Ihonhoito yli 40-vuotiaana: mitä täytyy muuttaa

On aika omaksua Anti-Age-ihonhoitorutiini

Kun ihosi muuttuu, myös ihonhoitorutiinia tulee mukauttaa

Kenties olet jo huomannut ihon ikääntymisen merkkejä – tai sitten luet tätä, jotta voisit paremmin vaalia kauneuttasi. Kuten monet ajan mittaan tapahtuvat muutokset, ihon ikääntyminen voi tapahtua huomaamatta. Vasta äsken ihosi oli täyteläinen ja heleä, mutta yhtäkkiä tuntuu siltä, kuin näyttäisit väsyneeltä joka päivä. Niin käy meille kaikille, mutta tässä hyvä uutinen: valitsemalla kauneudenhoitorutiinit huolellisesti ja suosimalla tehokkaita aktiivisia ainesosia voit häivyttää joitain ihon ikääntymisen merkkejä, joita näet peilistä.

Monet näistä muutoksista johtuvat sekä kronologisesta ikääntymisestä – kollageenin ja elastiinin tuotannon hidastumisesta – sekä elämäntyyliin liittyvistä tekijöistä, kuten stressistä, pitkistä työpäivistä ja epätasapainoisesta ruokavaliosta. Ikääntymisen merkit alkavat näkyä neljänkymmenen ikävuoden kieppeillä. Silmänaluset ovat useammin tummat ja saatat havaita ihon menettäneen kiinteyttään ja täyteläisyyttään, joka johtuu kollageenin vähenemisestä. Silmänympärysalueelle ja suupieliin on todennäköisesti ilmestynyt ohuita ilmeryppyjä, varsinkin tupakoitsijoilla. Jos olet ottanut paljon aurinkoa parikymppisenä, myös pigmenttimuutoksia voi ilmaantua.

Yhdistä aktiivisia ainesosia saadaksesi tuloksia pitkällä tähtäimellä

Nuorempana käyttämäsi tuotteet eivät välttämättä enää täytä tarpeitasi. Kun olet täyttänyt 40, on panostettava paitsi kosteuttamiseen ja aurinkosuojaan, myös vahvistettava ihonhoitorutiinia. Tämä onnistuu ottamalla käyttöön tuotteita, jotka sisältävät tehokkaiksi todettuja ainesosia. Tällaiset hyvät tavat kantavat hedelmää.

Hyvä tapa ihon ikääntymisen merkkien häivyttämiseksi on käyttää ihonhoitotuotteita, joissa on dokumentoituja aktiivisia ainesosia kuten peptidejä ja hyaluronihappoa. Anti-age-ihonhoito vaatii pitkäjänteisyyttä, joten tarkkaile muutoksia vähintään 8 viikkoa, ennen kuin arvioit niitä.

Tässä neuvomme tieteeseen perustuvaan ihonhoitorutiiniin.

Puhdistus: päivittäinen syväpuhdistus

Mitä sinun kannattaa valita: puhdistusvoide, joka on suunniteltu käytettäväksi lämpimän liinan kanssa, avaa ihohuokosia ja varmistaa perusteellisen puhdistuksen päivän päätteeksi, mikä on erityisen tärkeää, jos asut kaupunkialueella. Valitse hellävarainen koostumus, joka ei rasita ihoasi.

Ihon kuorinta: pyri kahteen kertaan viikossa

Mitä sinun kannattaa valita: Hellävarainen kuorinta-aine tai alfahydroksihappoja kuten glykolihappoa sisältävä kemiallinen kuorinta kuorivat ihon pintaa.

Älä jätä aurinkosuojaa väliin

Mitä sinun kannattaa valita: valitse aurinkosuojatuote, jossa on laajan kirjon (UVA ja UVB) aurinkosuojaus auringosta johtuvien lisävaurioiden ehkäisemiseksi.

Seerumi: se ylimääräinen vaihe, joka mullistaa kaiken

Mitä sinun kannattaa etsiä: seerumi, jossa on runsaasti C-vitamiinia, auttaa neutralisoimaan vapaat radikaalit, jotka nopeuttavat ihon ikääntymistä, tai hyaluronihappo, joka tehostaa kauneudenhoitorutiiniasi ylimääräisellä kosteutuksella.

Globaali hoitoaine ikääntymisen merkkejä vastaa: pakollinen tuote

Liftactiv Collagen Specialist -kasvovoide sisältää prokollageenipeptidejä, jotka ovat lyhyitä proteiinikappaleita, jotka kykenevät käsittelemään tiettyjä ihon kollageenin katoamisesta johtuvia ikääntymisen merkkejä. Tuloksena on kimmoisampi, kiinteämpi ja nuorekkaampi iho.

Silmänympärysvoide: erityisen hellää huolenpitoa silloin, kun sitä eniten tarvitaan

Mitä sinun kannattaa valita: käytä aamuisin ja iltaisin silmänympärysvoidetta, joka kosteuttaa ja suojaa tätä herkkää aluetta. Esimerkiksi Minéral 89 eyes on tehokas silmänympärysvoide. Tuote sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja kofeiinia, joka antaa raikkaamman ja levänneemmän katseen.

Naamiot: hemmottelu useammin kuin kerran viikossa

Aqualia- yövoide ja -naamio sisältää hyaluronihappoa ja on erinomainen ihonhoitotuote antamaan iholle kosteutusta. Aamulla ihosi näyttää raikkaammalta ja hehkuvammalta.

IHO- ANALYYSI

SkinConsult AI

TUNNISTA IHOSI TARPEET

ALOITA ANALYYSI