OK

OK Cancel

Thank you

Close

Iho vaihdevuosien aikana – valmistaudu muutoksiin

Me kaikki tahdomme olla tyytyväisiä itseemme ja kehoomme. Olla aidosti sellaisia kuin olemme. Vaihdevuosien alkaessa itsevarmuuden ylläpitämiseksi pitää ehkä ponnistella vähän enemmän. Valmistaudu muutoksiin, niin voit kohdata ne ilolla.

Ihosi vaihdevuosien aikana

Vaihdevuodet muuttavat kehon erittämän progesteronin ja estrogeenin määrää. Hormonaalinen epätasapaino voi johtaa mielialavaihteluihin, kuumiin aaltoihin ja univaikeuksiin, mutta myös muutoksiin ihossa.

Iho-ongelmat vaihdevuosien aikana

Kun hormonitasot muuttuvat, ihosolut eivät enää uusiudu entiseen tahtiin. Kimmoisuus vähenee, ja iho tuntuu ohuemmalta. Rypyt lisääntyvät ja muuttuvat aiempaa selkeämmiksi.

Muutoksiin voi vaikuttaa

Vaihdevuosiin ei ole ihmelääkettä, mutta tietyillä tuotteilla voit parantaa oloasi ja ihosi hyvinvointia. Oikein valittujen ihonhoitotuotteiden avulla voit ennakoida ja vaikuttaa etukäteen vaihdevuosien tuomiin muutoksiin ihossasi. Ne antavat hehkua, pehmeyttä ja kimmoisuutta iholle, joka on herkistynyt vaihdevuosien aikana.


Muutokset iholla eivät onneksi tapahdu yhdessä yössä, vaan vähitellen.

Rakenna vaihdevuosiin hyvä ihonhoitorutiini

Vichy on jo 25 vuoden ajan tutkinut muutoksia vaihdevuosi-ikäisten ja vaihdevuodet ohittaneiden naisten ihossa. Tarkoituksena on ollut selvittää, miten vaihdevuosien aiheuttamien ikääntymisen merkkien ilmaantumista voisi hidastaa.

Ihonhoitotuotteet naisille vaihdevuosien aikana

Tutkimukset ovat osoittaneet, että neljä ainesosaa: hyaluronihappo, Pro-Xylane, hepes ja hedioni voivat auttaa ihon kuivuutta, ryppyjä ja veltostumista vastaan, antaen samalla tasaisemman ihonsävyn.

Neovadiol Peri-Menopause -ihonhoitosarja on luotu naisille, jotka kaipaavat tuotteilta tehokkuutta ja aistielämyksiä. Sarjassa käytetään edellä mainittuja aktiivisia ainesosia. Ne tasapainottavat vaihdevuosien aiheuttamia muutoksia ihossa ja tekevät siitä kimmoisamman, täyteläisemmän ja hehkuvamman.

Uusi Neovadiol Phytosculpt on kaikkien aikojen ensimmäinen Vichy-voide, joka kiinteyttää nimenomaan kaulan ihoa ja terävöittää kasvonpiirteitä. Voiteen ainutlaatuinen koostumus viilenee iholle levitettäessä ja muodostaa pingottavan kalvon. Kaulan ja leukalinjan ihoa kiinteyttävä ja muotoileva vaikutus tuntuu siis välittömästi.

Neovadiol Phytosculpt sisältää useita rasvapitoisia ainesosia. Ne hoitavat, kosteuttavat ja rauhoittavat kuivaa ihoa tekemättä ihosta rasvaisen tuntuista.Katso täältä, kuinka upeita tuloksia saat helpolla Neovadiol Phytosculpt -kasvohieronnalla: Keskity kaulaasi

Muutoksiin sopeutuminen vie aikansa, mutta jos valmistaudut hyvin, pidät huolta itsestäsi ja suhtaudut muutoksiin hyväksyen, olet vaihdevuosien jälkeen entistä vahvempi.

VICHY

IKONISET TUOTTEEMME

PHYTOSCULPT

PHYTOSCULPT

( 24 avis )

go to top