OK

OK Cancel

Thank you

Close

Tämän kesän kaaso? - 10 asiaa, jotka laukustasi pitäisi löytyä

Suuri päivä, jolloin aiot toimia kaason roolissa siskollesi tai hyvälle ystävällesi lähestyy, ja monet asiat voivat aiheuttaa perhosia vatsassa. Lue leVICHYmag toimituksen vinkit, jotka kannattaa pakata mukaan laukkuun pelastamaan useimmat ikävät tilanteet, ennen kuin ne pääsevät kunnolla tapahtumaan. Näin onnellinen pari saa toisensa kirkonkellojen, riisin ja ilonkyyneleiden saattelemina, kuten me kaikki toivomme.

1. Ompelusetti

Neula ja lanka voivat nopeasti tulla tilanteen pelastajiksi hunnun kiinnittämisessä äkillistä kovaa puhuria vastaan tai asusteiden korjaamisessa, jos ne yhtäkkiä ovatkin itsepintaisesti vinossa. Minulla on mukana aina pieni ompelusetti, jonka voi yleensä löytää hotellihuoneesta.

2. Täydellinen hiuspäivä - koko päivän

Riippuen siitä, millaisen kampauksen morsian on valinnut tähän erityiseen päivään, voi olla hyvä idea pitää pelastussettiä laukussa. Se voi olla mitä tahansa hiuspinneistä ja -soljista hiuslakkaan tai vahaan.

3. Ilman ruokaa ja juomaa...

Pakkaa aina myslipatukka tai pähkinäsekoitus mukaan laukkuun sekä vesipullo. On lähes vuorenvarmaa, ettet joko sinä tai morsian kaikessa kiireessä saa syötyä tai juotua tarpeeksi häitä valmistellessa ja verensokerinlasku tai nestehukka latistaa taatusti mielialaa.

4. Suuteluvalmis

"Voit nyt suudella morsianta" - pieni minttupastilli pitää limakalvot valmiina läpi pienen hermostuneisuuden ja koko seremonian sekä tekee morsimesta raikkaan ja suuteluvalmiin, kun hetki tulee.

5. Pidä meikki virheettömänä

Jos alat kyynelehtiä päivän kuluessa, se voi sotkea meikkisi. Laukussasi olevalla peitevoiteella voit korjata päivän tapahtumia ja pitää morsiamen sekä sinun kasvosi kauniina aamusta iltaan.

6. Put a ring on it

Sormus koristaa morsiamen vasenta kättä, ja loput päivästä varmasti vilahtaakin hetkessä ohi. Siksi on tärkeää että kädet ovat kosteutetut ja hoidetut. Kynsilakka tuppaa kolhiintumaan monissa uusissa tilanteissa, joten pidä kynsiviilaa sekä oikean väristä kynsilakkaa mukana laukussa. Minulla on myös aina pieni käsirasva mukana välttääkseni kuivia käsiä.

7. Kohtaa Suomen sää hyvin valmistautuneena

Jos muutama pisara tipahtaa, on hyvä olla valmistautunut. Kokoontaitettava sateenvarjo on hitti, joka voi pelastaa morsiamen . Jos taas on aurinkoista, on hyvä ottaa huomioon muutama asia. Aurinko voi nopeasti saada morsiamen ihon punoittamaan ja muuttaa suunniteltua meikkiä. Joten varmista, että sinulla on aurinkorasvaa laukussa sekä viileää juomavettä kehon lämpötilan pitämiseksi alhaalla. VICHY on jopa lanseerannut spray-on-aurinkovoiteen, jonka voi suihkuttaa meikin päälle.

8. Tanssi ja tuoksu

Päivä alkaa melkein aina kevyellä kiireellä ja jännityksellä, sitten ehkäpä nautitaan tervetulojuomat auringossa, minkä jälkeen siirrytään pöytiin sekä viimein häävalssiin ja myöhemmin tanssiviin vieraisiin. Siksi muista aina pitää parfyymi tai deodorantti laukussa. VICHYn anti-trace antiperspirantti roll-on on hyvä valinta, sillä se ei jätä jälkiä morsiamen tai minun omaan mekkooni, ja näin tuoksu on raikas ja kevyt, olematta liian voimakas.

9. Lyömätön aamuun koittoon asti

Mieluummin painkiller kuin partykiller (kuten esim. päänsärky). Pidä esimerkiksi pieni treo-putkilo laukussa. Sen poretabletin voi vain laittaa lasiin vettä ja vaikutus alkaa lähes samoin tein.

10. Nenäliinat

Keskuudessamme olevien toivottomien romantikkojen on mukavaa pystyä pyyhkimään ihania onnenkyyneleitä nenäliinalla. Nenäliinoilla on taipumus osoittaa käytännöllisyytensä kaikessa muussakin päivän mittaan.

Tämän pienen selviytymispaketin saattelemana leVICHYmag-toimitus toivottaa sinulle oikein ihanaa hääjuhlaa.

IKONISET TUOTTEEMME

CORRECTIVE COMPACT CREAM FOUNDATION - COMPACT-MEIKKIVOIDE

CORRECTIVE COMPACT CREAM FOUNDATION - COMPACT-MEIKKIVOIDE

( 3 avis )

<span> <span>MINERAALIPITOINEN VICHY THERMAL SPA -LÄHDEVESI</span> </span>

MINERAALIPITOINEN VICHY THERMAL SPA -LÄHDEVESI

( 7 avis )

go to top