SEERUMIT

Iho menettää elastisuuttaan luonnollisen ikääntymisprosessin seurauksena. Vichyn seerumit Liftactiv- ja Minéral 89-tuoteperheistä voivat vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä niiden sisältämien aktiivisten aineosien kuten C- ja E-vitamiinin, hyaluronihapon, retinolin ja glykolihappon ansiosta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja: SEERUMIT

Kysymys 1: Miten kasvoseerumia käytetään?

Toisin kuin voiteita ja kosteusvoiteita, kasvoseerumeja tulee käyttää erittäin pieninä määrinä. Puhdista kädet ja kasvot ennen seerumin levittämistä iholle. Annostele 2–3 tippaa seerumia sormenpäihin ja taputtele hellävaraisesti ylöspäin suuntautuvin liikkein, kunnes seerumi on kokonaan imeytynyt.

Kysymys 2: Miten seerumi vaikuttaa kasvoilla?

Riippuen kasvoseerumien sisältämistä aktiivisista ainesosista ne voivat rauhoittaa herkkää ihoa, häivyttää juonteita ja ryppyjä tai suojata ihoa vapailta radikaaleilta.

Kysymys 3: Miten C-vitamiiniseerumia käytetään kasvoilla öisin?

Ennen kuin menet nukkumaan, puhdista kasvot hellävaraisesti ja taputtele kuivaksi. Annostele puhtaisiin käsiin 4–5 tippaa C-vitamiiniseerumia, kuten Liftactiv Supreme 15% Pure Vitamin C Brightening -seerumia. Taputtele seerumia sormenpäillä kasvoille välttäen huulten- ja silmänympärysaluetta.