Kaikki tarvittavat tiedot rasvaisesta hilseestä

Jos et ole varma, miten hilsettä kannattaa hoitaa, meiltä saat vastauksia. Jatka lukemista, niin saat lisätietoa hilseestä

Totta vai tarua: on vain yhdenlaista hilsettä

TARUA
Hilsettä on monenlaista, muun muassa kuivaa ja rasvaista. Rasvainen hilse aiheuttaa paksua, rasvaista ja kellertävää hilsettä hiuspohjaan, kun taas kuiva hilse on hienojakoisempaa ja kevyempää. Kuivaa hilsettä irtoaa herkästi hiuspohjasta, ja rasvaista hilsettä kertyy kerroksittain päänahan päälle, jolloin hiusten tyvi näyttää rasvaiselta.

Totta vai tarua: vain rasvaisissa hiuksissa on hilsettä

TARUA
Vaikka yleensä hilse johtuu liiallisesta talin tuotannosta, hilsettä voi esiintyä hiustyypistä, hiusten pituudesta ja tekstuurista riippumatta – olipa hiuspohja rasvainen tai kuiva. Muista käyttää hiuspohjallesi sopivaa hilseshampoota ja huuhdella hiukset runsaalla vedellä.

Totta vai tarua: hilse = likaiset hiukset

TARUA
Hilsettä voivat aiheuttaa eri tekijät, kuten hormonit, geenit, stressi tai kemikaaleihin ja ainesosiin liittyvät reaktiot. Kuten mainitsimme, hiusten liiallinen pesu voi aiheuttaa hilsettä. Hiukset tulee myös huuhdella huolellisesti. Hilse johtuu hiuspohjan liiallisesta talin erityksestä, joten sen esiintyminen ei riipu hiusten pesusta.

IHO- ANALYYSI

SkinConsult AI

TUNNISTA IHOSI TARPEET

ALOITA ANALYYSI