Anti-age-ihonhoito: mitä eroa voiteella ja seerumilla on

Saatat ajatella, että pelkkä anti-age-voide riittää. Kerromme, miksi kannattaa harkita seerumin lisäämistä anti-age-ihonhoitorutiiniin.

Anti-age-seerumi

Anti-age-tuotteet ovat tärkeä osa ihonhoitorutiinia täytettyäsi 35 vuotta. Ihonhoitotuotteiden aktiiviset anti-age-ainesosat, kuten peptidit ja C-vitamiini, voivat auttaa taistelemaan kollageenin vähenemisen aiheuttamia ikääntymisen merkkejä vastaan. Eri aktiiviset aineosat kuitenkin toimivat eri tavoilla. Siksi valitsemiasi anti-age-tuotteita tulee käyttää oikealla tavalla, jotta saat eniten hyötyä anti-age-rutiinistasi. Vaikka oikeita ainesosia sisältävät voiteet voivat auttaa torjumaan ikääntymisen merkkejä, seerumin lisääminen ihonhoitorutiiniisi voi auttaa tehostamaan muiden huolellisesti valitsemiesi ihonhoitotuotteiden hyötyjä.

Seerumit on kehitetty tarjoamaan aktiivisia ainesosia suurempina pitoisuuksina. Tällaiset pienet mutta tehokkaat annokset tehostavat seuraavaksi levitettävän voiteen vaikutusta. Seerumit ovat kosteusvoiteita kevyempiä, joten ne läpäisevät ihon nopeammin, jotta aktiiviset ainesosat imeytyvät ja valmistelevat ihon seuraavia hoitotuotteita varten.

Näin käytät anti-age-seerumia: Puhdista ensin iho huolellisesti ja käytä kasvovettä puhdistusainejäämien poistamiseen. Taputtele seerumia (älä hankaa!) hieman kostealle iholle. Varmista, että seerumi on imeytynyt täysin, ennen kuin siirryt anti-age-ihonhoitorutiinin seuraavaan vaiheeseen.

Anti-age-voide

Anti-age-kosteusvoitesiin ja yövoiteisiin on lisätty aktiivisia ainesosia, joiden tarkoitus on pitää iho täyteläisenä, silottaa juonteita ja ryppyjä tai heleyttää ihoa. Ne vaikuttavat ihoon kokonaisvaltaisesti, mukaan lukien kosteuttavat ja tarjoavat täsmähyötyjä ikääntymisen merkkien ehkäisemikseksi. On kuitenkin tärkeää valita ihotyypillesi sopiva koostumus. Jos ihosi on rasvoittuva, vältä liian rasvaisia ja paksuja tuotteita. Jos ihosi on herkkä, käytä tuotteita jotka on testattu herkällä iholla. Jos ihosi taas on jo kuiva, vältä talia hillitseviä tuotteita, talkkia ja muita kiiltoa vähentäviä ainesosia.

Näin käytät anti-age-voidetta: Kun seerumi on täysin imeytynyt ihoon, käytä suojakertoimen sisältävää voidetta tai kosteusvoidetta aamuisin tai yövoidetta iltaisin. Levitä voidetta koko kasvoille ja kaulalle, jotta siitä on mahdollisimman paljon hyötyä. Jos käytät anti-age-silmänympärysvoidetta, taputtele sitä hellävaraisesti iholle ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena kosteusvoiteen jälkeen.

Näin valitset anti-age-seerumin ja voiteen välillä

Kun käytät voiteita ja seerumeja oikealla tavalla anti-age-ihonhoitorutiinin yhteydessä, aktiiviset ainesosat imeytyvät ihoon paremmin. Seerumeilla ja voiteilla on eri tarkoitus ihonhoidossa ja oma roolinsa kauneudenhoitorutiinissa.

IHO- ANALYYSI

SkinConsult AI

TUNNISTA IHOSI TARPEET

ALOITA ANALYYSI