VOITEET JA KOSTEUSVOITEET IKÄÄNTYMISEN MERKIT

Iän myötä iho menettää kimmoisuuttaan ja kollageenintuotanto hidastuu luonnollisesti. Seurauksena ovat rypyt, ohuet juonteet ja kiinteyden menettäminen ja väsyneen näköinen iho. Aikaa ei voi kääntää taaksepäin – mutta Liftactiv Specialist -tuotesarja voi auttaa taistelemaan ikääntymistä vastaan. Tuotesarjan kasvovoide ikääntyneelle iholle on kehitetty kosteuttamaan ja kiinteyttämään ihoa päivittäin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja: IKÄÄNTYMISEN MERKIT

Kysymys 1: Minkä ikäisenä anti-age-voidetta kannattaa käyttää?

Mitä aiemmin aloitat, sitä parempi. Ajan mittaan iho menettää kollageenia – siksi kannattaa aloittaa anti-age-rutiini. Kun käytät anti-age-kasvovoidetta kaksi- ja kolmikymppisenä, voit taistella ihon ikääntymistä vastaan ja säilyttää ihon hyvinvoivana ja kiinteänä.

Kysymys 2: Mikä voide on hyvä kaularypyille?

Neovadiol Phytosculpt on Vichyn kiinteyttävä anti-age-voide, joka sopii käytettäväksi vaihdevuosien aikana. Tämä kasvovoide häivyttää ihon ikääntymisen näkyviä merkkejä, vahvistaen, kiinteyttäen ja terävöittäen kasvojen ja kaulan piirteitä.

Kysymys 3: Miten kasvovoide ihon juonteille toimii?

Vichym anti-age-kasvovoiteen koostumus on täynnä aktiivisia ainesosia, jotka suojaavat ihoa ryppyjä aiheuttavilta vapailta radikaaleilta. Lisäksi koostumuksessa on Vichy vulkaanista vettä, joka vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria.