OK

OK Cancel

Thank you

Close

Hyviä hiuspäiviä VICHYn kanssa

Dercos - Get the most our of your hairDercos
Dercos

Saatat ajatella, että VICHY keskittyy vain ihonhoitoon. Saatat myös ajatella, että sinun täytyy kääntyä jonkun muun puoleen, kun haluat hoitaa hiuksiasi. Ei tarvitse – meillä on ratkaisut myös hiustenhoitoon. VICHY-tiimi tietää enemmän hiusten vahvistamisesta ja ravitsemisesta kuin voisi luulla – miksi et siis hyödyntäisi VICHYn yli 50 vuoden asiantuntemusta, joka ulottuu päästä varpaisiin?

Jos hiuksesi tarvitsevat apua

Kuivat, rasvaiset ja ohuet hiukset tai hiustenlähtö – kenellä tahansa meistä voi olla ikäviä hiuskokemuksia. Monet meistä hyväksyvät hiuksensa sellaisina kuin ne ovat, mutta moniin ongelmakohtiin löytyy apua. Vanheneminen, raskausaika, kiire tai geenit voivat vaikuttaa hiustemme kuntoon dramaattisella tavalla. Sisäiset tekijät, kuten stressi ja epätasapainoinen elämäntyyli, tai ulkoiset tekijät, kuten ilmansaasteet ja lämpötila, voivat vaikuttaa hiusten ja hiuspohjan kuntoon.

Hyvä uutinen on se, että VICHY Dercos on apunasi. Ihonhoidon ja kosmetiikan asiantuntemuksemme näkyy Dercos-hiustenhoitotuotteissa, joiden tehokkuus on todistettu kliinisesti. Löydät tuotevalikoimastamme juuri oikean vaihtoehdon hiuksillesi – on kyseessä sitten energisoiva kasviperäistä öljyä sisältävä hoitoaine tai kuoriva hilseshampoo, jossa on aprikoosinsiemenjauhetta. Parhaat mahdolliset luonnon raaka-aineet yhdistettynä Dercosin 50 vuoden dermatologiseen tietotaitoon ja tutkimukseen auttavat meitä huolehtimaan hiuksistasi ja hiuspohjastasi ainutlaatuisella tavalla.

Valitsemalla VICHY Dercos -tuotteet voit olla varma, että hiuksesi ovat asiantuntijoiden hyvissä käsissä. Hyvinvoivien hiusten salaisuus on hyvin hoidettu hiuspohja – tulet hämmästymään tuloksista.

Tässä on vain muutama esimerkki suosituimmista tuotteistamme. Löydät kaikki Dercos-tuotteet tästä.

Haluatko volyymia? Kokeile kolmen kohdan DERCOS Densi-Solutions -hoitorutiinia

Hiuksille ja hiuspohjalle suunniteltu Dercos Densi-Solutions vahvistaa ohenevia hiuksia ja puhdistaa hiuspohjaa innovatiivisten ainesosiensa avulla. Dercos Densi-Solutions -hoitorutiiniin kuuluvat volyymia ja tuuheutta antava seerumi sekä tuuheuttava shampoo ja hoitoaine. Jos haluat hiuksillesi volyymia, käytä näitä tehokkaita Dercos Densi-Solutions -tuotteita yhdessä. Ansaitset vahvemmat hiukset!

Tutustu

Haluatko eroon hilseestä? Valitse avuksi Dercos Micropeel kuoriva hilseshampoo

Jos sinulla on hilseilevä ja kutiava hiuspohja, Dercos Micropeel kuoriva hilseshampoo auttaa. Se kuorii ja rauhoittaa hiuspohjaasi hellävaraisesti jättäen pehmeän ja raikkaan tunteen. Dermatologisesti testattu hilseshampoo tehoaa jopa kaikista rasvaisimpaan ja itsepäisimpään hilseeseen. Puhtaat ja kauniit hiukset ilman hilsettä – joka päivä.

Tutustu

Tarvitsetko boostia kuiville hiuksille? Dercos Nourishing -shampoo ja -hoitoaine sopivat sinulle!

Kuivat hiukset katkeilevat helposti, ja ne voivat näyttää vahingoittuneilta. Jos hiuksesi ovat kuivat ja käsitellyt, Dercos Nourishing -tuotteet antavat hiuksillesi tehohoitoa. Tuotteet sisältävät keratiinia ja kolmea kasviperäistä öljyä, jotka antavat hiuksillesi elinvoimaa. Tuloksena saat pehmeät, kiiltävät ja helposti harjattavat hiukset.

Tutustu

Löydät lisää tuotteita Dercos-hiustenhoitosarjastamme. Valitse hiuksillesi sopivin vaihtoehto ja muista kääntyä apteekkihenkilökunnan puoleen, jos tarvitset apua sopivan tuotteen valinnassa.

Hyvien hiuspäivien puolesta,
VICHY

go to top