HIUSNAAMIOT

Ulkoiset ja sisäiset haittatekijät, joita kutsutaan eksposomeiksi, voivat kuivattaa ja vahingoittaa hiuksia. Kuiville hiuksille ja hiuspohjalle sekä vaurioituneille hiuksille tarkoitettu Dercos-hiusnaamio sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän luonnollisia, korjaavia ravintoaineita sekä Vichyn mineraalipitoista lähdevettä, jotka kosteuttavat kuivia ja vaurioituneita hiuksia ja saavat hiukset tuntumaan silkkisiltä ja kosteutetuilta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja: HIUSNAAMIOT

Q1: MITEN HIUSNAAMIOITA KÄYTETÄÄN?

Ota runsas määrä tuotetta, kuten Nutri Protein Mask -naamiota käsiisi, ja levitä sitä runsaasti puhtaiden ja pestyjen hiusten latvoihin. Hiero hiuksiin, anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan ja huuhtele huolellisesti. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä.

Q2: MIKÄ HIUSNAAMION TARKOITUS ON?

Vaurioituneille ja kuiville hiuksille tarkoitetut hiusnaamiot, kuten Vichyn Nutri-Repair, tekevät hiuksista vahvemmat, kiiltävämmät ja pehmeämmät. Runsaasti kasviöljyjä sisältävät tuotteet ravitsevat ja korjaavat hiuskuitua tarjoten pysyvästi kauniit, terveen näköiset hiukset. Voidemaisen koostumuksensa ja miedon tuoksunsa ansiosta tuotteita on myös miellyttävä käyttää.

Q3: KUINKA USEIN HIUSNAAMIOTA TULISI KÄYTTÄÄ?

Parhaan mahdollisen vaikutuksen saavuttamiseksi levitä naamiota kaksi kertaa viikossa pyyhekuiviin hiuksiin ja tehokkaampaa hoitoa varten jopa kolme kertaa viikossa 4–6 viikon ajan.