MEIKKIVOITEET

Vichyn Dermablend -meikkivoide tarjoaa erittäin peittävän meikkivoiteen kaikille ihotyypeille. Tuotetta voidaan lisätä asteittain yksilöllisten tarpeiden mukaan halutun peittävyyden ja kauniin ihon saavuttamiseksi. Saatavilla on kiinteitä ja nestemäisiä koostumuksia. Vichy on ihotautilääkäreiden suosittelema ja tuotteet ovat dermatologisesti testattuja.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja: MEIKKIVOITEET

Kysymys 1: Miten meikkivoide levitetään?

Aloita levittämällä pieni määrä meikkivoidetta sormenpäillä tai siveltimellä. Työstä meikkivoide kasvojen keskeltä ulospäin. Voit peittää näkyviä ongelmakohtia taputtelemalla meikkivoidetta haluttuun kohtaan ja sitten levittämällä kevyesti. Levitä alaspäin kohti kaulaa ja sitten korvien ja hiusrajan suuntaan. Levitä samalla tavalla uudelleen kunnes haluttu peittävyys on saavutettu. Meikki kestää pidempään kauniina, kun sen kiinnittää lopuksi puuterilla.

Kysymys 2: Miten löydän oikean meikkivoidesävyn?

Kokeile Vichyn uutta Foundation Finder -työkalua: tämä nelivaiheinen prosessi perustuu vuosien asiantuntemukseemme, jotta voit löytää täydellisen Vichy-meikkivoidesävyn ihonsävyllesi ja ihotyyppillesi.

Kysymys 3: Kumpi levitetään ensin, peitevoide vai meikkivoide?

Oikeaoppinen tapa käyttää näitä kahta tuotetta on levittää ensin meikkivoide ja sitten peitevoide. Meikkivoide luo tasaisen pohjan, ja peitevoide viimeistelee meikin peittämällä tummat silmänaluset tai muut kohdat, joissa tarvitaan lisää peittävyyttä.