VOITEET JA KOSTEUSVOITEET KUIVUUS

Ihon suojamuuri voi menettää suojauskykyään ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta, mikä aiheuttaa kuivuutta ja punoitusta. Kuivalle iholle soveltuva Minéral 89 -kasvovoide sisältää ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa ja skvalaania, joka vahvistaa ihon suojamuuria ja lukitsee ihoon kosteutta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä
Tietoja: KUIVUUS

Kysymys 1: Mikä on paras kasvovoide kuivalle iholle?

Aqualia Thermal on täyteläinen kasvovoide, joka kosteuttaa 24 tunnin ajan. Se sopii kuivalle iholle ja sisältää Vichy vulkaanista vettä, hyaluronihappoa ja glyseriiniä. Hajusteettomana vaihtoehtona suosittelemme Minéral 89 -kasvovoidetta, joka myös kosteuttaa pitkäkestoisesti ja soveltuu kaikille ihotyypeille myös herkälle iholle.

Kysymys 2: Miksi kasvoni ovat niin kuivat, vaikka kosteutan niitä?

Voiteet, jotka sisältävät kosteuttava lukitsevia ainesosia kuten karitevoite ja skvalaania ehkäisevät kuivuutta ja humaktaani ainesosat kuten hyalurinihappo ja glyseriini voivat lisätä ihon kosteusvarantoja. Ensinnäkin voit tehostaa kosteuttavaa vaikutusta käyttämällä seerumia, kuten Vichyn Minéral 89 -tiivistettä. Se sisältää tehokkaita ainesosia, kuten Vichy vulkaanista vettä (89 %) ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Sen jälkeen voit sitoa kosteutta ja vähentää kosteusvarantojen menettämistä käyttämällä täyteläistä kasvojen kosteusvoidetta kuivalle iholle, kuten Aqualia Thermal Rich kasvovoidetta. Se sisältää Vichy vulkaanista vettä, kasvisokeria (mannoosi) ja kosteutta lukitsevaa karitevoita virkistääkseen ja kosteuttaakseen ihoa 24 tunnin ajan.

Kysymys 3: Miten kasvojen kuivaa ihoa voi kosteuttaa talvella?

Iho on kuivimmillaan talvella. Noudata kaksivaiheista rutiinia, jotta voit välttää tämän vuodenajasta riippuvan harmin ja tehostaa kosteutusta. Levitä ensin seerumia, kuten Vichyn Minéral 89 -tiivistettä, joka sopii myös herkälle iholle ja kosteuttaa jopa 24 tunnin ajan. Levitä sen jälkeen kosteuttavaa kasvovoidetta kuten Aqualia Thermal Rich -kasvovoidetta, joka kosteuttaa tehokkaasti sen sisältämien aktiivisten ainesosien kuten hyaluronihapon, Vichyn vulkaanisen lähdeveden ja mannoosin (kasvisokeri) ansiosta. Ainesosat auttavat paluttamaan ihon kosteustasapainon.