OK

OK Cancel

Thank you

Close

50 pohjoismaalaista naista kokeili Skin Cure tuotetta - tätä mieltä he olivat

Paikallisella apteekillasi on jännittäviä uutisia! Liftactiv AOX 10 Day Skin Cure -tuotteen lanseerauksen myötä VICHY ei ole tuonut markkinoille ainoastaan uutta tuotetta, vaan täysin uuden ja trendikkään kategorian apteekin hyllyyn. Kymmenen päivän kuurihoito ihollesi - siis eräänlainen spa-hoito on the go. Tuote sopii ihanteellisesti naisille, jotka kaipaavat nopeaa kauneuskäsittelyä lisäämällä kultaisia pisaroita kerran päivässä puhdistetulle iholle kymmenen päivän ajan. Tuote on täydellinen kiireisen naisen ihonhoitoon, kun hänellä tarve lisäboostiin arkena tai kun tärkeä tapahtuma on tiedossa. Jos haluat kuulla lisää Skin Cure -tuotteesta, lue siitä lisää tästä yksityiskohtaisesta artikkelistamme.

Uutta tuotetta lanseeratessaan VICHY haluaa myös varmistaa, että se täyttää heidän asiakkaidensa odotukset ja antoi siksi syyskuussa 50 naiselle kaikkialta Pohjoismaista mahdollisuuden kokeilla Liftactiv AOX 10 Day Skin Cure -tuotteen vaikutuksia. Naiset käyttivät hoitoa joko aamulla tai illalla, ja kymmenen päivän kuluttua heitä pyydettiin arvioimaan sen vaikutuksia asteikolla 1-5.

Tulokset ovat nyt tulleet ja VICHY on ylpeä siitä, että neljä viidestä testiin osallistujasta kertoi, että he suosittelisivat tuotetta muille ja haluavat itsekin käyttää sitä uudelleen. Useat naisista sanoivat, että kuuri on antanut heidän iholleen hehkua. Jotkut naisista kuitenkin miettivät mitä tehdä, jos pullo ei ollut tyhjä kymmenen päivän jälkeen. VICHYn ohje on, että tuotetta voi halutessaan käyttää vielä yhden tai kaksi päivää kauemmin, jos sitä jää jäljelle.

Tässä muutamia palautteita, joihin VICHY on erityisen tyytyväinen:

"Pidän tuotteesta paljon ja se on selvästi tuote, jota tulen käyttämään uudelleen ja jota voin suositella muille. Olen tyytyväinen tuloksiin, jotka olen saavuttanut näin lyhyessä ajassa. Tuotetta on lisäksi helppo käyttää ja levittää, mikä on iso plussa minulle." Anita, 25 vuotta, Tanska. Antaa Liftactiv AOX 10 Day Skin Cure -tuotteelle 5 tähteä.

"Mielestäni Liftactiv  AOX 10 Day Skin Cure on antanut boostia iholleni." Lizette, 42 vuotta, Tanska. Antaa Liftactiv AOX 10 Day Skin Cure -tuotteelle 5 tähteä.

"Näytän paremmalta ja levänneemmältä. Liftactiv AOX 10 Day Skin Cure on helppokäyttöinen ja tuoksuu hyvältä. Mielestäni se on ihme pullossa." Hanne, 43 vuotta, Norja. Antaa Liftactiv AOX 10 Day Skin Cure -tuotteelle 5 tähteä.

"Ihoni on raikkaampi ja tuntuu kuin olisin saanut kasvohoidon." Camilla, 41 vuotta, Ruotsi. Antaa Liftactiv AOX 10 Day Skin Cure -tuotteelle 4 tähteä.

Jos sinäkin haluat kokea VICHYn Liftactiv AOX 10 Day Skin Cure -hoidon vaikutuksen, löydät sen paikallisesta apteekistasi. Jos olet itse kokeillut Skin Cure -tuotetta, kuulisimme mielellämme kokemuksiasi. Kerro meille siitä kirjoittamalla kommentti tuotesivuillamme.

*VICHYn testipaneelin tulos


go to top