SkinConsultCoachingVersion = V3 SCAI_PreSubscription = 0

Viikko

2

MITEN TALINTUOTANNON HIDASTUMISTA VASTAAN VOI TAISTELLA?

SKINCONSULTAI CoachingVichy laboratoires

Viikko 2

Vichy laboratoiresSKINCONSULTAI Coaching

MITEN TALINTUOTANNON HIDASTUMISTA VASTAAN VOI TAISTELLA?

TERVETULOA
TOISELLE VIIKOLLE

MUKAVAA OLLA TAAS TÄÄLLÄ! TOIVOTTAVASTI SINULLA OLI HYVÄ VIIKKO. OLETKO KENTIES JO SISÄLLYTTÄNYT UUSIA TAPOJA RUTIINIISI? HUOMASITKO EDES PIENIÄ MUUTOKSIA?

TÄSSÄ OVAT KOLME TAVOITETTAMME TÄLLE VIIKOLLE:

 • YMMÄRRÄT, MIKSI IHO ON KUIVEMPI POSTMENOPAUSSISSA
 • TEET HELPPOJA KASVOHARJOITUKSIA 3 KERTAA VIIKOSSA
 • VALITSET SINULLE MUKAUTETUN RUOKAVALION

MIKSI IHO ON KUIVEMPI POSTMENOPAUSSISSA?

IHO JA EKSPOSOMIT – Ympäristö, elämäntavat ja hormonaaliset muutokset.

Kanadalainen ihotautilääkäri, tohtori Jennifer Beecker on erikoistunut lääketieteelliseen dermatologiaan, ihosyövän tutkimukseen sekä kosmeettiseen dermatologiaan.

Tutustu siihen, miten hormonaaliset muutokset vaikuttavat ihoon postmenopaussin aikana ja miten voit suojella ihoasi päivittäin.

NEOVADIOL POST-MENOPAUSE
-TUOTESARJA

VICHYN RATKAISU

Vichy Laboratoires on luonut NEOVADIOL POST-MENOPAUSE -seerumista ja -voiteista koostuvan tuotesarjan vaihdevuosi-ihon erityistarpeisiin perimenopaussin aikana. Dermatologisesti testattu. Tuotesarjan teho on testattu vaihdevuosi-ikäisillä naisilla kosmetokliinisen arvioinnin avulla. Testattu herkällä iholla.

VIIKKO 2.
POST-MENOPAUSE
-PÄIVÄVOIDE JA
-YÖVOIDE

Frédérique Labatut,
Vichy Laboratoires: In Johtaja

Lue lisää

NEOVADIOL POST-MENOPAUSE PÄIVÄ- JA YÖVOITEET

Vichy on jo 30 vuoden ajan osallistunut vaihdevuosien ja ihon tutkimukseen, ja siitä on tullut vaihdevuosien ihonhoidon edelläkävijä.

Vaihdevuosien jälkeisen ihonhoito-rutiinin mukainen ihonhoito täydentää ihon lipidien menetystä ja koostumuksemme sisältävät omega-3-6-9-rasvahappoja, jotka ravitsev(1) Kosmetokliininen arvio 220 naisella 3 kuukauden kuluttua (2) Kosmetokliininen arvio 52 naisella 1 kuukauden käytön jälkeen (3) Lipidejä sisältävä koostumus, joka on suunniteltu kompensoimaan talinerityksen vähenemistä vaihdevuosien aikana.at ihoa.

Levitä NEOVADIOL post-menopause päivä- tai yövoidetta seerumin jälkeen.

Voiteiden koostumus sisältää Proxylane-ainesosaa ja Cassiauutetta kompensoimaan hormonaalisten vaihteluiden näkyviä vaikutuksia ihoon. Koostumukset on rikastettu antioksidatiivisella niasiiniamidilla (B3-vitamiini) ja Cg- ja-E-vitamiineilla sekä ravitsevilla omega 3-6-9 -rasvahapoilla.

 • NEOVADIOL POST-MENOPAUSE PÄIVÄVOIDE
  Ravitseva päivävoide, joka kosteuttaa ihoa ja tekee ihosta 50 % vähemmän kuivan (1) ja 25 % vähentää veltostumista (1)
 • NEOVADIOL POST-MENOPAUSE YÖVOIDE
  Miellyttävä yövoide, joka parantaa ihon kimmoisuutta +44% (2) ja palauttaa 100 % pinnalta hävinneistä lipideistä (3)

(1) Kosmetokliininen arvio 220 naisella 3 kuukauden kuluttua (2) Kosmetokliininen arvio 52 naisella 1 kuukauden käytön jälkeen (3) Lipidejä sisältävä koostumus, joka on suunniteltu kompensoimaan talinerityksen vähenemistä vaihdevuosien aikana.

FRÉDÉRIQUE LABATUT

VICHY LABORATOIRES:IN JOHTAJA

“KESKITYTÄÄN NEOVADIOL POST-MENOPAUSE -PÄIVÄVOITEESEEN JA -YÖVOITEESEEN. KOOSTUMUKSET SISÄLTÄVÄT IHOA RAVITSEVIA OMEGA-RASVAHAPPOJA (3-6-9).”

1

3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE

PURETE THERMALE
3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE

Tutustu

2

Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

NEOVADIOL
Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

Tutustu

3

Post-Menopause Päivävoide

NEOVADIOL
Post-Menopause Päivävoide

Tutustu

4

Post-Menopause Yövoide

NEOVADIOL
Post-Menopause Yövoide

Tutustu

5

UV-AGE DAILY SPF50+

CAPITAL SOLEIL
UV-AGE DAILY SPF50+

Tutustu

KASVOHIERONTA IHON RAVITSEMUKSEN TEHOSTAMISEKSI

Kasvoissa on 57 lihasta, joita pitää stimuloida tai rentouttaa. Kasvohieronnan ohjaaja Aurelia del Sol yhdistää hengitysharjoitukset, hieronnan ja akupainannan. Tämä on sinun hetkesi, nauti siitä!

