SkinConsultCoachingVersion = V3 SCAI_PreSubscription = 0

Viikko

3

MITEN IHON HEHKUN SAA PALAUTETTUA?

SKINCONSULTAI CoachingVichy laboratoires

Viikko 3

Vichy laboratoiresSKINCONSULTAI Coaching

MITEN IHON HEHKUN SAA PALAUTETTUA?

TERVETULOA KOLMANNELLE VIIKOLLE

MUKAVA NÄHDÄ SINUT TAAS! OLETKO KOKEILLUT UUSIA RUTIINEJA TAI OMAKSUNUT UUSIA TAPOJA?

TÄSSÄ OVAT KOLME TAVOITETTAMME TÄLLE VIIKOLLE:

  • SISÄISTÄT, MIKSI IHO MENETTÄÄ HELEYTTÄ JA HEHKUA
  • SISÄLLYTÄT HELPPOJA KASVOHIERONTOJA PÄIVITTÄISEEN RUTIINIIN MIKROVERENKIERRON VILKASTUTTAMISEKSI
  • TUTUSTUT SIIHEN, MITEN VOIT TUKEA KEHOASI VITAMIINIEN AVULLA

MIKSI IHONSÄVY NÄYTTÄÄ SAMEAMMALTA PERIMENOPAUSSISSA?

IHO JA EKSPOSOMIT – Ympäristö, elämäntavat ja hormonaaliset muutokset.

Kanadalainen ihotautilääkäri, tohtori Jennifer Beecker on erikoistunut lääketieteelliseen dermatologiaan, ihosyövän tutkimukseen sekä kosmeettiseen dermatologiaan.

Tutustu siihen, miten hormonaaliset muutokset vaikuttavat ihoon perimenopaussin aikana ja miten voit palauttaa ihosi hehkun.

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE
-TUOTESARJA

VICHYN RATKAISU

Vichy Laboratoires on luonut NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE -seerumista ja -voiteista koostuvan tuotesarjan vaihdevuosi-ihon erityistarpeisiin.

Dermatologisesti testattu. Tuotesarjan teho on testattu vaihdevuosi-ikäisillä naisilla käyttäen kosmetokliinisiä arviointeja. Testattu herkällä iholla.

VIIKKO 3.
VIRKISTÄVÄ YÖVOIDE, JOKA TAISTELEE KUUMIA AALTOJA VASTAAN

Frédérique Labatut,
Vichy Laboratoires: In Johtaja

Lue lisää

VIRKISTÄVÄ YÖVOIDE, JOKA LIEVITTÄÄ KUUMIA AALTOJA

Vaihdevuosien aikana iho voi näyttää vähemmän kirkkaalta ja menettää luonnollisen hehkunsa.

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE -YÖVOIDE. Lisää ihon kiinteyttä ja hehkua. Levitä kasvoille, leukaan ja kaulalle välttäen silmänympärysihoa illalla seerumin jälkeen.

Voiteen sisältämä Niasiiniamide (B3-vitamiini)  auttaa kompensoimaan perimenopaussin näkyviä merkkejä ihossa.

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE -YÖVOIDE
Raikas yövoide, , joka tekee ihosta täyteläisemmän ja jonka välitön viilentävä  vaikutus -2,7°C (2) virkistää ihoa yöllä

(1) Kosmetokliininen tutkimus 50 naisella, 3 kuukautta käytön jälkeen (2) Instrumentaalinen testi, 24 naista 45 sekunnin kuluttua levittämisestä.

FRÉDÉRIQUE LABATUT

VICHY LABORATOIRES:IN JOHTAJA

“KESKITYTÄÄN NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE -YÖVOITEESEEN. KOOSTUMUS SISÄLTÄÄ NIASIINIAMIDIA (B3-VITAMIINIA), JOKA TASOITTAA IHON PIGMENTTIMUUTOKSIA.”

1

3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE

PURETE THERMALE
3-IN-1-PUHDISTUSVOIDE

Tutustu

2

Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

NEOVADIOL
Peri & Post Meno 5 Bi-Serum

Tutustu

3

Peri-Menopause Päivävoide Normaalille/Sekaiholle

NEOVADIOL
Peri-Menopause Päivävoide Normaalille/Sekaiholle

Tutustu

4

Peri-Menopause Yövoide

NEOVADIOL
Peri-Menopause Yövoide

Tutustu

5

UV-AGE DAILY SPF50+

CAPITAL SOLEIL
UV-AGE DAILY SPF50+

Tutustu

KASVOHIERONTA IHON HEHKUN PALAUTTAMISEKSI

Kasvoissa on 57 lihasta, joita pitää stimuloida tai rentouttaa. Kasvohieronnan ohjaaja Aurelia del Sol yhdistää hengitysharjoitukset, hieronnan ja akupainannan ihoa päivittäin kaunistavaksi rutiiniksi.
Tämä on sinun hetkesi, nauti siitä!

Ota mukava asento. Hengitä sisään. Hengitä ulos. Seuraa mestarin ohjeita!

PERIMENOPAUSSIN HALLITSEMINEN

KOKONAISVALTAINEN LÄHESTYMISTAPA TERVEYTEEN

Koko vaihdevuosien ajan kehossa tapahtuu lukuisia biologisia ja kliinisiä muutoksia. Näiden muutosten ymmärtäminen ja tunnistaminen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa auttaa taistelemaan niiden aiheuttamia haittoja vastaan ja valmistelemaan kehoasi tuleviin vuosiin.

