OK

OK Cancel

Thank you

Close

Emily Salomon - Arjen hyvistä hetkistä, lempiaamiaisesta ja luonnollisesta kauneudesta

LeVICHYmag tapasi tanskalaisen VICHYn lähettilään, lahjakkaan ja tyylitietoisen elämäntapabloggarin Emily Salomonin puhuakseen kauneudenhoitovinkeistä, arjen hetkistä ja tärkeydestä olla tyytyväinen siihen, mitä jo on.

On yksi ensimmäisistä päivistä, jolloin kevään lempeät kasvot kurkistavat taas. Pyöräillessään kohti kotia Islands Bryggellä, läpi tunnetun Kööpenhaminan ja Christianshavnin torin, Emily vilkuttaa iloisesti ystävilleen ja tutuilleen. Kevään tuntu ilmassa ja tunne kodista, yhteen kuulumisesta, täyttää kööpenhaminalaiset.

Arjen hetki, kuten tämä, herättää syvän onnen tunteen 31-vuotiaassa Emily Salomonissa. "Minun olisi kyllä ehkä pitänyt vastata jotain muuta", lisää hän virnistäen. "Ehkä olisi pitänyt mainita New Yorkin muotinäytös, jossa tapasin erään julkkiksen, mutta oikeastaan juuri arjen pienet hetket tuovat minulle eniten vau-elämyksiä. Ne voivat tuntua todella ihanilta."

LeVICHYmag tapaa Emilyn Hafnia Barissa perjantaiaamupäivällä haastattelun ja mahdollisen lempihetken merkeissä. Emily nimittäin rakastaa aamiaista ja on valinnut haastattelupaikan samasta syystä. Emily tilaa Acai-kulhon, jossa on banaania, mustikoita, gojimarjoja, chian siemeniä ja kotitekoista granolaa sekä vihreän vaahdotetun Matcha laten ja Hafnia shotin, joka koostuu vehnäruohosta, inkivääristä, sitruunasta ja omenasta.

Emily saapui pyörällä ja on vain nopeasti pyörähtänyt kotona aamutreenin jälkeen. Hän näyttää virkeältä ja tyylikään kaupunkilaiselta pukeutuneena farkkuihin, t-paitaan, tweedbleiseriin ja korkeisiin hopeasaappaisiin. Hänestä saa nopeasti vaikutelman, että hän todella tietää, kuka on. Hän on jakanut arkisia hetkiään pian kahdeksan vuotta blogissaan emilysalomon.dk, jolla on kokonaiset 80 000 kävijää joka kuukausi. Mutta paljon on tapahtunut blogin aloittamisen jälkeen vuonna 2009. Kuten useimmat kaksikymppisistä naisista, on Emily kokeillut kaikenlaisia vaatetyylejä, liikuntamuotoja ja ihonhoitotuotteita, ja on nyt siinä kohtaa elämässään, että hän tietää tulevansa erityisen iloiseksi takeista, lenkkeilystä ja ihanista voiteista.

Toimivat ihonhoitorutiinit - uni

Kauneus on yksi aiheista, jota laatutietoinen bloggari on tutkinut laajasti ja käsitellyt blogissaan. Se on myös yksi niistä aiheista, johon keskustelu nopeasti johtaa. Emilyllä on luonnollinen look, johon kuuluu kevyt meikki. Hänen ihonsa näyttää hyvinvoivalle ja terveelle, mutta on vienyt aikaa löytää oikea ihonhoitorutiini, hän kertoo. Rasvaiset ja kosteuttavat voiteet ovat tulleet tärkeimmiksi ainesosiksi Emilyn ihonhoitorutiineissa. Asia, jota hän aiemmin vältteli, koska pelkäsi että hänen ihohuokoisensa tukkiutuvat. Mutta nykyisin tärkeintä on "kosteutus, kosteutus, kosteutus" kuten hän asian ilmaisee, "ja se on myös johtanut siihen, että huokoseni tukkeutuvat vähemmän, mikä on varmaan seurausta siitä, että ihoni oli kuiva ja tuotti vieläkin enemmän öljyä kovia puhdistustuotteita vastaan, joita minulla oli tapana käyttää." Nykyisin Emilyn ihonhoitorutiinit koostuvat kolmesta asiasta: miedommista puhdistustuotteista, kemiallisesta kuorinnasta esim. hedelmähapolla ja kosteuttavista voiteista tai öljyistä.

