OK

OK Cancel

Thank you

Close

Milloin voit aloittaa anti-age-tuotteiden käytön?

Hero_image_Anti_Age.jpgIkääntymisen merkkejä ennaltaehkäiseviin ihonhoitorutiineihin liittyy monia kysymyksiä. Mitä minun tulisi tehdä? Milloin minun pitäisi aloittaa? Aloitanko liian myöhään vai liian aikaisin?

Tässä artikkelissa vastaamme juuri näihin kysymyksiin. Autamme sinua tarjoamalla yksinkertaisen, mutta tehokkaan anti-age-rutiinin, jonka voit aloittaa milloin tahansa - miksipä et aloittaisi jo tänään?

Ota kaikki irti anti-ageing-rutiinistasi - aloita tuotteiden käyttö ajoissa

VICHY-SERUM-LIFTACTIV-B3-DARK-SPOTS-SERUM-STILL_LIFE_HAND3-minmodel.jpg

Saadaksesi täyden hyödyn anti-ageing-rutiinistasi, voit aloittaa tuotteiden käytön jo ennen ryppyjen muodostumista. Usein tehokkain anti-age-hoito onkin ennaltaehkäisevää.
Voit siis käyttää anti-ageing-tuotteita päivittäisessä ihonhoitorutiinissasi jo ennen keski-ikää - mieluiten ennen kuin ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat näkyä. 

Tehokkaalla anti-age-hoidolla voit pitää ihosi nuorekkaana pidempään, saada sen näyttämään kiinteämmältä ja sileämmältä sekä ehkäistä ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä.         

 

Anna ihollesi ylimääräistä hoitoa sekä aamuin että illoin

Vichy Liftactiv B3 Dark Spots Serum


Ihosi tarpeet ovat erilaiset päivisin ja öisin - aivan kuten sinunkin. Tehokas anti-ageing-ihonhoitorutiini koostuukin erilaisista tuotteista aamu- ja yöhoitoon. Ihoa on tärkeää muistaa hoitaa sekä aamuisin että iltaisin torjuaksesi ikääntymisen merkkejä.

Vichyn Liftactiv-ihonhoitosarja on suunniteltu antamaan ihollesi anti-age-hoitoa sekä päiväksi että yöksi.Anti-age-ihonhoito – aamurutiini


Aloittaaksemme päivämme parhaalla mahdollisella tavalla, olemme luoneet omat rutiinimme.

Rutiiniin voi kuulua vaikkapa terveellinen aamiainen, nopea juoksulenkki tai pitkä kylpy, mitkä saavat olomme hyväksi ja energiseksi.
Pohjustaaksesi myös ihosi tulevaan päivään, suosittelemme yhdistämään nykyisen aamurutiinisi anti-ageing-ihonhoitorutiiniimme.         

Vichy Pureté Thermale 3-in-1 Cleanser


1. Kasvojenpuhdistusaine

Kasvojen puhdistus on hyvä alku kaikille ihonhoitorutiineille. Kasvojenpuhdistusaine auttaa sinua virkistymään ja valmistelemaan ihosi ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä ihonhoitotuotteita varten.

Vichy Pureté Thermale 3-in-1 Cleanser -puhdistusaineella on kolme ominaisuutta. Se toimii puhdistusmaitona, kasvovetenä ja silmämeikinpoistoaineena - kaikki yhdessä tuotteessa.

Tuotetta voi käyttää sekä aamuin että illoin, ja se poistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti meikin, lian ja epäpuhtaudet. Iho jää pehmeäksi ja virkistyneeksi.

Liftactiv Specialist B3 Serum2. Anti-age-seerumi

Puhdistuksen jälkeen ihosi on valmis seuraavalle tuotteelle ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevässä ihonhoidossarutiinissasi - Liftactiv Specialist B3 -seerumille.

Seerumi sisältää aktiivisia ainesosia, kuten niasiiniamidia, Cg-vitamiinia, Vichyn vulkaanista vettä ja biopeptidejä, jotka kosteuttavat ihoa ja auttavat vähentämään pigmenttiläiskiä ja ryppyjä.

