LÖYDÄ JUURI SINULLE SOPIVA HIUSTENHOITORUTIINI

Tässä sukellamme Vichyn hiustenhoitosarjaan, jotta voit löytää täysin oikean ratkaisun hiuksillesi ja hiuspohjallesi.

Onko sinulla hilsettä?

Monet ihmiset kärsivät herkästä, kuivasta ja kutiavasta hiuspohjasta. Päänahan ärtymiseen voi olla useita syitä, joista yksi voi olla hilse.


Hilse on hyvin yleinen hiuspohjan ongelma, josta kärsii 17-50 prosenttia väestöstä. Vaikka ärtyminen ja kutina saattaa tuntua hiuksissa, itse kipu kuitenkin johtuu päänahan epätasapainosta.


Hilse johtuu päänahan pienten mikro-organismien koostumuksen epätasapainosta; näitä ovat esimerkiksi propionibakteerit ja Malassezia-hiiva, joita esiintyy luonnostaan ihossa. Hilse johtuu hiivasienen ylituotannosta, joka johtaa ihosolujen nopeampaan uusiutumiseen. Liian nopeasti uusiutuvat ihosolut kerrostuvat ja irtoavat kuolleina ihosoluina.


Puhdistava shampoo hilseilevälle hiuspohjalle

Vichy on kehittänyt kaksi eri hiustyypeille sopivaa hilseshampoota. Dercos Technique Anti-Dandruff Shampoo for Dry Hair on sopiva kuiville hiuksille, kun taas Dercos Technique Anti-Dandruff Shampoo for Normal/Oily hair on suunniteltu normaaleille/rasvoittuville hiustyypeille. Molemmat shampoot vähentävät näkyvää hilseilyä kuuden viikon kuluessa sekä ehkäisevät hilseen uusiutumista jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.


Ravitseva koostumus palauttaa hiuspohjan luonnollisen tasapainon
Päänahan mikrobiomi sisältää runsaasti luonnollisia organismeja, jotka auttavat ylläpitämään ihon tasapainoa ja vahvistamaan ihon luonnollista vastustuskykyä. Hilse syntyy, kun organismit ovat epätasapainossa.


Dercos Techniquen hilseenvastainen selenium DS -teknologiaa ja salisyylihappoa sisältävä koostumus auttaa puhdistamaan ja kuorimaan ihoa sekä ylläpitämään päänahan mikrobiston luonnollista tasapainoa.


1 % seleenidisulfidi ja 1 % salisyylihappo puhdistavat hiuspohjan ja vähentävät näkyvää hilsettä jopa 100 %. Selenium DS -teknologia poistaa hilseen jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen kuivattamatta hiuksia.

Onko sinulla epämukava olo hiuspohjassa?

Ratkaisu hiuspohjan ärtymiselle ei ole vain hiusten säännöllisempi peseminen - tarvitset myös oikeanlaisen shampoon, joka rauhoittaa ihoa ja auttaa ylläpitämään hiuspohjan luonnollista tasapainoa.


Dercos Technique Ultra Soothing Shampoo for Dry Hair on loistava valinta ihmisille, joilla on herkkä päänahka. Tuote kosteuttaa hiuksia ja lievittää päänahan epämiellyttävää tunnetta. Dercos Technique Ultra Soothing Shampoo for Normal/Oily Hair on taas suunniteltu rasvoittuville hiuksille. Molemmat shampoot sisältävät SENSIRINE-kompleksia, glyseriiniä ja pantenolia, joilla on todistetusti rauhoittava vaikutus ärtyneeseen hiuspohjaan.


Käytä rauhoittavaa shampoota aivan kuten tavallistakin shampoota. Parhaan lopputuloksen saat käytämällä rauhoittavaa shampoota jokaisella hiustenpesukerrallasi.

Onko sinulla taipumusta psoriasikseen?

Mikäli kärsit psoriasiksesta, tulee ihosi saada ammattimaista hoitoa. Olemme kuitenkin kehittäneet Dercos Technique PSOlution -shampoon, joka on suunniteltu rauhoittamaan erityisesti psoriasikseen taipuvaista hiuspohjaa. Tuote rauhoittaa välittömästi poistamalla pistelevän tunteen, vahvistamalla heikentynyttä päänahkaa ja torjumalla epätasapainoa.


Tuotteen ravitseva koostumus on rikastettu rauhoittavalla ja ravitsevalla 5 % karbamidilla (UREA), antibakteerisella ja puhdistavalla 2 % salisyylihapolla sekä hiuspohjaa ja hiuksia kosteuttavalla glyseriinillä.


Shampoolla on välitön rauhoittava vaikutus. Näkyvät oireet vähenevät ja hiuspohjan ihon laatu paranee merkittävästi jo viikon käytön jälkeen. Tuote kosteuttaa ja pehmentää hiuksia ja tekee niistä kiiltävämmät.


Hypoallergeeninen koostumus sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle päänahalle. Käytä shampoota päivittäin kahden viikon ajan nauttiaksesi tuotteen täydestä vaikutuksesta.

Onko sinulla hiustenlähtöä?

Hiustenlähtö liittyy biologisiin ja ympäristöön liittyviin eksposomitekijöihin, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti hiusten laatuun. Kauniit hiukset kasvavat hyvinvoivasta hiuspohjasta.


DERCOS ENERGY+ -vahvistava shampoo auttaa torjumaan hiustenlähtöä vahvistamalla hiuksia ja vähentämällä niiden katkeilua sekä antamalla pitkäkestoista tuuheutta.


Sisältää Aminexilia ja aktiivisia ainesosia. Erittäin tehokas koostumus auttaa torjumaan hiustenlähtöä vahvistamalla hiuksia ja tekemään niistä elinvoimaisen näköiset tyvestä latvaan.


Instrumentaaliset testit osoittavat, että hiusten kuidut vahvistuvat +47 % ja palauttavat siten luonnollisen vastustuskykynsä.

IHO- ANALYYSI

SkinConsult AI

TUNNISTA IHOSI TARPEET

ALOITA ANALYYSI