OK

OK Cancel

Thank you

Close

Pro-age vai anti-age. Mikä on näiden ero?

Pro-age eller anti-age. Hvad er forskellen?Pro-age
Pro-age

Se on hymysi, karismasi ja kaikki ominaisuutesi ja piirteesi, jotka tekevät sinusta kauniin. Olitpa minkä tahansa ikäinen. Se on mihin uskomme Vichyllä ja sen vuoksi rakastammekin "Pro-age" -konseptia.

Se tarkoittaa, että pyrimme luomaan parhaat edellytykset kauniille iholle, joka näyttää terveeltä kaikissa elämänvaiheissa. Luonnollinen ikääntyminen on kaunista – eikä sitä voi pysäyttää. Mutta ei ole sattumaa, miksi ja milloin ikääntymisen merkit ilmaantuvat. Siksi voimme auttaa ihoa määrittämään tahdin.

Pro-age vs. anti-age

Anti-age -tuotteet tulivat markkinoille 80-luvulla ja siitä lähtien ikääntymisen merkkejä on katsottu negatiivisesta näkökulmasta. Etenkin naisten keskuudessa. Me VICHYllä näemme kauneutta kaikkialla ja haluamme auttaa naisia ikääntymään kauniisti - sekä tuntemaan olonsa kauniiksi. Tahdomme olla se asiantuntija, joka huolehtii sinusta sekä ihostasi ja saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi. Uskomme, että vahva ja hehkuva iho on kauniimpaa kuin ikuinen nuoruus.

Kauneus tulee sisältäpäin

On väistämätöntä, että me kaikki ikäännymme. Tutkimukset kuitenkin osoittavat, että yli 80 prosenttia ihon ikääntymisen merkeistä aiheutuvat ympäristön ja ulkoisten tekijöiden vaikutuksista*. Nykypäivän "urbaani ikääntyminen" tarkoittaa UV-säteilyä ja tupakointia, sekä jokapäiväistä stressiä ja ilmansaasteita, joille altistumme.

Hidasta

Kun suojaat itseäsi ja ihoasi edeltämainituilta tekijöiltä, annat ihollesi parhaat mahdolliset olosuhteet ikääntyä kauniisti. Perustuen 9 vuoden tutkimuksiin, olemme VICHYllä kehittäneet luonnon inspiroimana tuotesarjan Slow Âge, jonka tuotteet auttavat suojaamaan ihoasi ulkoisilta tekijöiltä. Slow Âge -päivävoiteet suojaavat ihoasi UVA- ja UVB-säteilyiltä ja niiden antioksidanttinen koostumus auttaa hidastamaan ikääntymisen merkkejä. Päivävoiteet suojaavat ja auttavat säilyttämään hehkun ihollasi. SLOW ÂGE Night (yövoide ja kasvonaamio) puolestaan tasapainottaa ihoasi ja valmistelee sitä seuraavaan päivään.

Ikäänny hymyssä suin

Me toivomme, että yhdessä kanssamme, kohtaat ikääntymisen hymyillen. Sillä välin, Slow Âge suojelee ihoasi ja hidastaa ikääntymisen prosessia, joten voit nauttia elämästäsi täysin rinnoin. Lue lisää Slow Âge -tuotesarjasta ja löydä itsellesi tuotteet, jotka sopivat juuri sinun ihollesi.


*Kliiniset testit UV-säteilystä (Flament ym. 2013), ilmansaasteista (Vierkötter ym. 2010), stressistä (Hosoi 2011) ja ikääntymisen evoluutiosta.


Luelisää Vichy Slow Âge -tuotteista


Kaunista päivänjatkoa, Vichy

IKONISET TUOTTEEMME

SLOW ÂGE NIGHT (yövoide & kasvonaamio)

SLOW ÂGE NIGHT (yövoide & kasvonaamio)

Reoxygenating & regenerating night cream & mask

( 193 avis )

Ihoa vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan<br />

Ihoa vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan

( 10 avis )

Silmänympärysvoide kehittyviä ikääntymisen merkkejä vastaan

Silmänympärysvoide kehittyviä ikääntymisen merkkejä vastaan

<span>Vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan</span>

Vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan

( 1 avis )

go to top