OK

OK Cancel

Thank you

Close

Maskne – ihosi maskin takana

Maskne

Tähän mennessä olemme jo tottuneet pitämään maskeja aina julkisilla paikoilla liikkuessamme. Jotkut meistä pitävät maskia jopa töissä ja pitkin päivää. Tämä on aiheuttanut täysin uudenlaisen iho-ongelman: Maskne – maski-akne. Onneksi on olemassa tapa, jolla maskin takana olevaa ihoa voi hoitaa.

Mikä aiheuttaa masknea?

Maskne on lyhenne sanoista maski ja akne. Tekninen termi on "acne mechanica", joka tarkoittaa ihon tilaa, joka johtuu kankaan toistuvasta fyysisestä kosketuksesta ihoa vasten. Kuulostaako tämä tutulta?

Riippumatta siitä, miten ihosi käyttäytyy ja mitä se normaalisti tarvitsee, useimmat meistä ovat samaa mieltä siitä, että vaikka maskeilla on keskeinen rooli toistemme suojaamisessa, ne ovat myös riesa ja syy siihen, miksi joudumme muuttamaan ihonhoitorutiinimme uuteen normaaliin.

Kasvomaski sekä suun ja nenän hikoaminen luovat kostean ympäristön, joka kestää niin kauan kuin pidämme maskia. Tämä on täydellinen tilaisuus bakteereille, tukkeutuneille huokosille ja lisääntyneelle talin tuotannolle, jotka kaikki johtavat ihon epäpuhtauksiin. Emme yksinkertaisesti voi välttää masknea. Mutta voimme tehdä paljonkin auttaaksemme ihoamme.

Parhaat neuvomme masknea vastaan
Paras neuvo masknesta kärsivän ihon hoitoon on tehdä ihonhoitorutiinista hellävarainen, mutta tehokas, joka tukee ihoasi mahdollisimman paljon muuttuneissa olosuhteissa. Ehdotamme seuraavaa:

Nauti (uudesta) rutiinistasi
Aloita (uusi) rutiinisi puhdistamalla ihosi perusteellisesti. Tätä varten käytä hellävaraista Pureté Thermale Puhdistusvaahtoa kaikille ihotyypeille tai Normaderm Phytosolution Puhdistusgeeliä epäpuhtaalle iholle ja iholle, jolla on taipumusta epäpuhtauksiin.

Käytä sen jälkeen Minéral 89 -tiivistettä vahvistamaan ihon suojamuuria, antamaan sille kosteutta ja valmistelemaan sen seuraavaa vaihetta varten.

Sen jälkeen levitä Normaderm Phytosolution -kasvovoidetta, joka on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle sekä iholle, jolla on taipumus akneen. Se auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja mustapäitä ja on täydellinen pohja meikille.

Vaikka käytämme kasvomaskeja, auringonsäteet voivat silti päästä ihollemme maskin alla. Siksi on tärkeää muistaa suojaaminen UV-säteiltä ja tehdä siitä myös osa rutiinia. Capital Soleil 3-in-1 Mattifying SPF 50+ on kehitetty erityisesti rasvoittuvalle iholle sekä iholle, jolla on taipumus akneen. Jättää iholle mattapinnan jopa 12 tunnin ajaksi jättämättä valkoisia jälkiä.

Iltarutiinissa vaihda Normaderm S.O.S Anti-Spot paikalliseen ihonhoitotuotteeseen. Se tekee ihmeitä nukkuessasi. Tuote kuivattaa paikallissesti epäpuhtauksia sekä tekee ihosta sileämmän tuntuisen.

Näinä aikoina on hyvä palkita itsensä runsaammalla huolenpidolla. Minéral 89 -kangasnaamio kosteuttaa välittömästi ja 24 tunnin ajan, vahvistaa ihoa ja antaa iholle tervettä hehkua. 

Älä unohda nauttia (uudesta) rutiinistasi – me kaikki tarvitsemme hieman lisää huolenpitoa näinä aikoina. Niin myös ihomme.

VICHY

IKONISET TUOTTEEMME

Phytosolution - Puhdistusgeeli

Phytosolution - Puhdistusgeeli

Cleanser for oily and acne-prone skin

( 8 avis )

Sheet Mask

Sheet Mask

( 1 avis )

go to top