Parhaat vinkit ihon valmisteluun aurinkoon

Jos olet lähdössä lomalle, on tärkeää suojata iho asianmukaisesti auringolta. Ennen kuin nouset koneeseen, lue vinkkimme siitä, miten voit suojautua auringolta.

Ihon valmistelu lomaan

Kun lentolippusi on varattu, matkalaukkusi on melkein pakattu ja olet löytänyt koiranhoitajan: Nyt olet vain muutaman päivän päässä lämpimästä ja aurinkoisesta kohteesta! Jos suunnittelet viettäväsi paljon aikaa rannalla, on tärkeää valmistella ihoasi päivien aikana ennen lähtöä. Hyvin kosteutettu iho on paljon vähemmän altis auringonottoon liittyville oireille, kuten kuivalle tai halkeilevalle iholle. Ilman kosteutusta ihon kimmoisuus ja suojatoiminnot kärsivät, joten anna ihollesi rakkautta suihkun jälkeen käyttämällä vartalovoidetta.

Ihosta huolehtiminen loman aikana

Tärkeintä ensin: kosteutus! Jos olet matkalla pitkälle lentomatkalle, älä unohda lisätä ihosi kosteustasoa nopealla kosteuttavalla kasvosuihkeella istuessasi lentokoneessa, koska ilmanpaine koneessa voi kuivattaa ihoa. Kun puhdistat ihon lentomatkan jälkeen, harkitse ihosi tyyppiä. Jos ihosi on rasvoittumiseen taipuvainen, puhdistaminen kahdesti päivässä puhdistusgeelillä voi auttaa, kokeile esimerkiksi Vichy Pureté Thermale Puhdistusgeeliä, joka vähentää liiallista talia, kun taas kuivemman ihon tulisi valita maitomaiset puhdistustuotteet, kuten Vichy Pureté Thermale 3-in-1 Puhdistusvoide, palauttaakseen ihon kosteustason pitkän matkan jälkeen.

On parasta alkaa ajatella aurinkosuojaa heti laskeuduttuasi, erityisesti jos lentosi saapuu keskipäivällä, kun aurinko on korkeimmillaan (klo 11-15 välillä). Capital Soleil UV-Age Daily SPF50+ ei ainoastaan tarjoa erittäin korkeaa suojaa auringon säteitä vastaan, vaan sisältää myös E-vitamiinia, joka on voimakas antioksidantti. Se voi auttaa neutraloimaan haitallisia vapaita radikaaleja. Viimeisenä, muista juoda tarpeeksi vettä: kun kyseessä on kuivunut kesäiho, on parasta hoitaa sitä sisältäpäin. Lopuksi, on tärkeää käyttää ravitsevaa vartalovoidetta tai -voidetta, joka sisältää kosteuttavia ainesosia, välttääksesi kuivaa tai hilseilevää ihoa.

IHO- ANALYYSI

SkinConsult AI

TUNNISTA IHOSI TARPEET

ALOITA ANALYYSI