2 min
lukuaika

VIIKKO 3.
VITAMIINIEN VOIMA RUOKAVALIOSSA

Veronica Di Nardo,
Ravitsemusterapeutti

Lue lisää

TEHOSTA KEHOSI TOIMINTAA VITAMIINEILLA

Vitamiinit ovat kivennäisaineiden tapaan hivenaineita. Ne eroavat makroravintoaineista, joissa on proteiineja, rasvoja ja hiilihydraatteja. Tunnetuista 13 vitamiinista jotkut saattavat säädellä kehon muutoksia perimenopaussin aikana ja vähentää mahdollisia haittoja. Katsotaan seuraavaksi, miten vitamiinit voivat tehostaa kehosi toimintaa ja saada sinut tuntemaan itsesi vahvemmaksi.

MITEN LISÄTÄÄN IHON HEHKUA?

Oksidatiivinen stressi on suoraan yhteydessä estrogeenin vähenemiseen. Se voi johtaa siihen, että ihosi menettää hehkunsa. Onneksi antioksidantteja runsaasti sisältävän ravinnon asianmukainen nauttiminen suojaa sinua vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja aktivoi samalla ihosi hehkua. A-, C-, D- ja E-vitamiinit sekä polyfenolit sisältävät runsaasti antioksidantteja. Niitä on esimerkiksi kasvisruoassa. Syö siis rohkeasti paljon erilaisia hedelmiä ja vihanneksia. Tumma suklaa sisältää myös runsaasti antioksidantteja, kuten myös pekaanipähkinät ja täysjyväviljat. Vitamiinien päivittäinen saanti lisää ihon solujen uusiutumista, sen luontaista immuniteettia, kosteutta ja taistelee tulehduksia vastaan. Muista suojautua myös UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta esimerkiksi käyttämällä aurinkosuojavoidetta.

Unen laadulla on todellinen vaikutus ihon hehkuun ja hyvinvointiin. Univaikeuksia aiheuttavien vaihdevuosioireiden vähentäminen on silloin hyvä tapa saada lisää hehkua - ja taas kerran vitamiinit ovat paras liittolaisesi. Antioksidantit, kuten C- ja E-vitamiini, voivat vähentää vasomotorisia oireita, kuten kuumia aaltoja ja univaikeuksia. Ne myös vahvistavat immuunijärjestelmää ja pienentävät sydänsairauksien riskiä, joita saattaa myöhemmin ilmetä joillakin naisilla. Sitrushedelmät, kuten appelsiinit, appelsiini, mandariini ja greippi sekä monet vihannekset kuten tomaatti, punainen tai vihreä paprika ja parsakaali ovat täynnä C-vitamiinia. On siis aika keksiä uusia mehu- ja keittoreseptejä! E-vitamiinia on runsaasti täysjyväviljassa, pähkinöissä ja oliiviöljyssä. Ravitsemuksen lisäksi muut hyvät elämäntavat voivat auttaa sinua taistelemaan unihäiriöitä ja kuumia aaltoja vastaan - ja siten antamaan sinulle takaisin kauneimman ihosi hehkun.

SAMALLA KUN PIDÄT HUOLTA ITSESTÄSI, YRITÄ PÄÄSTÄ EROON TAI VÄHENTÄÄ HUONOJA TAPOJASI!

On osoitettu, että nikotiinin ja alkoholin käyttö neljän tunnin sisällä ennen nukkumaanmenoa on yhteydessä lisääntyneeseen unen katkonaisuuteen yöllä. Alkoholin ja nikotiinin iltakäytön välttäminen on siis hyvä alku unen yhtenäisyyden parantamiseksi.

Vältä myös liian suuria aterioita ja liian mausteisia tai happamia ruokia ennen nukkumaanmenoa, sillä ne voivat edistää kuumien aaltojen voimakkuutta.

Yksinkertaista, mutta tehokasta: yritä vähentää liiallinen nesteiden juonti ja erityisesti kofeiinin juominen muutama tunti ennen nukkumaanmenoa.

Jos on yksi asia, jonka haluaisin teidän muistavan siitä, mistä olemme keskustelleet valmennuksen aikana, on se, että ei ole väliä, mikä ruokavalio sopii sinulle parhaiten, mutta huolehtiminen terveellisestä ruokavaliosta ja painosta huolehtiminen sinua välittömiltä tai myöhemmin ilmeneviltä sairauksilta. Ennen kaikkea, terveellinen ruokavalio saa sinut tuntemaan olosi paremmaksi arjessa.

Pidä huolta itsestäsi!

VERONICA DI NARDO

RAVITSEMUSTERAPEUTTI

“MONIPUOLISESTA RAVINNOSTA SAADUT VITAMIINIT VOIVAT AUTTAA SÄÄTELEMÄÄN KEHON MUUTOKSIA PERIMENOPAUSSIN AIKANA JA TAISTELLA MAHDOLLISIA HAITALLISIA VAIKUTUKSIA VASTAAN.”

Welcome to your program

This is your first week (of 4).
Let’s start with… some contents, if you don’t mind.