MIESTEN DEODORANTIT

Stressi, hormonaaliset muutokset tai intensiivinen liikunta voi johtaa liialliseen hikoiluun. Herkälle iholle kehitetyt Vichy miesten deodorantit auttavat pitämään tilanteen hallinnassa ja hajut poissa. Ne sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka suojaavat ja kosteuttavat ihoa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja: MIESTEN DEODORANTIT

Kysymys 1: Mikä on sopiva deodorantti miehille?

Vichy Homme antiperspirantti 72h roll-on voimakkaaseen hikoiluun antaa pitkäkestoisen vaikutuksen ja sopii myös herkälle iholle. Tämä deodorantti sisältää Vichyn vulkaanista vettä, ja sitä voidaan käyttää päivittäin kuivalla iholla suihkun jälkeen.

Kysymys 2: Onko miesten deodorantit vahvempia kuin naisten?

Kyseessä on myytti: miesten deodorantit herkälle iholle eivät ole tehokkaampia tai koostumukseltaan erilaisia kuin naisille kehitetyt koostumukset. Sekä miesten että naisten deodorantit sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka torjuvat hajuja.

Kysymys 3: Miten käyttää miesten deodoranttia?

Deodoranttia tulisi käyttää päivittäin suihkun jälkeen puhtaalle ja kuivalle iholle. Sitä on helppo levittää roll-on-pallolla suoraan kainaloihin. Aloita kainalon keskeltä ja etene ulospäin kaikkiin suuntiin, kunnes deodoranttia on levitetty koko alueelle. Levitä uudelleen päivän mittaan tarpeen mukaan.