KASVOSEERUMIT VAIHDEVUODET

Vaihdevuodet tuovat mukanaan merkittäviä hormonaalisia muutoksia, joiden myötä ihoon tulee ryppyjä ja kiinteys vähenee. Ratkaistakseen näitä ihoon liittyviä huolenaiheita Vichyn asiantuntijat ovat kehittäneet vaihdevuosien ympärillä käytettävän kasvoseerumin: Neovadiol Meno 5 BI-Seerumi on heleyttävä seerumi, joka kompensoi vaihdevuosien aiheuttamia näkyviä merkkejä ihossa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja: VAIHDEVUODET

Kysymys 1: Kuivattavatko vaihdevuodet kasvojen ihoa?

Vaihdevuodet aiheuttavat merkittäviä muutoksia naisen kehossa. Esimerkiksi ihoa silottavan kollageenin ja ihon talin muodostamisesta vastaavan estrogeenin taso laskee. Tämän seurauksena ihosta tulee kuiva varsinkin kasvoilla, joissa iho on ohuempi ja ohenee entisestään iän myötä.

Kysymys 2: Mikä kasvoseerumi kannattaa valita yli 50-vuotiaana?

Neovadiol Meno 5 BI-Seerumi ravitsee ihoa ja lisää kimmoisuutta. Sen koostumus sisältää Proxylane-ainesosaa, omega 6-9 -rasvahappoja sekä B3- ja E-vitamiineja. Tuote häivyttää juonteita ja heleyttää ihoa.

Kysymys 3: Voivatko vaihdevuodet aiheuttaa pigmenttimuutoksia iholle?

Kyllä – näitä tummia läiskiä kutsutaan myös melasmaksi. Pigmenttiläiskiä voi ilmaantua poskille, ylähuuleen ja otsaan hormonaalisten muutosten ja auringolle altistumisen vaikutuksesta. Valovanhenemista voidaan torjua käyttämällä aurinkosuojavoidetta päivittäin.