SkinConsultCoachingVersion = V3 SCAI_PreSubscription = 0

Viikko

4

MITEN PIGMENTTILÄISKIÄ KORJATAAN?

SKINCONSULTAI CoachingVichy laboratoires

Viikko 4

Vichy laboratoiresSKINCONSULTAI Coaching

MITEN PIGMENTTILÄISKIÄ KORJATAAN?

TERVETULOA
NELJÄNNELLE VIIKOLLE

MITEN VOIT TÄNÄÄN? OLETKO VALMIS ALOITTAMAAN VIIMEISEN VIIKON?

TÄSSÄ OVAT KOLME TAVOITETTAMME TÄLLE VIIKOLLE:

  • YMMÄRRÄT, MITÄ PIGMENTTILÄISKÄT OVAT
  • ETSIT ITSELLESI YHDEN RENTOUTTAVAN HETKEN VIIKOSSA
  • OPIT, MITEN VOIT ANTAA IHOLLE LUONNOLLISTA HEHKUA JA TASOITTAA IHONSÄVYÄ

MITÄ PIGMENTTILÄISKÄT OVAT JA MITEN NIITÄ VASTAAN VOI TAISTELLA?

IHO JA EKSPOSOMIT – Ympäristö, elämäntavat ja hormonaaliset muutokset.

Kanadalainen ihotautilääkäri, tohtori Jennifer Beecker on erikoistunut lääketieteelliseen dermatologiaan, ihosyövän tutkimukseen sekä kosmeettiseen dermatologiaan.

Tutustu siihen, miten hormonaaliset muutokset vaikuttavat ihoon postmenopaussin aikana ja miten voit taistella pigmenttiläiskiä vastaan.

NEOVADIOL POST-MENOPAUSE
-TUOTESARJA

VICHYN RATKAISU

Vichy Laboratoires on luonut NEOVADIOL POST-MENOPAUSE -seerumista ja -voiteista koostuvan tuotesarjan vaihdevuosi-ihon erityistarpeisiin perimenopaussin aikana.

Dermatologisesti testattu. Tuotesarjan teho on testattu vaihdevuosi-ikäisillä naisilla käyttäen kosmetokliinisiä arviointeja. Testattu herkällä iholla.

Viikko 4.
PIGMENTTIMUUTOSTEN
VÄHENTÄMINEN MENO 5 BI-
SEERUMIN JA UV-AGE
DAILYN AVULLA

Frédérique Labatut,
Vichy Laboratoires: In Johtaja

Lue lisää

TAISTELE PIGMENTTIMUUTOKSIA VASTAAN MENO 5 BI-SEERUMILLA JA CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY -VOITEELLA

Vaihdevuodet, ikääntyminen, UV-valolle altistuminen ja hormonaaliset vaihtelut heikentävät ihon antioksidatiivista suojaa. Pigmenttiläiskät näkyvät paremmin.

NEOVADIOL MENO 5 BI-SEERUMI

Pigmenttimuutosten vähentämiseen levitä NEOVADIOL MENO 5 BI-SEERUMIA aamuin illoin ennen kasvovoidettasi. Ravista hyvin ennen käyttöä. Seerumin koostumus sisältää niasiiniamidia sekä Cg- ja E-vitamiineja, jotka tuovat iholle uutta heleyttä. Glykolihappo tasoittaa ja yhtenäistää ihon sävyä.

  • -22% pigmenttiläskien koko on pienentynyt (1)

(1) Instrumentaalinen testi - tummien läiskien koon pieneneminen - 41 naista 2 kuukauden jälkeens

CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY SPF 50+

Käytä päivittäin UVA- ja UVB-aurinkosuojaa.

Yli 80 prosenttia ihon ikääntymisen merkeistä johtuu päivittäisistä UV-säteistä ja ilmansaasteista(2). CAPITAL SOLEIL UV-AGE DAILY on edistyksellinen korkean suojan kasvojen aurinkosuojavoide SPF50+, jonka nestemäinen koostumus auttaa suojaamaan ihoa UV-säteilyn ja saasteiden aiheuttamilta vaurioilta samalla, kun se taistelee olemassa olevia valovanhenemisen merkkejä vastaan.

Auringolta suojautuminen on olennainen ja välttämätön vaihe päivittäisessä ihonhoitorutiinissasi ympäri vuoden. Kevyt, hengittävä koostumus yhdistettynä kehittyneeseen teknologiaan, tarjoaa tasaisen näkymättömän peittävyyden, joka ei jätä valkoista tai tahmeaa lopputulosta.

(2) Flament, F. et al. (2013) Effect of the sun on visible clinical signs of ageing in Caucasian skin. Clinical, cosmetic and invest. dermatology. 6: 221 - 232.

FRÉDÉRIQUE LABATUT

VICHY LABORATOIRES:IN JOHTAJA

“KESKITYTÄÄN NEOVADIOL MENO 5 BI-SEERUMIIN. SEN KOOSTUMUS SISÄLTÄÄ NIASIINIAMIDIA (B3-VITAMIINIA), C- JA E-VITAMIINEJA SEKÄ GLYKOLIHAPPOA.”

