OK

OK Cancel

Thank you

Close

Aurinkosuojakerroin - Ihon päivittäinen pelastaja

Kevätaurinko on hiljalleen alkanut lähettää rakastettuja ja kauan kaivattuja auringonsäteitä meidän pohjoismaalaisten talvikasvoille. Kiiruhdamme katukahviloihin imemään kaiken lämmön ja D-vitamiinin, joita olemme kaivanneet koko talven. Se on ihanaa ja hyvin ansaittua, mutta meidän olisi syytä tehdä itsellemme palvelus ja muistaa aurinkosuoja. Tutkimus nimittäin osoittaa, että aurinkovoide on tärkein suojatoimi ihon pitämisessä nuorena ja hyvinvoivana mahdollisimman pitkään.

Me täällä leVICHYmagin toimituksessa olemme kaivaneet aurinkosuojat hyllyjen perukoilta. Teimme tämän jo ennen kuin kevään auringonsäteet pääsivät valloilleen ja siihen on monta syytä. Ensinnäkin aurinkovoide auttaa estämään ihovauriot, jotka voivat johtaa ihosyöpään. Lisäksi tutkimus osoittaa, että auringonsäteet voivat aiheuttaa ihon ennenaikaista vanhenemista sekä vahingoittaa sitä ryppyjen, löystyneen ihon sekä pigmenttimuutosten muodossa. Tutkimuksista käy ilmi myös, että käyttämällä aurinkosuojaa päivittäin iho säilyttää kimmoisuutensa ja nuorekkuutensa pidempään.

Me auringonpalvojat teemme usein sen virheen, että aliarvioimme auringon säteilyn pilvisellä ja viileällä säällä. Auringon UV-indeksi voi kuitenkin olla yhtä korkea ja vaarallinen harmaana syyspäivänä kuin lämpimänä kesäpäivänä. Siksi onkin syytä etsiä itselleen hyvä päivävoide aurinkosuojakertoimella. Markkinoille on tullut monia hienoja tuotteita, joissa meikki ja aurinkosuoja yhdistyvät yhdessä ja samassa tuotteessa.

Nyt kun kevätaurinko paistaa korkealta taivaalta ja kahviloiden ulkopöydät houkuttelevat meitä, on tärkeää muistaa suojata iho korkealla kertoimella. Aurinkosuojakertoimen sisältävä päivävoide on hyvä perusta koko vuoden ympäri, mutta kun tunnit auringossa lisääntyvät, ei ohut kerros päivävoidetta riitä. Siksi aurinkokasvovoide on tarpeellinen osa ihonhoitorutiinejasi jo kevään ensimmäisistä auringonsäteistä lähtien, jos haluat välttyä ennenaikaisilta rypyiltä ja vaurioilta.

Aurinko säteilee UVA- ja UVB-säteitä, joista erityisesti UVA-säteiltä suojautuminen on tärkeää, sillä ne tunkeutuvat syvälle ihoon ja aiheuttavat suurimmat vahingot. Valitse siksi aurinkovoide, joka sisältää UVA- ja UVB-suojan.

Tässä kolme VICHYn kasvovoidetta, joista jokainen suojaa auringon UV-säteiltä omalla tavalla. Ne myös täydentävät toisiaan taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan.

Slow Âge -päivävoide SK 25

VICHYn kosteuttava, aurinkosuojakertoimellinen päivävoide, joka sisältää antioksidanttista Baïcalin- ja BIFIDUS-juuriuutetta, joka vaikuttaa ikääntymisen merkkeihin eri vaiheissa. Iho saa nopeasti lisäkosteutusta, suojaa ja säteilevää hehkua. Sopii hyvin jokapäiväiseen käyttöön vuoden ympäri.

Mattapintainen aurinkovoide kasvoille SK 30

Tämä kasvoaurinkovoide suojaa ihoa UVA- ja UVB-säteitä vastaan ja sisältää myös mattapinnan jättävän Dry Touch -koostumuksen, joten ihosi tuntuu pehmeältä ja mattaiselta voiteen levityksen jälkeen. Sillä voit täydentää normaalia päivävoidettasi kevät- ja kesäkuukausina sekä lomilla, kun vietät useita tunteja ulkona. Käsilaukkuun sopiva koko.

BB-aurinkovoide SK 50

Tässä tuotteessa VIHCY on yhdistänyt kosteuttavan aurinkosuojan  BB-voiteen peittävyyteen ja kevyesti sävyttäviin ominaisuuksiin. Saatat huolestua ajatuksesta kertoimesta 50, mutta ei huolta - ihosi kiittää sinua ja voit myös saada kauniin kesähehkun, vaikka suojeletkin sitä haitallisilta säteiltä. Se antaa optimaalisen suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan sekä välittömästi tasaisen ihonsävyn ja kauniin ruskettuneen hehkun.

Eivätkä vain kasvosi tarvitse suojausta. Muista aurinkosuojauksessa myös erityisen herkät alueet, kuten kaula, kädet ja huulet. Kesälomalle sopivin suojaus on vielä asia erikseen. Siitä voit lukea lisää ensi kuussa, kun leVICHYmagin toimitus kertoo, mikä aurinkosuoja soveltuu parhaiten juuri sinun lomasuunnitelmiisi.

IKONISET TUOTTEEMME

Ihoa vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan<br />

Ihoa vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan

( 10 avis )

DRY TOUCH - MATTAPINNAN JÄTTÄVÄ AURINKOSUOJAVOIDE SK 50

DRY TOUCH - MATTAPINNAN JÄTTÄVÄ AURINKOSUOJAVOIDE SK 50

( 2 avis )

go to top