KASVONAAMIOT

Ihon kosteutus tekee ihosta vahvemman sekä ulkoisia haittatekijöitä vastaan ja vastaa ihon heleydestä. Vichyn Aqualian kaltaisen kosteuttavan kasvonaamion säännöllinen käyttö puhdistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa kuivunutta ihoa elvyttäen ihon ja saaden ihon näyttämään raikkaalta ja uudistuneelta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja: KASVONAAMIOT

Kysymys 1: Miten kasvonaamiota käytetään?

Levitä ohut kerros Vichyn kasvonaamiota puhtaille kasvoille, erityisesti kasvojen ongelmakohtiin, ja anna naamion kuivua 3–5 minuuttia. Vältä silmänympärysaluetta ja huuhtele huolellisesti vedellä. Halutessasi parhaan mahdollisen vaikutuksen, käytä monikäyttöistä kasvonaamiota, joka puhdistaa ihohuokoset, kuorii hellävaraisesti ja kosteuttaa samalla.

Kysymys 2: Voiko kosteuttavaa kasvonaamiota käyttää kuorinnan jälkeen?

Kyllä. Kosteuttavan kasvonaamion käyttäminen kuorinnan jälkeen on oikein hyvä idea. Kuorinnan jälkeen iho on puhdistettu kuolleista soluista ja on valmis vastaanottamaan kasvonaamion ainesosia, mikä tekee naamion vaikutuksesta entistä tehokkaamman.

Kysymys 3: Pitäisikö kosteuttavaa kasvonaamiota käyttää yöllä?

Kosteuttavan kasvonaamion kanssa nukkumisesta voi olla paljon hyötyä iholle. Käytä naamiota, joka on suunniteltu vaikuttamaan yön yli, kuten Slow Age night kasvonaamio, Vichyn yövoide, joka torjuu päivittäisiä arjen aiheuttamia ikääntymisen merkkejä sekä auttaa palauttamaan ja elvyttämään ihoa. Iho tuntuu välittömästi kosteutetulta, pehmeältä ja silommalta.