PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN SOVELTUVAT KASVOJEN AURINKOSUOJAVOITEET

Vichy Capital Soleil UV-Daily on kasvojen aurinkosuojavalikoima. Tuotteiden koostumuksissa on huolellisesti valittuja aktiivisia ainesosia ja voit valita ihollesi sopivan tuotteen yksilöllisten tarpeidesi mukaan.

MUISTA AURINKOSUOJAUS JOKA PÄIVÄ

Aurinkosuojavoiteen käyttö vuoden jokaisena päivänä on tärkeää useista syistä. Ensinnäkin on tärkeää ymmärtää, että auringon UVA-säteet voivat kulkea pilvien ja ikkunoiden läpi ja aiheuttaa haitallisia vaikutuksia iholle jopa talvikuukausina. UVA-säteiden tiedetään edistävän ihon ennenaikaista vanhenemista ja lisäävän ihosyövän riskiä. Käyttämällä aurinkosuojavoidetta päivittäin voit tehokkaasti vähentää näiden vaurioiden riskiä ja ylläpitää hyvinvoivaa, nuorekasta ihoa.

Lisäksi aurinkosuojavoiteen päivittäinen käyttö auttaa torjumaan ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä, juonteita ja pigmenttimuutoksia. Auringon UV-säteet ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka kiihdyttävät ihon ikääntymisprosessia. Suojaamalla ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta voit säilyttää tasaisemman ja nuorekkaamman ihon sävyn.

Kun otat laajakirjoisen aurinkosuojavoiteen (suojaa UVA- ja UVB-säteiltä) päivittäiseksi tavaksi, voit suojata ihoasi tehokkaasti auringon haitallisilta säteiltä ympäri vuoden ja ylläpitää tervettä, nuorekasta ihoa. Muista siis aina käyttää aurinkosuojavoidetta vuodenajasta riippumatta! UV-Daily-aurinkovoiteet on suunniteltu päivittäiseen käyttöön, ja niiden erittäin kevyt koostumus imeytyy nopeasti jättämättä valkoisia jälkiä.

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Aurinkosuojavoide Kasvoille SPF50+

Tutustu Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ - kasvojen aurinkosuojavoiteeseen. Ultrakevyen koostumuksensa ansiosta se taistelee ryppyjä vastaan, torjuu ikääntymisen merkkejä ja suojaa ihoa UV-säteiden sekä saasteiden aiheuttamalta hapettumisstressiltä. Tämä aurinkosuojavoide tarjoaa erittäin korkean suojan kasvoille ja on rikastettu probioottisilla fraktioilla, peptideillä ja niasiiniamidilla.

Netlock-teknologian ansiosta se tarjoaa laajakirjoisen suojan sekä UVA- että UVB-säteitä vastaan erittäin kevyessä, ei-rasvaisessa koostumuksessa. Levitä joka aamu ihonhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena ja ravista hyvin ennen käyttöä.

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ on kehitetty herkälle iholle ja on hypoallergeeninen. Se on testattu ihotautilääkärin valvonnassa. Tuote sisältää aktiivisia ainesosia, kuten 2 % niasiiniamidia ihon sävyn tasoittamiseksi, 4 % peptidejä ikääntymistä torjuvan vaikutuksen aikaansaamiseksi, 10 % Vichyn vulkaanista vettä ja probioottisia fraktioita ihon suojamuurin vahvistamiseksi. Lisäksi tuotteessa on E-vitamiinia, joka taistelee haitallisia vapaita radikaaleja vastaan toimien tehokkaana antioksidanttina.

Tutustu Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+:n ominaisuuksiin:

 • Tehokas laajakirjoinen suoja auringon säteiltä (UVA ja UVB)
 • Kosteuttaa ihoa
 • Erittäin kevyt koostumus, joka imeytyy nopeasti
 • Neutraloi vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia
 • Rasvaton ja tahmea
 • Erittäin vedenkestävä
 • Hypoallergeeninen ja sopii herkälle ja auringolle herkälle iholle
 

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Tinted SPF50+

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ on saatavana myös sävyttävänä versiona. Saat kaikki samat ominaisuudet, jotka tunnet alkuperäisestä tuotteesta, mutta nyt mineraalipigmenttejä sisältävässä versiossa, joka auttaa välittömästi tasoittamaan ihon sävyä ja antaa luonnollisen peittävyyden. 

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ Tinted -aurinkosuojavoide
sopii useille ihon sävyille.
 

Vichy Capital Soleil UV-Clear SPF50+

Tutustu Vichy Capital Soleil UV-Clear SPF50+ - täydellinen aurinkosuojavoide rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Käytä sitä päivittäin suojataksesi ihoasi sekä UVA- että UVB-säteiltä. Torju samalla epäpuhtauksia ja kiiltävää ihoa. Tämä aurinkosuojavoide tarjoaa laajakirjoisen suojan ultrakevyessä, tahmaamattomassa koostumuksessa Netlock-teknologian ansiosta.

Tämä aurinkosuojavoide sopii herkälle iholle, ja se on dermatologisesti testattu. Se sisältää aktiivisia ainesosia ja Netlock-teknologian, joka suojaa tehokkaasti auringon haitallisilta säteiltä. Tuotteessa on 2 % niasiiniamidia, joka vähentää epäpuhtauksia ja tasoittaa ihon sävyä, 0,3 % salisyylihappoa, joka vähentää epäpuhtauksia, 0,5 % sarkosiinia, joka säätelee ihon talintuotantoa sekä probioottisia fraktioita, jotka vahvistavat ihon suojamuuria. Lisäksi tuotteessa on E-vitamiinia, joka taistelee haitallisia vapaita radikaaleja vastaan toimien tehokkaana antioksidanttina.

Tutustu Vichy Capital Soleil UV-Clear SPF50+:n ominaisuuksiin:

 • Tehokas laajakirjoinen suoja auringon säteiltä (UVA- ja UVB-säteiltä)
 • Kehitetty erityisesti rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle
 • Vähentää ihon kiiltelyä päivän aikana
 • Erittäin kevyt koostumus, joka imeytyy nopeasti
 • Jättää iholle mattapinnan, eikä tunnu tahmaiselta.
 • Vedenkestävä ja hikeä hylkivä
 • Ei tuki ihohuokosia

IHO- ANALYYSI

SkinConsult AI

TUNNISTA IHOSI TARPEET

ALOITA ANALYYSI