OK

OK Cancel

Thank you

Close

Oma hää-lookbookisi - oikotie ihanaan meikki- ja hiustyyliin

Odotuksia täynnä olevia katseita ja hermostuneisuutta ilmassa, kirkonkellot kaikuvat ja urkujen sointi täyttää tilan. Kaikkien katseet ovat suunnattuna sinuun astuessasi kirkon käytävälle. Tänään on päivä, jona sanot tahdon omalle rakkaallesi! Olet käynyt läpi koko tunteiden kirjon. Ollut jännittynyt, hermostunut, onnellisuuden kuplassa, ajatellut mitä-nyt-jos-tämä-tai-se-menee-pieleen, ehkä et ole nukkunut kovin paljoa sekä tietysti iloitset!

Kaikki tämä huipentuu ikimuistoiseen päivään juhlahumussa läheistesi kanssa. Siksi onkin tärkeää, että tunnet itsesi kauniiksi ja mukavaksi, että puku istuu kuten pitääkin, ihosi säteilee ja meikki korostaa parhaita puoliasi.

Ennen suurta päivääsi olet käynyt läpi pitkän prosessin ja miettinyt juhlapaikkaa, kukkakoristeita, kutsuja ja paljon muuta. Mutta kuinka varmistat oman hääilmeesi onnistumisen? Vastaus on hää-lookbook. Olet jo luultavasti tallentanut useita kuvia Pinterestissä, löytänyt inspiraatiota lehdistä ja ottanut screenshotteja Instagramista. Joten olet hyvin alulla! Taataksesi unelmiesi lookin suurena päivänäsi, on tärkeää, että itse ideoit hääilmeesi yksityiskohdat. Sopiiko viininpunainen huulipuna pitsimekkoosi, aiotko tehdä pehmeät kiharat boheemin mekkosi kanssa ja sopiiko samppanjanvärinen luomiväri norsunluunväriseen silkkimekkoosi?

Olitpa itse vastuussa meikistä ja hiuksista tai saitpa apua meikkaamisen asiantuntijalta, on tärkeää, että tiedät minkälaisen tyylin haluat, jotta koet näyttäväsi itseltäsi - pienellä ripauksella tähtipölyä! Vapaiden käsien antaminen meikkitaiteilijalle ei ole aina hyvä idea, sillä käsityksenne voivat erota paljonkin siitä, mikä sinulle sopii. Valmistaudu siksi omalla lookbookilla, jotta voit helposti kertoa, minkälainen kokonaisuus ja värit sinulla on mielessä. Itse asiassa monet meikkitaiteilijat yleensä käyttävät lookbookkeja, sillä niitä hyödynnetään kuvauksissa, muotinäytöksissä sekä monessa muussa.

Muista myös valmistella ihoasi useiden viikkojen ajan näyttämään niin hyvältä kuin mahdollista. Mene ihonhoito-bootcampiin ja käytä esim. IDÈALIA-yökuorintaa saadaksesi entistä säteilevämmän ja tasaisemman ihonsävyn. Yhdistä se mieluusti IDÈALIA-seerumin ja -yövoiteen kanssa, jotka antavat uudistavaa hehkua, parantavat ihon rakennetta, pienentävät näkyviä huokosia ja vähentävät hentoja juonteita. Hyvinhoidettu iho on tärkeä lähtökohta kauniin meikin tekoon, joka kestää koko päivän.

Mitä tarvitset:

  • Leikekirja
  • Kuvia mekostasi
  • Lehtileikkeitä
  • Tulostettuja kuvia Pinterestistä, blogeista, Instagramista jne.
  • Polaroid-kuvia
  • Meikkinäytteitä

Toimi näin:

Valmista pari kodikasta illallista esim. yhdessä siskojesi tai hyvien ystäviesi kanssa, jotka tuntevat sinut hyvin ja tietävät, mikä pukee sinua. Leikkaa erilaisia meikki- ja hiuslookkeja vastaamaan ulkoasua, joka sinulla on mielessäsi. Kokeile leikkiä erilaisilla yhdistelmillä ja katso, mitkä sopivat kasvoillesi ja väreihin. Ole myös realistinen - jos et yleensä koskaan käytä tummaa luomiväriä tai voimakasta sävyä huulillasi, ei ole varmaan hyvä idea aloittaa sitä hääpäivänäsi. Kun olet saavuttanut ilmeen, jossa tunnet olosi mukavaksi, ei muuta kuin lisäämään se lookbookkiisi.

Kun olet miettinyt koko ulkoasusi, voit helposti selittää sen meikkaajallesi tai muistuttaa itseäsi, mitä olet ajamassa takaa, jos olet hämmentynyt muiden hyvää tarkoittavista ehdotuksista ja ideoista suurelle päivällesi.

Toivotamme täältä leVICHYmagin toimituksesta sinulle oikein ihanaa päivää!

go to top