MEIKKI

Rasvoittuva ja kuiva iho tarvitsevat talintuotannon tasapainottamista. Vichyn rasvoittuvalle iholle tarkoitetut meikit sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka auttavat ihoa taistelemaan epäpuhtauksia vastaan. Mineraalipigmenttejä, hyaluronihappoa ja glyseriiniä sisältävä tuote auttaa kosteuttamaan ja tekemään ihosta mattapintaisen antaen samalla pitkäkestoisen peittävyyden.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja: MEIKKI

Kysymys 1: Mitä meikkituotteita tarvitsen?

Hyvän meikkirutiinin kokoamisessa tuotteiden sopivuus ihotyypillesi ratkaisee määrän sijaan. Tutustu Vichyn meikkivoiteisiin, peitevoiteisiin ja puutereihin, jotka tarjoavat hyvän peittävyyden tehden ihosta sileämmän näköisen ja tasaisemman sävyihin. Valikoimassamme on tuotteita kaikille ihotyypeille, jopa herkällekin iholle.

Kysymys 2: Mitkä ovat parhaat meikkituotteet rasvoittuvalle iholle?

Rasvoittuva iho on usein myös akneen taipuvainen. Siksi sille kannattaa valita meikkituotteet, jotka hillitsevät talintuotantoa ja joissa on hyvä peittävyys. Vichyn Dermablend -tuotesarjan koostumukset sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka parantavat ihon tekstuuria ja häivyttävät ihohuokosia.

Kysymys 3: Mitkä ovat parhaat meikkituotteet kuivalle iholle?

Kuiva iho voi näyttää hilseilevältä, kun se peitetään meikillä. Tämä voidaan välttää valitsemalla tuotteita, jotka myös kosteuttavat.