OK

OK Cancel

Thank you

Close

Näin saat ihohuokosesi näyttämään pienemmiltä

Ole kiitollinen ihohuokosistasi, sillä niillä on tärkeä rooli ihon kimmoisuuden säätelyssä. Jos kuitenkin kuulut niihin, jotka mielellään haluaisivat saada pienet pisteet nenässä ja leuassa vähemmän näkyviksi, on tärkeää että puhdistat ja hoidat niitä oikealla tavalla. Kerromme sinulle kuinka.

Ihohuokosesi pitävät sisällään karvatuppia ja talirauhasia, jotka vapauttavat talia - kehon luonnollisia öljyjä, jotka pitävät ihon terveenä ja joustavana.

Kasvojesi iho kamppailee jatkuvasti muuttuvan lämpötilan, kosteuden sekä ilmansaasteiden ja meikin kanssa. Jos ne aiheuttavat ärsytystä, ihohuokoiset  voivat alkaa ylituottamaan talia, joka vähitellen kertyy tukkeutumiksi. Tämä on usein syynä siihen, jos sinulla on alkavia tummia pilkkuja ihohuokosissasi. Pahimmissa tapauksissa ihohuokonen voi lopulta tukkiutua kokonaan talista, kuolleista ihosoluista ja liasta, mikä voi johtaa mustapäihin.

Mikä sitten aiheuttaa ihohuokosten yliaktiivisuutta? Syynä voivat olla stressi, hormonaaliset muutokset tai epäterveelliset ruoka- ja elämäntavat. Sekä tietysti auringon aiheuttamat vauriot ja ikääntyminen. Ikääntyessä kollageenin tuotanto ihossa vähenee, mikä vähentää kimmoisuutta ja saa ihohuokoset näyttämään isommilta. Taas siis yksi hyvä syy käyttää aurinkorasvaa ja anti-aging-tuotteita!

Et voi valitettavasti kutistaa tai vähentää ihohuokosiasi, mutta voit pitää ne puhtaina ja näin saada ne näyttämään huomattavasti pienemmiltä.

Tässä tuotteita VICHYn Normaderm ja Idéalia sarjoista, joilla on suotuisa vaikutus ihohuokosiisi ja sopivat erilaisille ihotyypeille:

  • Normaderm 3 in 1 Cleanser + Scrub + Mask. Kolmivaiheinen hoitava käsittely henkilöille, joilla on epäpuhdas tai rasvainen/kiiltävä iho ja jotka haluavat saada tukkiutuneet ihohuokoset eloon hellävaraisesti. Voiteella on kuoriva vaikutus ja se sisältää salisyylihappoa + glykolihappoa sekä VICHYn termistä lähdevettä. Cleanser: vähentää talia ja epäpuhtauksia. Scrub: puhdistaa ihohuokosia syvältä. Mask: tekee ihosta mattapintaisen ja puhdistaa ihoa tasoittaen sen sävyä.
  • Normaderm Purifying Pore-tightening Tonic. Kasvovesi, joka supistaa ihohuokoisia ja antaa iholle mattapinnan. Soveltuu epäpuhtaille ja rasvaisille alueille, kuten esim. T-alueelle. Vähentää epäpuhtauksia, ihohuokosten näkyvyyttä ja antaa kauniin mattaisen viimeistelyn. Suositellaan käytettävän puhdistuksen jälkeen Normaderm Deep Cleansing Purifying Geelin kanssa.
  • Normaderm Beautifying Anti-Blemish Care. Loistava sinulle jolla on sekä/rasvainen iho ja kamppailee epäpuhtauksien, punoituksen, laajentuneiden ihokuosten, kiiltävän ihon ja epätasaien ihonvärin kanssa. Tuotteen koostumus sisältää Salisyylihappoa + LHA ja on rikastettu uudella Air Licium teknologialla + Phe Resorsinolilla epäpuhtauksia ja kiiltäviä alueita vastaan. Lempeä koostumus vähentää talin eritystä ja samanaikasesti sekä hoitaa että kosteuttaa ihoa.
  • Idéalia päivävoiteet kuivalle tai normaalille/seka iholle. Nämä päivävoiteet tasoittavat ihonsävyä ja antavat kauniin ja pitkäkestoisen hehkun. Vaikuttaa myös ihonrakenteeseen sekä vähentää juonteita ja näkyviä ihohuokoisia. Sisältää mustikkauutetta täynnä antioksidantteja ja kombuchaa, jotka yhdessä edistävät kaunista hehkua.
  • Idéalia geeli-päivävoide seka/rasvaiselle iholle auttaa epätasaisuuksiin, väsymyksen merkkeihin ja ihon kiiltoon. Jättää ihon kauniin mattapintaiseksi sekä jättää iholle virkistävän tunteen.
  • Idéalia Seerumi kaikille ihotyypeille. Antaa raikkaan hehkun ja tasaisemman ihonsävyn. Parantaa ihonrakennetta, vähentää juonteita ja tekee ihohuokset pienemmän näköisiksi. Sisältää lakritsijuuren uutetta yhditettynä sitrushedelmien antioksidantteihin ja flavonoideihin sekä adenosiinia ja Vichyn termistä lähdevettä.

IKONISET TUOTTEEMME

3 in 1 Cleanser + Scrub + Mask -PUHDISTUSVOIDE

3 in 1 Cleanser + Scrub + Mask -PUHDISTUSVOIDE

( 2 avis )

go to top