VOITEET JA KOSTEUSVOITEET AKNEEN TAIPUVAINEN IHO

Ihon suojamuuri voi heikentyä puberteetin aikana stressin tai hormonaalisten muutosten vuoksi. Tämä saattaa johtaa aknea edistävään talin liikatuotantoon, tukkeutuneisiin ihohuokosiin ja epäpuhtauksiin. Epäpuhtauksia vastaan taisteleva Normaderm-kasvovoide sisältää salisyylihappoa. Se auttaa taistelemaan epäpuhtauksia vastaan ja vahvistamaan ihoa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja: AKNEEN TAIPUVAINEN IHO

Kysymys 1: Mikä on paras kasvovoide akneen taipuvaiselle iholle?

Vichyn Normaderm-kosteusvoide on epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle kehitetty kasvovoide, joka auttaa puhdistamaan epäpuhtauksia ja näkyvästi tasoittamaan ihon sävyä ja tekstuuria. Koostumus on erityisesti kehitetty taistelemaan finnejä, mustapäitä ja suurentuneita ihohuokosia vastaan.

Kysymys 2: Miten pitkään epäpuhtauksia torjuvan voiteen tulee antaa vaikuttaa kasvoilla?

Epäpuhtauksia torjuvaa kasvovoidetta tulee levittää ennen nukkumaanmenoa ja antaa vaikuttaa yli yön. Ihosolut uudistuvat öisin, ja silloin ne myös ovat aktiivisimmillaan. Epäpuhtauksia torjuva ihonhoitorutiini edistää ihon uudistumista, jotta se on aamulla sileän tuntuinen ja vahvempi.

Kysymys 3: Miten akneen taipuvaiselle iholle tarkoitettua voidetta levitetään kasvoille?

Aloita ihonhoitorutiini puhdistuksella käyttäen Vichyn epäpuhtauksia torjuvaa geelimäistä puhdistusainetta. Annostele 2–3 pumppausta kasvovoidetta, hiero hellävaraisesti ihoon ja anna imeytyä 1–2 minuuttia.