miten pitkään se on ollut avattuna.