KASVOJENPUHDISTUSTUOTTEET JA KASVOVEDET

Epäpuhtauksien, meikin ja kuolleiden ihosolujen puhdistaminen on erittäin tärkeää, jotta iho pysyy raikkaana ja vahvana eikä siihen tule epäpuhtauksia, mustapäitä ja tukkeutuneita ihohuokosia. Normaderm-puhdistusgeeli sisältää tarkoin valittuja aktiivisia ainesosia, kuten salisyylihappoa ja sinkkiä, jotka puhdistavat tehokkaasti kuivattamatta ihoa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja: KASVOJENPUHDISTUSTUOTTEET JA KASVOVEDET

Kysymys 1: Kuinka usein kasvot tulisi puhdistaa?

Muista tämä luku: 2. Kerran aamuisin, jotta saat poistettua ihon yöllisen uudistumisen myötä irronneet kuolleet ihosolut, ja toisen kerran iltaisin ennen nukkumaanmenoa, jotta päivän mittaan kertyneet epäpuhtaudet saadaan poistettua. Käytä Vichyn kasvojenpuhdistustuotteita ja kasvovesiä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kysymys 2: Mikä kasvoveden tarkoitus on?

Kasvoveden koostumus on suunniteltu poistamaan meikkijäämiä ja epäpuhtauksia sekä puhdistamaan ihoa raikkaan tunteen aikaansaamiseksi. Kasvovesi ei sisällä alkoholia, vaan kosteuttavaa glyseriiniä, ja se jättää ihon puhtaan, pehmeän ja virkistyneen tuntuiseksi.

Kysymys 3: Miten kasvovettä käytetään?

Kasvovettä levitetään vanulapulla kuivalle kasvojen ja silmänympärysalueen iholle puhdistuksen jälkeen. Sitä ei tarvitse huuhdella pois.