1

3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE

PURETE THERMALE
3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE

Tutustu

2

Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

NEOVADIOL
Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

Tutustu

3

Post-Menopause Päivävoide

NEOVADIOL
Post-Menopause Päivävoide

Tutustu

4

Post-Menopause Yövoide

NEOVADIOL
Post-Menopause Yövoide

Tutustu

5

UV-AGE DAILY SPF50+

CAPITAL SOLEIL
UV-AGE DAILY SPF50+

Tutustu

TEE ITSELLESI RENTOUTTAVA KASVOHIERONTA

Kasvoissa on 57 lihasta, joita pitää stimuloida tai rentouttaa. Kasvohieronnan ohjaaja Aurelia del Sol yhdistää hengitysharjoitukset, hieronnan ja akupainannan. Tämä on sinun hetkesi, nauti siitä!

Ota mukava asento. Hengitä sisään. Hengitä ulos. Seuraa mestarin ohjeita!

POSTMENOPAUSSIN HALLITSEMINEN

KOKONAISVALTAINEN LÄHESTYMISTAPA TERVEYTEEN

Koko vaihdevuosien ajan kehossa tapahtuu lukuisia biologisia ja kliinisiä muutoksia. Näiden muutosten ymmärtäminen ja tunnistaminen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa auttaa taistelemaan niiden aiheuttamia haittoja vastaan ja valmistelemaan kehoasi tuleviin vuosiin.

3 min
lukuaika

VIIKKO 4.
MITEN VÄLTTÄÄ STRESSIÄ JA AHDISTUSTA

Tohtori Thierry Haag,
Gynekologi

Lue lisää

STRESSIN JA AHDISTUKSEN VÄLTTÄMINEN

Vaikka jotkut ihmiset saattavat kokea mielialan muutoksia hormonaalisten muutosten vuoksi, suurin osa ihmisistä tuntee itsensä stressaantuneeksi ja ahdistuneeksi vaihdevuosien ympärillä. Tähän on monia syitä, mutta koska stressi vaikuttaa merkittävästi terveyteen, jos se on jatkuvaa, sitä pitää käsitellä yhtenä vaihdevuosien oireena. Tässä on muutamia vinkkejä, joilla voit parantaa hyvinvointiasi tämän luonnollisen siirtymä-ajan aikana.

Estrogeenin väheneminen voi vaikuttaa mielialaasi suoraan. Joissakin tapauksissa perimenopaussi voi johtaa kilpirauhasen liikatoimintaan, jonka tiedämme vaikuttavan voimakkaasti ahdistuneisuuteen. Yleisemmin stressi johtuu kuitenkin unihäiriöistä. Unihäiriöt voivat olla stressin pääasiallinen syy ja unihäiriöitä voi vahvistaa kuumat aallot.

Omaksu terveelliset elintavat

Vaihdevuodet ovat loistava tilaisuus arvioida tavoitteitasi terveyden suhteen uudelleen ja löytää terveellisen ravinnon hyödyt uudelleen. Monipuolinen ja sopusuhtainen terveellisen ruoan nauttiminen auttaa kehoasi sopeutumaan edessä oleviin muutoksiin. Se suojaa sydäntäsi ja verisuoniasi sekä vähentää myös kuumia aaltoja ja univaikeuksia.

Kun menet nukkumaan, yritä lopettaa kaikkien nesteiden liiallinen nauttiminen, erityisesti kofeiinin ja alkoholin juominen muutama tunti ennen nukkumaanmenoa. Vältä raskaita fyysisiä harjoituksia illalla ja yritä sulkea silmäsi ja meditoida sen sijaan, että viettäisit aikaa älypuhelinten ja tablettien sinisten valojen äärellä.

Ahdistus ei kuitenkaan välttämättä liity hormonaalisiin muutoksiin. Tiedämme, että perimenopaussi osuu usein samaan aikaan muiden elämänmuutosten kanssa. Kotona asuvat teinit tai kotoa pois muuttavat lapset, ikääntyvät vanhemmat, uramuutokset tai haasteet kumppanin kanssa osuvat kaikki yhdessä painonnousun, ryppyjen ja hiusten muutosten sekä esimerkiksi libidon katoamisen kanssa. Tietoisuus omasta ikääntymisestä ja samalla suurten elämänmuutosten käsittely ei varmasti ole helppoa.

Aloita keskustelu

Yleisesti ottaen paras tapa estää itseluottamuksen kadottaminen ja eristäytyminen on olla ihmisten ympäröimänä. Kyky puhua asiasta lääkärisi, ystäviesi tai kumppanisi kanssa on edellytys sille, että voit käsitellä asiaa. Kun käytät aikaa selvittääksesi, mitä sinulle tapahtuu, osaat valistaa itseäsi ja lähipiiriäsi. Silloin huomaat, että vaihdevuodet ovat vain luonnollinen vaihe naisen elämässä, joka tuo mukanaan monia uusia näkökulmia.

TOHTORI THIERRY HAAG

GYNEKOLOGI, VICHY SPA

“STRESSI VAIKUTTAA MERKITTÄVÄSTI TERVEYTEEN JA JOS SE ON JATKUVAA, SITÄ TULISI KÄSITELLÄ YHTENÄ VAIHDEVUOSIEN OIREENA.“

Welcome to your program

This is your first week (of 4).
Let’s start with… some contents, if you don’t mind.