OK

OK Cancel

Thank you

Close

Aurinkosuoja - tarpeellinen ihonhoidollesi ympäri vuoden

Kaupungilla pyöräillessä syysaamuna, juoksulenkillä paikallisessa puistossa, leikkikentällä lastesi kanssa ja kuppi lämmintä kahvia to-go. Syksyn tullessa harva meistä miettii aurinkosuojaa, mutta sitä sinun kannattaisi miettiä uudelleen.

Vaikka sitä ei uskoisi, auringonsäteet tunkeutuvat läpi harmaan sään ja sateen myös täällä pohjoisessa. Se tarkoittaa sitä, että olemme alttiina auringon haitallisille UVA- ja UVB-säteille vuoden ympäri, minkä vuoksi on erittäin hyvä idea käyttää aurinkosuojaa läpi vuoden, jos haluat varmistaa, että ihosi vanhenee armollisesti. Altistuminen UVA-säteilylle on nimittäin pääsyy ihon vanhenemiselle, koska se vaikuttaa haitallisesti ihon kollageeniiin ja elastisuuteen, jotka pitävät ihon sileänä.

Kaunis iho koko elämän

Kyse ei ole ikääntymisen pysäyttämisestä, vaan armollisesta vanhenemisesta, ja sen voimme saavuttaa suojaamalla ja vahvistamalla ihoa. Siksi VICHY on kehittänyt yhdeksän vuoden tutkimustuloksena SLOW ÂGE -sarjan, josta olet ehkä lukenutkin leVICHYmagista, jotta sinun ei tarvitse valita suojan ja ihonhoidon väliltä. Sarja sisältää kevyen kasvovoiteen suojakertoimella 25 kaikille ihotyypeille sekä täyteläisemmän kasvovoiteen suojakertoimella 30, jossa on myös UVA-suoja sekä silmienympärysvoide, joka ehkäisee kuivuutta ja silmänalusten turvotusta.

Päivitä meikkipussisi

Nyt sinulla on kaunis ja kosteutettu pohja, joka on valmis meikkiin. Haluatko ihollesi lisäsuojaa ja ihanan tasaisen viimeistelyn? Vai soiko herätyskello hieman liian myöhään aamulla ja pitäisi valmistautua hieman kiireessä? VICHYn IDÉALIA BB -voide on todellinen monikäyttötuote, joka ansaitsee pysyvän paikan meikkipussissasi. Se tasoittaa ihosi sävyä antaen kevyen peittävyyden ja sisältää myös suojakertoimen 25. Voide on täydellinen kiireessä, levittyy helposti iholle ja vie vain kaksi minuuttia lisätä junassa taskupeiliä apuna käyttäen tai missä ikinä satut olemaankaan. 

Toimituksessa tämä on tullut suosikiksi osana arkipäivän luonnollista meikkiä, mutta myös pohjustuksena hienolle juhlameikille. Jos sinun täytyy valita yksi ihonhoito- ja meikkituote tänään, valitse VICHYn IDÉALIA BB -voide. Ihosi kiittää!

IKONISET TUOTTEEMME

Ihoa vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan<br />

Ihoa vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan

( 10 avis )

<span>Vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan</span>

Vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan

( 2 avis )

go to top