Ota mukava asento. Hengitä sisään. Hengitä ulos. Seuraa mestarin ohjeita!

POSTMENOPAUSSIN HALLITSEMINEN

KOKONAISVALTAINEN LÄHESTYMISTAPA TERVEYTEEN

Koko vaihdevuosien ajan kehossa tapahtuu lukuisia biologisia ja kliinisiä muutoksia. Näiden muutosten ymmärtäminen ja tunnistaminen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa auttaa taistelemaan niiden aiheuttamia haittoja vastaan ja valmistelemaan kehoasi tuleviin vuosiin.

3 min
lukuaika

VIIKKO 2.
SINULLE SOPIVA RUOKAVALIO
POSTMENOPAUSSIN AIKANA

Veronica Di Nardo,
Ravitsemusterapeutti

Lue lisää

MUKAUTETTU RUOKAVALIO VAIHDEVUOSIEN JÄLKEEN

MIKÄ ON POSTMENOPAUSSI?

Ennen vaihdevuosia havaittujen muutosten vakavuus, voimakkuus ja tiheys vaihtelevat nyt. Niitä on tarkasteltava paljon pidemmän ajanjakson aikana. Onneksi sopivan ruokavalion noudattaminen taistelee painonnousua ja lihasmassan vähenemistä vastaan, mutta myös pitkän aikavälin seurauksia, kuten luun tiheyden heikkenemistä ja sydänsairauksia.

MIKSI SINULLE MUKAUTETTU RUOKAVALIO VAIHDEVUOSIEN JÄLKEEN?

Vaihdevuosien jälkeen keho käyttää energiaa eri tavalla - ja koska olemme kaikki erilaisia, kehomme reagoi omalla tavallaan vaihdevuosien vaikutuksiin. Aloitetaan yleisillä vinkeillä, jotka sopivat jokaiselle meistä, jotka taistelemme ei-toivottua painonnousua vastaan.

 • Syö terveellisiä ja luonnonmukaista ruokaa jokaisella aterialla:
  • Pyri syömään vähintään 5 annosta hedelmiä ja kasviksia.
  • Tiedämme, että mm. kalasta, hedelmistä ja kasviksista saatavia C-, D- ja K-vitamiineja sekä kalsiumia suositellaan käytettäväksi luuston terveyden ylläpitämiseksi.
 • Vältä alkoholia ja kofeiinia ja valitse ruokia, joissa on vähän lisättyä sokeria, tyydyttyneitä rasvoja ja suolaa.
 • Tee vedestä paras ystäväsi juomalla sitä vähintään 1,5 litraa päivässä. Tarkista terveydenhuollon ammattilaisen kanssa oma päivittäinen tavoittteesi.
 • Liiku päivittäin.

Ottamalla nämä tavat käyttöön saavutat terveellisen painon. Tämä on myös paras tapa vähentää merkittävästi sydänsairauksien ja luukadon kasvanutta riskiä vaihdevuosien jälkeen. Estrogeenituotannon väheneminen lisää luun resorptiota ja vähentää kalsiumin imeytymistä. Voit taistella luukatoa ja osteoporoosin seurauksia vastaan täyttämällä päivittäisen kalsium- ja D-vitamiinitarpeesi. Maitotuotteet, kuten maito, jogurtti ja juusto, sekä vahvistetut mehut, vihreät lehtivihannekset ja kalasäilykkeet ovat parhaita liittolaisiasi. Lignaanit, kuten pellavansiemenet, parsakaali tai cashewpähkinät, voivat myös mahdollisesti taistella nopeaa luukatoa vastaan vaihdevuosien jälkeisinä ensimmäisinä vuosina.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä: liiku arjessasi.

Liikunta auttaa terveen painon säilyttämisessä ja vähentää sydänsairauksien riskiä. Toiseksi se vahvistaa luitasi ja kolmanneksi: se tuntuu hyvältä.

MITEN LISÄTÄÄN IHON RAVITSEMUSTA OMEGA 3:LLA?

Nykyaikainen länsimainen ruokavalio on lisännyt omega-6:n saantia. Omega 6:n ja Omega 3:n on kuitenkin oltava tasapainossa, jotta molemmat rasvahapot voivat tuoda täyden hyödyn ihollesi.

Omega 3 liittyy ihon suojamuurin toimintaan, kalvorakenteeseen, kehon sisäiseen tasapainoon, vaurioiden vähentämiseen ja se suojaa sinua kuivuudelta, tulehdukselta, kutiavalta iholta ja jopa auringon aiheuttamilta vaurioilta.

Päivittäin tarvitsemasi 500 mg:n Omega 3 -annoksen saat pääasiassa esimerkiksi rasvaisista kaloista, lohesta, kananmunista tai kalasäilykkeistä. Jos olet kasvissyöjä, löydät niitä pellavansiemenistä, chiasiemenistä, soijasta tai saksanpähkinöistä.

Huomaa, että Omega 3 ei ainoastaan auta sinua taistelemaan ihon ikääntymistä vastaan, vaan se auttaa sinua myös vähentämään sydän- ja verisuonitautien sekä sepelvaltimotautien riskiä.

DR. VERONICA DI NARDO

RAVITSEMUSTERAPEUTTI

“SINULLE SOPIVAA ASIANMUKAISTA RUOKAVALIOTA NOUDATTAMALLA VOIT SIIRTYÄ POSTMENOPAUSSIAIKAAN ITSEVARMUUDELLA”

Welcome to your program

This is your first week (of 4).
Let’s start with… some contents, if you don’t mind.