VOITEET JA KOSTEUSVOITEET

Noin 40-vuotiaana luonnollinen ikääntymisprosessi kiihtyy kollageenikadon ja hyaluronihapon vähenemisen vuoksi. Altistuminen ympäristön eksposomeille kuten ilmansaasteille, UV-säteille ja ilmastonmuutoksille huonontaa ihon laatua. Aktiivisia ainesosia sisältävät Liftactiv-seerumit ja kasvovoiteet auttavat palauttamaan kollageenikatoa, vähentämään juonteita ja palauttamaan ihon heleyden.

 • Usein kysyttyjä kysymyksiä
  Tietoja: VOITEET JA KOSTEUSVOITEET

  Kysymys 1: Miten kasvovoidetta käytetään?

  Levitä kosteusvoidetta kostealle iholle, jotta se imeytyy tehokkaammin. Ota tuotetta hieman kämmenselälle ja taputtele sitä koko kasvoille nimettömällä sormella. Hiero kasvoja hellävaraisesti unohtamatta kaulaa, T-aluetta ja silmien alle jäävää aluetta.

  Kysymys 2: Onko kasvovoiteella viimeinen käyttöpäivä?

  Kyllä, kasvovoiteilla on säilyvyysaika, ja viimeinen käyttöpäivä on selvästi merkitty tuotteeseen. Kasvovoide kannattaa käyttää loppuun ennen viimeistä käyttöpäivää, sillä sen jälkeen se menettää tehonsa.

  Kysymys 3: Kuinka usein kasvoja tulisi kosteuttaa?

  Ihotautilääkärit suosittelevat kasvojen kosteusvoiteen käyttöä kahdesti päivässä: aamuisin ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa, jolloin iho pysyy kosteutettuna ympäri vuorokauden.