UUTUUS  Tietoa sivustomme evästeistä. Lue lisää.  NYT SAATAVANA.

Jos et kiellä evästeitä, tulkitsemme, että olet hyväksynyt ne.

Close

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = FI Test : 'FI/'

Vichy säilyttää tämän lomakkeen kautta lähettämäsi henkilökohtaiset tietosi luottamuksellisina. Tämän lomakkeen kautta kerätyt henkilökohtaiset tiedot lähetetään yksinomaan Vichylle, ja niitä käytetään ainoastaan rekisteröitymisen ja asiakastiedotteiden hallintaan. Osana tätä tietojenkäsittelyä hyväksyn, että tietoni voidaan antaa EU:n ulkopuolelle tytäryhtiöille, joita eivät välttämättä koske samat tietosuojalait ja -säädökset.

Sinulla on oikeus tarkastella, muuttaa tai poistaa henkilökohtaisia tietojasi. Voit käyttää tätä oikeutta lähettämällä sähköpostia milloin tahansa osoitteeseen  [email protected]

Yksityisyyden suojaa koskeva ohjeistuksemme ja oikeudelliset huomautuksemme ovat luettavissasi milloin tahansa Oikeudelliset huomautukset.

OK

OKCancel

Thank you

Close

3 pohjoismaista tween/teenage-suosikkia pitkiin aurinkoisiin päiviin

 • favoris

Se on nyt vihdoinkin täällä. Viimeinen koulupäivä ja monen viikon kesäseikkailut odottavat teinejäsi. Kesäloma tarkoittaa toki myös useita tunteja auringossa, enemmän kuin mihin nuoret perheenjäsenet ovat tottuneet, joten sinä aikuisena voit varmistaa, että he välttyvät haitallisilta auringossa palamisilta.

Useimmat meistä tietävät, miten suojella pieniä lapsia auringolta. Mutta kun 10-15-vuotiaasi istuvat päivällispöytään palaneen nenän, poskipäiden ja niskan kanssa, on se todellakin valitettavaa.  Ongelmana on, että lapset ja nuoret unohtavat auringon voimakkaan säteilyn, kun heillä on hauskaa, ja ensimmäisen punaisen läikän ilmestyessä on jo liian myöhäistä.

Tarvitset vain hiukan aikuista kekseliäisyyttä, niin voit helposti ennakoida tapahtumia. Kannattaa hankkia joitain asusteita, kuten hattuja, pitkähihaisia paitoja ja muun muassa aurinkosuojapuikko, jota lapsesi pitävät todella miellyttävänä ja coolina.

LeVICHYmagin toimitus on tehnyt löytöjä ja antaa sinulle vinkkejä sesongin parhaista tärpeistä:

Päähineet tyylillä

Jos sinäkin kuulut niihin, joilla on vaikeuksia saada lapsesi viettämään siestaa varjossa kello 12 ja 15 välillä, sillä välin kun muut skeittaavat ja pyöräilevät ostamaan jäätelöä, et ole yksin. Hattu on siinä tapauksessa paras valttikorttisi. Kasvot, kaula ja päälaki ovat kehon alttiimpia alueita. Hattu suojaa päätä auringonpistokselta ja kasvoja auringon aiheuttamilta vaurioilta. Annamme siten pari päähinevinkkiä, joita nuoretkin pitävät ihan ookoina. 

Kalastajahattu on löydetty uudelleen tässä uudessa versiossa tanskalaiselta merkiltä WOOD WOOD. Myös korvia ja niskaa suojaava hattu on meidän mieleemme, mutta jos sen sijaan valitset jonkin WOOD WOODin hienoista lippiksistä, voit täydentää sitä VICHYn aurinkosuojapuikolla SK 50 alttiina oleviin alueisiin. Se on siis hyvä pitää mukana taskussa.

Sekä tytöt että pojat voivat käyttää kalastajahattua, mutta jos hatum pitää olla hieman tyttömäisempi, vaaleanpunaiset tai valkoiset lippikset ovat hyvä vaihtoehto.

Pitkähihainen t-paita/pusero pitkiin päiviin auringossa

Vähemmän ihoa alttiina auringolle on yksi syöpäyhdistyksien tärkeimmistä neuvoista - etenkin kello 12 ja 15 välillä. Mutta paksu raskas puuvilla on vihonviimeinen asia, jota nuoresi haluaa käyttää aurinkoisella säällä, joten varmista, että myös muita mukavia ja hyviä vaihtoehtoja on tarjolla. Olemme löytäneet muutaman hienon pitkähihaisen yläosan, joihin suurin osa nuorista on valmis hyppäämään ilman sen suurempaa suostuttelua.

& Other Stories
on näiden ilmavien puseroiden takana tytöille klassisissa pohjoismaisissa kesäteemoissa - ne myös suojaavat hartiat ja kädet pitkinä kesäpäivinä.

Urbaanit ja coolit nuoret miehet ovat innostuneita pohjoismaisesta merkistä WoodWood. Tässä yksi pitkähihainen t-paita, joka on juuri sopiva. Saatavana mustana ja valkoisena.

Aurinkovoidetta kotona ja aurinkosuojapuikko menoon

Aurinkovoide kotona on hyvä ja nuoresi varustaminen aurinkosuojapuikolla taskussa täydentää auringolta suojautumismissiota hyvin. VICHYn aurinkovoide kuten esim. IDEAL SOLEIL aurinkovoide ja uudet innovatiiviset aurinkosuojatuotteet, kuten esim. IDEAL SOLEIL Anti-Sand Milk tai IDEAL SOLEIL virkistävä Face Mist SK 50 ovat hyviä lähtökohtia kotona. Täydennä aina suojaa antamalla nuorellesi IDEAL SOLEIL Aurinkosuojapuikko SK 50+ mukaan taskuun. Sitä voi nimittäin spontaanisti lisätä päivän kuluessa suojaamaan esim. nenää, kasvoja, kaulaa ja niskaa tehokkaasti suojakertoimella 50. Vaadi myös aina, että jokin edellä mainituista aurinkosuojatuotteista on mukana, jos aikomuksena on viettää pidempiä aikoja auringossa kuten esim. puistossa ta rannalla. Löydät VICHYn aurinkosuojatuotteet lähimmästä apteekistasi.

IDEAL SOLEIL Aurinkosuojapuikko SK 50+ on juuri sopiva pitää menossa mukana.

Ikoninen tuotteemme

 • 22717FRESH FACE MIST SK 5000NewIDEAL SOLEILSUN CAREAurinkosuojasuihkeKasvojen aurinkosuoja

  Uutuus

  FRESH FACE MIST SK 50
 • 22715ANTI-SAND -AURINKOSUOJAEMULSIO SK 50+00IDEAL SOLEILSUN CAREAurinkosuojavoideVartalon aurinkosuoja
  ANTI-SAND -AURINKOSUOJAEMULSIO SK 50+
 • 9470DRY TOUCH - MATTAPINNAN JÄTTÄVÄ AURINKOSUOJAVOIDE SK 504.52IDEAL SOLEILSUN CAREAurinkosuojavoideKasvojen aurinkosuoja
  DRY TOUCH - MATTAPINNAN JÄTTÄVÄ AURINKOSUOJAVOIDE SK 50
 • Luetuimmat

  go to top