OK

OK Cancel

Thank you

Close

Kesälomasuunnitelmamme - mitä otamme mukaamme

Kesäloma - paikoillanne, valmiit, hep! Me leVICHYmagin toimituksessa olemme alkaneet tuntea lomaperhosia vatsassa. Niinpä olemme ottaneet puheeksi kesälomasuunnitelmamme, jotka tarjoavat kaikkea kaupunkilomasta ja saarihyppelystä loman viettämiseen täällä kotona Pohjoisessa. Kuten monet innovatiiviset aurinkorasvat, myös VICHY on lanseerannut keskustelun siitä, mikä aurinkorasva pitäisi erityisesti pakata laukkuun mukaan. Lue ja inspiroidu vaihtoehdoista omalle lomallesi.

Kesä on yhtä kuin aurinko, ja tällä kaudella valikoima ja mahdollisuuksien määrä VICHYn aurinkosuojissa on suurempi kuin koskaan. Aurinkorasvojen ominaisuuksissa on merkittäviä eroja, ja siksi olemmekin yrittäneet löytää sen, joka sopii juuri parhaiten lomasuunnitelmiimme. Valinta kannattaa tehdä sen mukaan, tarjoaako päivä valkoisia hiekkarantoja, pieniä viehättäviä katukahviloita vai vauhtia tenniskentällä. Sivustossa vichy.fi voit löytää aurinkopyörän, joka auttaa sinua löytämään oikean aurinkorasvan tarpeisiisi. Alla voit lukea meidän suosikeistamme tämän vuoden kesälomakohteisiimme.

Trude - kaupunkiloma ja ystävien kanssa hengailua: Lähden ystävieni kanssa reissuun Barcelonaan nyt kesäkuun lopulla. Unelmoimme jo pitkistä aurinkoisista päivistä ja 30 asteesta varjossa. Olemme varanneet hotellihuoneen kaupungin keskustasta, joten olemme lähellä kaikkia kauppoja, joita aiomme kierrellä. Ostokset, ulkoilma kahvilat ja jääkylmä sangria tulevat taatusti olemaan listalla, joka koostuu loma-aktiviteeteista tässä katalonialaisessa pääkaupungissa. Koska tulemme viettämään useimmat päivistämme kaupungissa, pakkaan mukaan VICHYn IDÉAL SOLEIL BB-voiteen. Sen suojakerroin on 50, joten ihoni on suojattu ja samaan aikaan se saa hieman väriä ja peittävyyttä, jotka antavat iholleni tasaisen sävyn. Kaupunkilomalla ollessani pidän siitä, että voin meikata aamulla sekä varmistaa parhaan mahdollisen aurinkosuojan - niinpä aion testata uutta IDÉAL SOLEIL Fresh Face Mist -aurinkosuojaa. Sen suojakerroin on 50 ja sitä voi suihkuttaa suoraan meikin päälle. Parasta lomassa Barcelonassa on toki kaupunkielämän yhdistäminen rantapäivään. Täten kaupungissa on koko lomapaketti, ja aiomme tietenkin myös pulahtaa Välimeren sinisiin aaltoihin.

Emilie -  romanttinen saariseikkailu: Lentolipuissa lukee Kreeta, mutta minä ja poikaystäväni olemme suunnitelleen saarihyppelyä ja aiomme kokea useita kreikkalaisia saaria. Kreikasta on tullut meidän kesätraditiomme, jossa tutkimme pieniä paikallisia kyliä ja majoitushuoneita. Emme ole vielä suunnitelleet paljon, mutta olemme aiemmin olleet esimerkiksi Santorinilla ja Folegandoksella. Ylellisellä reppureissullamme suurin osa ajasta menee rantojen tutkimiseen skootterilla, vaeltamiseen vuorilla sekä päivien viettämiseen kaukana sijaitsevilla rannoilla - niinpä hyvä aurinkosuoja korkealla suojakertoimella on tarpeellinen viettäessämme tuntikausia voimakkaan kreikkalaisen auringon alla. Pakkaan laukkuuni IDÉAL SOLEIL ANTI-SAND MILK -aurinkosuojaemulsion suojakertoimella 50, sillä se on kosteuttava ja hiekka on helppo pyyhkiä pois vartalolta. Molemmat meistä rakastavat kuitenkin myös ruokaa, joten aiomme viettää aikaa pienissa paikallisissa ruokapaikoissa. Siksi pakkaan mukaan myös IDÉAL SOLEIL -sarjan mattapinnan jättävän dry touch -aurinkorasvan kasvoille suojakertoimella 30. Se on helppo pitää mukana pienessä laukussa, joten voin suojata itseni koko päivän ja lisäksi aurinkorasva antaa mattapintaisen viimeistelyn iholle, joten vältän kiiltävän aurinkorasvailmeen lomakuvissa. Odotan jo innolla sitä, että saan istua kylmän frappén kanssa nauttien näkymästä Välimerelle. Lisäaurinkosuojana olen myös ostanut Asoksen hienon havaijiprinttisen aurinkolipan. Nyt tarvitsee enää etsiä passi ja laskea päiviä reissuun!

Josefine - skandi-staycation: Olen jäämässä kotiin ja pidän peukkuja, että saamme nauttia Pohjoismaiden kesästä ilman liikaa harmaita pilviä. Vietän kesällä viikon myös perheen parissa maaseudulla. Tämä on ollut perinne jo parin vuoden ajan, ja odotan innolla muun muassa laatuaikaa siskoni kolmen lapsen kanssa. Viikko sisältää myös aktiviteetteja, kun menemme melomaan, rakennamme hiekkalinnan ja pyöräilemme pitkiä reittejä. Ihanteellinen aktiivilomaan lasten kanssa on IDÉAL SOLEIL’s ANTI-SAND MIST -aurinkosuojasuihke lapsille, mutta pakkaan mukaan varmaan myös  sarjan Ultra-melting milk -geelin, jonka innovatiivinen koostumus sopii levitettäväksi kostealle iholle. Se sopii hyvin urheiluun ja muihin aktiviteetteihin. Lisäksi aurinkosuojapuikko suojakertoimella 50 on tarpeellinen laukussani, jotta kaikista alttiimmat alueet voi helposti pitää suojattuina koko päivän. Lapsilla ei myöskään aina ole kärsivällisyyttä istua paikoillaan varjossa niinä tunteina, kun aurinko on korkeimmillaan taivaalla, joten tällöin aurinkopuikko tulee myös tarpeeseen. Loput kesästä vietän aurinkoisella saarella, missä aion pyöräillä saarta ympäri kaverin kanssa, syödä lämminsavulohta sipulin kanssa ja juoda olutta kuten asiaan kuuluu.

IKONISET TUOTTEEMME

DRY TOUCH - MATTAPINNAN JÄTTÄVÄ AURINKOSUOJAVOIDE SK 50

DRY TOUCH - MATTAPINNAN JÄTTÄVÄ AURINKOSUOJAVOIDE SK 50

( 2 avis )

go to top