MIKÄ ANTI-AGE-AINESOSA SOPII PARHAITEN SINULLE?

Anti-Age-ihonhoitorutiinit, jotka taistelevat ikääntymistä vastaan

KÄYTÄ IHOLLESI SOPIVAA ANTI-AGE-TUOTETTA

Anti-age-ihonhoitoa ja ryppyjen torjumista ajatellen on hyvä tuntea tietyt ainesosat, halusitpa sitten häivyttää vastikään havaitsemiasi ihon ikääntymisen merkkejä tai luoda perustan hyville ihonhoitorutiineille jatkoa ajatellen. C-vitamiini, hyaluronihappo ja peptidit ovat tunnettuja aktiivisia ainesosia, joita on anti-age-tuotteissa. Ne auttavat optimoimaan ihonhoitorutiinisi ja ryhtymään täsmätoimiin. Näin voit hyödyntää näitä ainesosia ihosi kannalta tehokkaimmalla tavalla.

 

Oikeanlaisen voiteen valinta
Toisin kuin usein luullaan, anti-age-ihonhoitoon vaaditaan muutakin kuin säännöllistä kosteutusta ja vedenjuontia. Aurinkosuoja on erittäin tärkeä ennaltaehkäisevä keino, ja tupakoinnin lopettaminen on ehdotonta, jos haluat vähentää juonteiden ilmaantumista ennen niiden muuttumista rypyiksi – tai niiden ennenaikaista ilmaantumista. Kun käyttämissäsi tuotteissa on tiettyjä ainesosia, voit tavoitella täsmävaikutuksia ikääntymisen merkkeihin, kuten juonteisiin sekä kimmoisuuden ja kiinteyden puutteeseen. Näitä ainesosia kannattaa etsiä kasvovoiteen ainesosaluettelosta:

C-vitamiini ihon suojaamiseksi
C-vitamiini on antioksidantti, joka tehokkaasti vahvistaa ihon antioksidanttista puollustusta vapaita radikaaleja kuten saasteita vastaan. C-vitamiini myös auttaa tasoittamaan ihonsävyä ja antaa iholle kauniin Tässä on mitä sinun pitäisi etsiä anti-age-tuotteestasi:  Kokeile Vichyn Liftactiv C-vitamiiniseerumia ,jossa on jopa 15 % puhdasta C-vitamiinia

Hyaluronihappo ihon kosteuttamiseksi
Hyaluronihappo on kosteuttava superainesosa, joka auttaa ihoa sitomaan kosteutta. Hyaluronihappo voi myös auttaa parantamaan ihon täyteläisyyttä ja häivyttää hienoja Lue lisää Vichyn tehokkaasta hyaluronihapposeerumista, Liftactiv H.A. Epidermic Filler, jossa on 1,5 % puhdasta hyaluronihappoa. Vichyn Liftactiv Collagen Specialist Päivävoide,sisältää Pro-Collagen-peptidejä, jotka auttavat saavuttamaan kimmoisamman ihon vähemmällä ryppyjen määrällä”

Peptidit ryppyjen vähentämiseksi
Peptidit ovat proteiinifragmentteja, jotka voivat auttaa torjumaan ikääntymisen merkkejä niiden syntymekanismista riippuen. Kun valitset anti-age-voidetta, on tärkeää huomata, että jotkin peptidit jopa taistelevat kollageenin menetyksestä johtuvia ikääntymisen merkkejä vastaan ja kiinteyttävät ihoa.

Anti-age ihonhoitorutiini: yhdistele tehokkaita anti-age-ainesosia

 

 

Seerumi juonteita vastaan
Levitä Vichy Liftactiv Vitamin C Serum -nimistä C-vitamiiniseerumia puhtaalle ja raikkaalle iholle, jotta tämä tehokas aktiivinen ainesosa voi imeytyä ihoon. -vitamiiniseerumia juuri puhdistetulle iholle, tämä tehokas aktiivinen ainesosa imeytyy ihoon. Taputtele sitä kasvoille ja kaulalle, jotta voit valmistella ihon seuraaviin kosteuttaviin tuotteisiin ja tehostaa tavanomaisesti käyttämäsi kosteusvoiteen vaikutusta.

Kasvovoide juonteita vastaan
Levitä seerumin jälkeen kaksivaikutteista anti-age-voidetta. Esimerkiksi tuote, joka yhdistää peptidien voimakkaan vaikutuksen C-vitamiiniin, kuten Liftactiv Collagen Specialist Päivävoide , ei vain tee ihosta kimmoisampaa ja kiinteämpää, vaan antaa myös iholle kauniin hehkun. Aktiiviset anti-age-ainesosat ovat erityisen tärkeitä yövoiteissa, koska ne toimivat ylimääräisenä avustajana yön uudistumisprosessin aikana ja voivat auttaa tekemään ihosta pehmeämmän, kiinteämmän ja täyteläisemmän samalla kun juonteet vähenevät.

Kohdennettu hoito ryppyjä vastaan
Jos sinulla on erityisen näkyviä ryppyjä, joille haluat kohdennettua hoitoa, suosittelemme Vichyn Liftactiv H.A. Epidermic Filler Serumia , jota voit esimerkiksi levittää alueille, joilla ryppyjä ja juonteita on erityisen näkyvästi, kuten silmäkulmiin ja hymyjuonteisiin.

IHO- ANALYYSI

SkinConsult AI

TUNNISTA IHOSI TARPEET

ALOITA ANALYYSI