VOITEET JA KOSTEUSVOITEET VAIHDEVUODET

Vaihdevuodet ovat luonnollinen vaihe naisen elämässä. Ne aiheuttavat hormonaalisia vaihteluja, kuten vähentävät estrogeenitasoja ja lisäävät kortisolia. Tämä puolestaan voi aiheuttaa väsymystä, mielialan ailahtelua ja kuumia aaltoja. Lisäksi iho voi menettää kiinteyttä ja juonteet voivat lisääntyä. Neovadiol-kasvovoiteet sopivat käytettäväksi vaihdevuosien aikana, sillä niiden ravitseva koostumus kompensoi hormonaalisten vaihtelujen näkyviä vaikutuksia iholla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja: VAIHDEVUODET

Kysymys 1: Mitkä kasvovoiteet sopivat vaihdevuosien ympärillä käytettäviksi?

Vaihdevuodet ovat luonnollinen vaihe naisen elämässä, ja niihin liittyy suuria muutoksia hormonaalista vaihtelusta johtuen. Seurauksena on esimerkiksi ihon oheneminen, mikä puolestaan aiheuttaa ihon veltostumista ja ryppyjä. Ratkaisu vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen on Vichyn Neovadiol -tuotesarja, jonka päivä- ja yövoiteet kompensoivat hormonaalisten vaihtelujen näkyviä vaikutuksia iholla. Niiden koostumukset sisältävät aktiivisia ainesosia, kuten niasiiniamidia, Cg-vitamiinia, E-vitamiinia sekä ravitsevia Omega-happoja. Nämä ainesosat kosteuttavat, palauttavat ihon täyteläisyyden ja antavat iholle uutta raikasta hehkua.

KYSYMYS 2: MIKÄ VOIDE SOPII VAIHDEVUOSIEN KUTISEVIIN KÄSIIN JA JALKOIHIN?

Kuivuus on yksi tärkeimmistä vaihdevuosien aikana tapahtuvista kliinisistä muutoksista. Tämä johtuu estrogeenipitoisuuden romahtamisesta ja ihon pH:n muutoksesta, mikä heikentää ihon kosteudenpidätyskykyä. Tämän seurauksena tietyt kehon osat, joissa ihon orvaskesi (epidermis) on ohuempi, kuten kädet ja jalat, tuntuvat kutiavammilta. Vichyn Neovadiol sisältää Vichyn vulkaanista vettä ja aktiivisia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa, lopettavat kutinan ja tekevät käsistä ja jaloista pehmeät. 

KYSYMYS 3: MIKÄ ON PARAS VARTALOVOIDE YLI 50-VUOTIAILLE NAISILLE?

50 ikävuoden jälkeen iho menettää kiinteyttään ikääntymisen ja vaihdevuosien vuoksi, kun estrogeenitaso laskee, mikä aiheuttaa kuivuutta, kutinaa ja veltostumista. Ikääntynyt iho tarvitsee vartalovoidetta, joka vaikuttaa näihin ongelmiin, ja Vichy onkin kehittänyt 30 vuoden ajan koostumuksia, jotka auttavat naisia tällä matkalla. Vichyltä löydät parhaat vaihtoehdot saadaksesi takaisin ihosi heleyden ja kiinteyden.