KASVOVOITEET

Noin 40 vuoden kohdalla eksposomi tekijöillä on ollut iso vaikutus ihoon, joka näkyy elastiinin vähenemisenä, hienoina juonteina, ryppyinä ja tummina pigmenttiläiskinä. Liftactiv Collagen Specialist -kasvovoide sopii niin miehille kuin naisillekin. Sen aktiiviset ainesosat kuten Prokollageenipeptidi edistää solujen uusiutumista ja taistelee kollageenin häviämisen aiheuttamia ikääntymisen merkkejä vastaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja: KASVOVOITEET

Kysymys 1: Voivatko miehet käyttää naisten kasvovoidetta?

Siitä ei sinänsä ole haittaa, mutta ei hyötyäkään: miesten kasvojen iho on paksumpi, koska karvatupet tuottavat enemmän talia. Miehet eivät myöskään altistu samoille hormonaalisille vaihteluille kuin naiset. Lisäksi parranajo toimii kuorintana, joten ikääntymisen merkit näkyvät myöhemmin ja eri tavalla. Jos siis haluat tuloksia, kannattaa käyttää miehille kehitettyä kasvovoidetta tai anti-age-kasvovoidetta.

Kysymys 2: Mikä on paras kasvovoide miehille?

Vichyn Homme Hydra Mag C + Anti-Fatigue 2-In-1 Moisturiser on väsymyksen merkkejä häivyttävä anti-age-kasvovoide, joka tasoittaa myös ihonsävyä. Tämä magnesiumia, C-vitamiinia ja dekstraania sisältävä tuote auttaa antamaan uutta energiaa iholle sekä torjumaan ulkoisia haittatekijöitä.

Kysymys 3: Voivatko miehet käyttää karvanpoistovoidetta kasvoilla?

Kyllä, miehet voivat käyttää koostumukseltaan hellänvaraista karvanpoistovoidetta kasvojen karvojen poistoon ja myös ihon kosteuttamiseen. Tällaiset tuotteet auttavat rauhoittamaan ihoärsytystä, eivät aiheuta kipua ja tuottavat miellyttävän tunteen ja ilmeen ilman sänkeä.