Haastattelu keskeytyy hetkeksi, kun Emilyn ystävätär tulee ovesta sisään. He ovat juuri olleet treenaamassa yhdessä pari tuntia aiemmin ja nauravat vähän sattumukselle, ennen kuin jatkamme keskustelua. Emilylle ihonhoito ei ole vain tuotteita ja voiteita. Hän on tullut iän myötä tietoisemmaksi myös muiden asioiden merkityksestä. On tärkeää syödä vihanneksensa, harrastaa liikuntaa ja saada unta, jotka ovat tärkeämässä roolissa kuin useimmat ihmiset ymmärtävät, hän sanoo. "Uni ja sen priorisointi ovat minulle tärkeä osa terveyttä. Voin heti huomata ihostani, kun nukun tarpeeksi.

Onnelliset aamut, inhimillisyys ja mindfulness

Emilylle ja hänen poikaystävälleen Nikolaj Vangille aamupala on yksi viikon hengähdystauoista, jota he molemmat arvostavat. Puhelimet ja tietokoneennäytöt ovat korvattu rauhalla ja hiljaisuudella, aamuradiolla, lehden lukemisella ja kotoisuudella. Tällainen on lauantai parhaimmillaan, kertoo Emily Salomon. Hän yrittää ottaa aamun vapaaksi, jättää velvollisuudet sivuun ja luoda turvan, missä kaikki mitä kutsutaan internetiksi ja sosiaaliseksi mediaksi piilotetaan hetkeksi.

Tauot ovat yksi asioista, joita Emily vaalii pitääkseen huolta terveydestään. Hän yrittää jäsentää aikaansa luomalla selkeän rajavedon työn ja vapaa-ajan välille. Se auttaa häntä saamaan energiaa ja voimaa työskennellä hyvin. "Se tarkoittaa myös, että säännöstelen sosiaalisen median käyttöä", hän kertoo. "Rakastan sosiaalista mediaa, mutta valitsen sen tietoisesti, enkä selaa spontaanisti useita tunteja Instagramia, mihin voi saada kulumaan helposti yli kaksi tuntia."

Emily on tullut tietoiseksi blogiuransa aikana myös siitä, on kuinka tärkeää on arvostaa asioita, joita on, "Voi tulla nopeasti tavaksi tutkia toisten elämää sosiaalisen median kautta, vertailla ja miettiä, mitä kaikkea ei ole",  sanoo Emily rehellisesti. Hän puhuu rehellisen mietteliäänä hetkittäisistä kateuden tunteista, jotka heräsivät hänessä aiemmin useammin. Emily on käsitellyt tunnetta positiivisella mielentilalla. Hänelle se pitää sisällään sen, että aktiivisesti arvostaa itsellä olevia asioita sekä lisäksi yrittää hakea inspiraatiota muilta vertailemisen sijaan. Samalla hän muistuttaa itseään siitä, että "harvat meistä saavat kaiken hopeatarjottimella, vaan useimmat ovat raataneet kovasti päästäkseen sinne, missä he ovat".

Suurien seikkailujen vuosi 2017

Vaikka Emily arvostaa erityisesti pieniä arkipäiväisiä hetkiä, tuo vuosi 2017 mukanaan myös suuria seikkailuja. Emily kertoo innoissaan menevänsä naimisiin eikä salaile haaveilevansa jo häämatkasta, "Haluaisin Havaijille, mutta se riippuu tietenkin myös siitä, kuinka kalliit häät tulevat olemaan," hän naurahtaa. "Jos emme lähde Havaijille, niin sitten johonkin muuhun paikkaan, jossa voi surffata." Hän haluaa nimittäin kehittyä paremmaksi surffaajaksi vuonna 2017 sekä haaveilee lisäksi toisen kirjan kirjoittamisesta. Vuonna 2015 Emily nimittäin pystyi lisäämään kirjailijan tittelin CV:hensä julkaisemalla kirjan "Jokapäiväistä glamouria". Uuden kirjan aihe on yhä salaisuus, joten odotamme jännityksellä.

