Miten hyaluronihappoa sisältäviä ihonhoitotuotteita käytetään juonteita vastaan?

Hyaluronihappo tekee paljon muutakin kuin kosteuttaa. Lue tarkemmin, miksi se kannattaa sisällyttää ihonhoitorutiiniin juonteiden torjumiseksi.

Kuinka käyttää hyaluronihappoa sisältäviä ihonhoitotuotteita ryppyjen mahdollisimman tehokkaaseen silottamiseen

Hyaluronihappo. Kosteuttava ainesosa, jonka nimeen monet vannovat, koska se tehokkaasti sitoo kosteutta ihoon. Mutta ei siinä vielä kaikki. Hyaluronihapon kyky kosteuttaa, vähentää hienoja juonteita ja täyteläistää ihoa on ollut useiden tutkimusten aiheena. Viimeisten muutaman vuoden aikana markkinoille on tullut uusia hyaluronihappoa sisältäviä ihonhoitotuotteita.

Vaikuttaa siltä, että parhaat tulokset ihonhoitorutiinissa saadaan yhdistelemällä tuotteita, joissa on eri tyyppisiä hyaluronihapon muotoja. Yhdistemällä eri muotoja, jotka tukevat toisiaan saat ihonhoitorutiiniisi tuotteen, jolla on useita hyötyjä.

Korkeamolekyylinene hyaluronihappo auttaa kosteuttamaan ihoa.

‘ Hyaluronihappo on erittäin painavaa, hydroskooppista ja kosteuttavaa. Ominaisuudet, jotka kuvaavat korkeamolekyylistä hyaluronihappoa ja sen kykyä imeä kosteutta ja täyttää ihossa oleva tyhjä tila. Levitettäessä nämä suurehkot molekyylit asettuvat iholle, imevät vettä ja turpoavat imemänsä kosteuden vaikutuksesta - mikä puolestaan kiinteyttää ja tasoittaa ihoa (1). Onkin helppoa ymmärtää. miksi hyaluronihappo on niin suosittu ainesosa ihonhoidossa.

Pienimolekyylinen hyaluronihappo vaikuttaa ryppyihin ja hienoihin juonteisiin.

Pienemmiksi molekyyleiksi fragmentoitu hyaluronihappo imeytyy ihoon nopeammin ja helpommin. Pienimolekyylinen hyaluronihappo täyteläistaa ihoa ja sen seurauksena vähentää ryppyjä ja hienoja juonteita. TBD Jatkuvassa käytössä pienimolekyylisen hyaluronihapon on havaittu asteittain täyteläistävän ihoa maksimaalisen anti-age vaikutuksen saavuttamiseksi.

LÄHTEET:
1. Trookman, N.S. et al, "Immediate and Long-term Clinical Benefits of a Topical Treatment for Facial Lines and Wrinkles" in The Journal of Clinical and Aesthetic Dermatology 2.3 (2009) pp. 38-43
TBD TBD
TBD TBD TBD
TBD TBD

IHO- ANALYYSI

SkinConsult AI

TUNNISTA IHOSI TARPEET

ALOITA ANALYYSI