Seerumin koostumus on erittäin kevyt ja miellyttävä, ja se jättää ihon sileäksi ja silkkiseksi.

Liftactiv Collagen Specialist Day Cream


3. Kasvovoide

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään kosteusvoidetta seerumin jälkeen.
Liftactiv Collagen Specialist Day Cream -päivävoide pitää ihosi kosteutettuna jopa 48 tunnin ajan. Se auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta ja vähentämään ryppyjä.

Voiteen koostumus on kevyt ja se imeytyy nopeasti, eikä ihosi jää tahmaisen tuntuiseksi.

Capital Soleil UV Age Daily SPF 504. Aurinkosuoja

Viimeistele aamurutiinisi aina aurinkosuojalla.
Capital Soleil UV Age Daily SPF 50 -aurinkosuojalla on tehokas UV-suoja UVA- ja UVB-säteitä vastaan.
Se ehkäisee ryppyjä, pigmentaatiota sekä auringon säteiden ja muiden saasteiden aiheuttamaa hapettumisstressiä.

Aurinkorasva on erittäin kevyt ja näkymätön iholla.
Anti-age-ihonhoito – iltarutiini

Pitkän ja kiireisen päivän jälkeen ihosi tarvitsee kunnollista hoitoa ennen nukkumaanmenoa. Säännöllinen ihonhoitorutiini voi olla täydellinen tapa rentoutua ja valmistella kehosi nukkumaan.

Pureté Thermale 3-in-1 Cleansing Cream1. Kasvojenpuhdistusaine

Puhdista kulunut päivä kasvoiltasi Pureté Thermale 3-in-1 Cleansing Cream -puhdistusaineella hyödyntämällä sen meikinpoisto-ominaisuuksia.

Ihosi tuntuu raikkaalta ja valmiilta illan ihonhoitorutiinisi seuraavaan vaiheeseen.


Liftactiv Specialist B3 Serum2. Anti-age-seerumi

Puhdistamisen jälkeen voit levittää erikoisvalmisteista B3-seerumia, joka kosteuttaa ihoa ja vähentää ryppyjä.

Seerumia voi käyttää sekä aamu- että iltarutiinissa esimerkiksi yövoiteen ravitsevana ja kosteuttavana lisänä.

Liftactiv Collagen Specialist Night Cream


3. Yövoide

Aivan kuten aamurutiinissasikin, voit täydentää seerumin vaikutusta kosteuttavalla yövoiteella.

Liftactiv Collagen Specialist Night Cream on turvallinen valinta taisteluun ikääntymisen merkkejä vastaan.

Heräät raikkaan ja levänneen tuntuisella iholla.Aika on tärkeässä osassa ikääntymisen merkkien torjumisessa. Voit aloittaa tehokkaan anti-ageing-hoidon jo tänään.

Toivomme, että näillä ihonhoitorutiineilla voit huolehtia ihostasi parhaalla mahdollisella tavalla - juuri niin kuin ihosi ansaitsee.Lisäkosteutta Minéral 89 Boosterilla - päivisin ja öisin

Minéral 89 BoosterMinéral 89 Booster on koostumus, joka sisältää vahvistavaa Vichyn vulkaanista vettä ja kosteuttavaa hyaluronihappoa.

Boosteria voi käyttää päivittäin puhdistetulle iholle, sekä aamuin että illoin. Se on täydellinen ensimmäinen vaihe ihonhoitorutiiniisi antaaksesi ihollesi runsaasti kosteutta ja valmistaaksesi sitä myöhempiä ihonhoitotuotteitasi varten.  

IKONISET TUOTTEEMME

Collagen Specialist -Yövoide

Collagen Specialist -Yövoide

Glyco-C Night Peel -Ampullit

Glyco-C Night Peel -Ampullit

<span>3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE</span>

3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE

( 2 avis )

go to top