SHAMPOOT

Ilmansaasteet, sään vaihtelut tai stressi ovat päivittäisiä haittatekijöitä, jotka voivat vaikuttaa hiuksiin ja hiuspohjaan ja aiheuttaa rasvoittumista, hilseilyä ja hiustenlähtöä. Dercos-shampoo puhdistaa hiuspohjan ja ravitsee ja suojaa hiuskuitua tehokkaasti antaen hiuksille silkkisen tuntuman ja terveen kiillon.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja: SHAMPOOT

Kysymys 1: Mitä tarkoittaa syväpuhdistava shampoo?

Syväpuhdistava shampoo sisältää ainutlaatuisen koostumuksen, joka toimii kuin magneetti, joka vetää likaa puoleensa, liuottaa sen ja huuhtelee sen pois vedellä. Toisin kuin tavalliset shampoot, jotka puhdistavat hiukset ja hiuspohjan, syväpuhdistavat shampoot ovat tehokkaampia, ja ne on suunniteltu käytettäväksi satunnaisesti.

Kysymys 2: Voiko shampoota käyttää vartalon pesuun?

Ei oikeastaan. Vartalonpesutuoteissa on kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat kosteuttamaan ihoa, kun taas shampoissa on hoitoaineita, jotka tekevät hiuksista sileämmät ja helpommin harjattavat. Vaikka molemmat poistavat öljyä ja likaa, ne tekevät sen eri tavalla, sillä shampoot jättävät hiuksiin hiukan öljyä, joka pitää hiukset sileinä ja kiiltävinä.

Kysymys 3: Pitäisikö shampoota käyttää päivittäin?

Se riippuu eri tekijöistä. Rasvoittuvat ja ohuet hiukset vaativat päivittäistä tai useampaa pesua. Jos ympäristösi on kostea, jos harrastat paljon liikuntaa tai käytät muotoilutuotteita, sinun on myös pestävä hiuksesi useammin.