OK

OK Cancel

Thank you

Close

IDÉALIA-sarja kasvaa suosituilla kombucha anti-aging -tuotteilla nuoremmalle iholle

  
 

Kombucha on terveystrendi ja käsite, joka vilahtelee jatkuvasti mediassa ilman, että suurin osa meistä edes tarkalleen tietää, mistä on kysymys. Miksi tämä kaikki huomio on yhtäkkiä jossain niinkin oudossa kuin fermentoidussa teessä? Miten voi olla, että juuri VICHY on työskennellyt vuosia kombuchan parissa? Toimittajat leVICHYmag’ssa tutkivat kombuchaa ja sen ominaisuuksia.

Myönnetään – kombucha ei ole rakkautta ensi siemauksella. Tämä vuosituhansia vanha aasialainen juoma pitää sisällään kevyesti käyneen maun ja siiderin lailla kuplivaa hiilihappoa ja sitä voidaan kutsua ’hankituksi mieltymykseksi’.

Kun me leVICHYmag’in toimittajat saimme tehtäväksemme maistelumaratonin löytääksemme variantin, josta me kaikki pidämme, johtuu se siitä, että luettelo kombuchan ravitsemuksellisista eduista on loputon. Kombuchan sanotaan edistävän kaikkea ruoansulatuksesta energiatasoon, detoxiin ja painonhallintaan. Meidän innostuksemme ei ainakaan vähene tietäessämme, että VICHYn tutkijat ovat vuosia työskennelleet kombuchan parissa, joten siinä täytyy olla jotain hypetyksen aihetta.

Lyhyesti sanottuna kombucha on fermentoitua teetä. Voi kuulostaa oudolta, että fermentoitu tee olisi niin terveellistä. Tee, sokeri ja kombuchasieni muodostavat bakteerien ja hiivaviljelmien symbioosin, joka vapauttaa lukuisia vitamiineja, entsyymejä ja hyödyllisiä probioottisia mikrobeja. Kaikki tämä on hyväksi ruoansulatukselle – mutta itse asiassa myös iholle.

Vichylle tämä on ollut täydellinen löydös, sillä he ,kuten tiedämme, ovat erittäin kiinnostuneita etsimään ratkaisuja luonnosta. IDÈALIA pitää sisällään kombuchaa, joka on erityisesti suunniteltu taistelemaan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä vastaan, mitkä useilla meistä alkavat näkyä jo parikymppisinä. Tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja täytyisivät olla olennainen osa useampien nuorten naisten päivittäisiä ihonhoitorutiineja.

Ihonhoitosarja pitää tällä hetkellä sisällään seuraavat tuotteet:

  • IDÉALIA päivävoide normaalille iholle
  • IDÉALIA päivävoide kuivalle iholle
  • IDÉALIA geeli-voide
  • IDÉALIA seerumi
  • IDÉALIA yövoide
  • IDÉALIA eyes silmänympärysvoide
  • IDÉALIA BB-voide joka löytyy light ja medium sävyinä

Sekä ennen pitkään tulee jopa kahdeksas: IDÉALIA kuorinta! Jännittävä uutuus, josta tulemme kertomaan hyvin pian yksityiskohtaisemmin. Olemme nimittäin antaneet koko pohjoismaisen leVICHYmag-toimituksen testata sitä. Voitkin jäädä innolla odottamaan beauty talkiamme pian tästä aiheesta. 

Pienenä ekstra bonuksena me olemme myös koristaneet pakkausta, joka näkyy nyt kauniin syvän fuksian sävynä ihonhoitohyllylläsi.

go to top