Viimeinenkin Matcha-hörppy on juotu, ja pieni aamiaishetki vihreällä marmoripöydällä hyvässä seurassa alkaa olla lopuillaan. Ulkopuolelle kantautuva Hafnian rento musiikki ja himmennetty valaistus korvautuu liikkeellä olevista ihmisistä ja sinisestä taivaasta kauniina mutta viileänä kevätpäivänä. Emily hyppää pyöränsä kyytiin. Hän aikoo mennä kotiin ja jatkaa työskentelyä bloginsa parissa, ennen viikonlopun viettoon siirtymistä. Juuri nyt hän on tyytyväinen seuraavaan seikkailuunsa. Pääsiäislomaan, jonka hän aikoo viettää Val d'Iséressä kaakkois-Ranskassa, missä on toivottavasti vielä hieman lunta jäljellä, jotta kauniista Alpeista voi nauttia suksilla.

Kolme kysymystä Emilylle

Mitä sinulla on aina mukana laukussa?

"No katsotaanpas, minulla on kukkaro, sävyttävä ja aurinkosuojan sisältävä huulikiilto... sekä passi! Sittenhän on valmis, eikö?", sanoo hän virnistellen toiselta puolelta pöytää, "mitäs muuta minulla on? Homeapatiaa heinänuhaa vastaan, käyntikortteja, kyniä, hiusponnareita... monta hiusponnaria, todella monta! Luulen että ainakin seitsemän hiusponnaria! Sekä luulen myös että pari tampoonia. Joo, siinä oli kaikki," sanoo Emily käytyään läpi hienon Leowulff crossbody -laukkunsa sisällön.

Mitkä ovat go-to-kauneustuotteesi?

1. "Hmm, no niitä on luultavasti enemmänkin..," vastaa Emily ajatuksella, "Ja yksi niistä on puhdistusmaito, ja se on hieman uutta minulle, sillä olen aina enimmäkseen pessyt saippualla ja vedellä, mutta olen siirtynyt puhdistusmaitoon ja mielestäni se todella toimii erittäin hyvin. Se on paljon parempi iholleni. Ihoni kuivuu todella helposti ja olen sitä mieltä, että sillä on todellakin merkitystä.

2. Numero kaksi on kookosöljy hiuksille, tuntia ennen suihkuun menoa, ehkä joko kerran viikossa tai kahdessa. Lisään suunnilleen puolta teelusikallista vastaavan määrän ja annan vaikuttaa, ennen kuin pesen sen pois. Ja sitten vain shampoo ja hoitoaine, kuten normaalisti. Se on paras hiushoito ja ihanan helppoa. Voin käyttää sitä myös puhdistamiseen tai lisäämällä kehoon. Kun matkustelen, voin itse asiassa ottaa vain pienen kookosöljyn mukaan, sillä sitä voi käyttää kaikkeen.

3. Puhdistuksen jälkeen on tärkeää muistaa kasvovesi tai kasvosuihke, joka poistaa kalkin vedestä, koska vesi on niin kovaa Tanskassa.

Lisäksi Emily paljastaa pitkien ripsiensä salaisuuden, "Käytän M2-seerumia kerran viikossa ja sitten vain ripsiväriä. L'Oréalin Miss Hippie on todella hyvä.

Mitkä ovat kolme suosikkinettisivuasi?

- Goop.com, Gwyneth Paltrowin blogi, "Pidän Gwyneth Paltrowin blogista. Ei tarvitse olla täysin vaihtoehtoinen, mutta olen ehdottomasti avoin vaihtoehtoisille asioille, jotka silti perustuvat johonkin tieteelliseen, ja mielestäni tämä sivusto taitaa sen todella hyvin. 

- Intothegloss.com, "Into the Glossin kauneusvinkit ovat todella hyviä, ja siellä on useita hyviä profiileja."

- Sofissnapshots.com "Olen erittäin iloinen ruotsalaisesta bloggarista Sofie Fahrmanista, jolla on kyky ilmaista itseään todella lyhyesti, mutta samalla olla erittäin inspiroiva. Hän myös nostaa muita ylös muita naisia ja on myös itse totaalisen kick-ass. Mielestäni hänen bloginsa on yksinkertaisesti todella hyvä.

IKONISET TUOTTEEMME

Ihoa vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan<br />

Ihoa vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan

( 10 avis )

<span> <span>MINERAALIPITOINEN VICHY THERMAL SPA -LÄHDEVESI</span> </span>

MINERAALIPITOINEN VICHY THERMAL SPA -LÄHDEVESI

( 7 avis )

go to top