AURINKOSUOJA JOKAISELLEIHOTYYPILLE

Tässä artikkelissa perehdymme Vichyn aurinkovoiteiden sarjaan, jotta voisit löytää itsellesi sopivimman aurinkosuojan.

Ihomme altistuu päivittäin auringon UV-säteille – myös talven kylminä kuukausina ja pilvisinä päivinä. UV-säteet voivataiheuttaa ongelmia iholla, kuten auringonpolttamia, pigmenttimuutoksia, aurinkoihottumaa tai ihon ikääntymistä.

Näin ollen on tärkeää nauttia auringosta varoen ja suojata ihoa päivittäin aurinkorasvalla. Vichy on luonut aurinkosuojasarjan erilaisille ihotyypeille, jotta voisit nauttia parhaasta D-vitamiinin lähteestä hyvin suojautuneenaauringon UVA- ja UVB-säteiltä.

Tässä artikkelissa perehdymme Vichyn aurinkovoiteiden sarjaan, jotta voisit löytää itsellesi sopivimman aurinkosuojan.

Aurinkosuoja ja anti-age yhdessä

Myös Pohjoismaissa on syytä käyttää aurinkosuojaa joka päivä ja säällä kuin säällä. Yli 80 % ihon ikääntymisenmerkeistä johtuvat UV-säteistä ja saasteista, joita kutsumme altistaviksi tekijöiksi. UVB-säteet ovat yleisempiä kesällä, kuntaas UVA-säteet esiintyvät ympäri vuoden ja niillä on pysyvä vaikutus ihon ikääntymiseen.

Tätä silmällä pitäen olemme kehittäneet Capital Soleil UV-Age Dailyn, jonka SPF50+ suojakerroin toimii tehokkaasti. Sesuojaa ihoa ikääntymiseltä ja sen ultrakevyt koostumus on iholla näkymätön, tasainen ja rasvaton. Capital Soleil UV-Age Daily tarjoaa päivittäisen aurinkovoiteen, joka estää ja hillitsee ikääntymisen merkkejä ja antaa laajan suojan auringoltayhdessä tuotteessa.

Capital Soleil UV-Age Daily koostuu aktiivisista ainesosista, kuten niasiiniamidista, peptideistä, probioottiuutteesta javulkaanisesta vedestä. Niasiiniamidi, joka tunnetaan myös B3-vitamiinina, auttaa torjumaan pigmenttiläiskiä. Peptidittekevät ihosta sileämmän. Vichyn probioottiuute ja mineraalirikas vulkaaninen vesi vahvistavat yhdessä ihonsuojakerrosta.

Aurinkovoide on myös saatavilla vaalealla värillä, UV-AGE Daily Tinted SPF50+, joka tarjoaa luonnollisen peittävyydenja tasaisen ihon sävyn kaikilla samoilla ainesosilla. UV-Age Daily -tuotteiden innovatiivinen koostumus suojaa kasvojasiauringonsäteiltä vuoden jokaisena päivänä.

Kosteuttava aurinkovoide herkälle iholle

Vichy Capital Soleil Velvety Cream on kosteuttava aurinkovoide kasvoille korkealla SPF50+ suojakertoimella.Aurinkovoide sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja Vichyn vulkaanista vettä, mitkä auttavat varmistamaanpitkäkestoisen kosteutuksen jopa 24 tunnin ajan.

Capital Soleil Velvety Cream-voiteen koostumus on silkkisen pehmeä, joka sulaa nopeasti iholle jättämättä kuitenkaanjälkeensä valkoisia jälkiä. Aurinkovoide antaa laajan suojan UV-säteiltä ja tekee ihostasi sileämmän, pehmeämmän jajoustavamman. Kyseinen aurinkovoide sopii herkälle iholle, ja siinä yhdistyvät korkean aurinkosuojan kosteuttavat jahoitavat ominaisuudet.

Mattapinnan antava aurinkovoide

Jotkut saattavat jättää käyttämättä aurinkosuojavoidetta sen aiheuttaman ihon kiillon takia. Vichy on luonut Capital Soleil UV-Clear kasvoille SPF50+ -suojalla, joka on kevyt ja mattapinnan jättävä aurinkovoide erittäin korkealla aurinkosuojalla.

Käytä päivittäin suojaamaan ihoa UVA- ja UVB-säteitä vastaan sekä torjumaan ja vähentämään epäpuhtauksia, epäpuhtauksien jälkiä ja ihon kiiltelyä. Koostumus sisältää Netlock-teknologian, joka tarjoaa laajaspektrisen UVA- ja UVB-suojan ja erittäin kevyen koostumuksen. Ei tahmaa eikä jätä valkoisia jälkiä. Mieto ja raikas tuoksu.

Koostumus sisältää niasiiniamidia, joka tasoittaa ihon sävyä, ja salisyylihappoa, joka auttaa vähentämään epäpuhtauksia iholla.

Saat upean auringonruskean sävyn.

Monet suomalaiset jättävät käyttämättä aurinkosuojavoidetta, koska he luulevat, että kaikki aurinkosuojavoiteet jättävät valkoisia jälkiä tai estävät ihoa saamasta auringon päivettämää sävyä. Juuri siksi Vichy on kehittänyt Capital Soleil Tan Illuminating Sun Spray SPF30 -suihkeen. Se tuntuu, kuin vedeltä iholla eikä jätä valkoisia jälkiä, samalla kun se suojaa auringon säteiltä. Lisäksi beetakaroteeni edistää upeaa ihon päivettymistä.

Kätevä aurinkosuojavoide koko perheelle.

Vichy Capital Soleil Invisible Hydrating Sun Lotion SPF30 on kosteuttava aurinkovoide kasvoille ja vartalolle, joka tarjoaa laajaspektrisen suojan auringon säteitä vastaan (UVA- ja UVB-säteet).

Sitä voi käyttää koko perhe ja se imeytyy nopeasti ilman rasvaista tunnetta tai valkoisia jälkiä. Erittäin vedenkestävä.

Laita tuote laukkuun ja koko perhe on valmis rannalle.

IHO- ANALYYSI

SkinConsult AI

TUNNISTA IHOSI TARPEET

ALOITA ANALYYSI