OK

OK Cancel

Thank you

Close

Multi Masking - kun kolme on parempi kuin yksi

Multi masking on kaikkien huulilla. Mutta mitä se oikeastaan on ja pitäisikö sinunkin tehdä siitä osa kauneusrutiinejasi? Me tutustumme tähän uuteen jännittävään trendiin, joka ottaa huomioon ihosi yksilölliset tarpeet.

Aivan kuten meikkituotteitasi, tuskin käytät vain yhtä tuotetta kaikkeen. Tätä samaa tulisi soveltaa ihonhoitoosi. Meillä kaikilla on kasvon alueita, joilla on vaihtelevia tarpeita kosteutuksen ja hoidon suhteen. Taidetta onkin luoda naamio, joka sopii yksilöllisesti juuri sinulle. Ehkäpä nenäsi ihohuokoset ovat tukkiutuneet ja voi myös olla, että tarvitset lisäkosteutusta poskiesi alueella tai otsaltasi puuttuu hehku ja tarvitset kuorinnan.

Trude, Rika ja Emilie leVICHYmagin toimituksesta esittelevät sinulle jokaiselle meistä yksilöidyt multi masking -rutiinit kolmella täysin uudella VICHY-naamiolla. VICHY on kehittänyt ainutlaatuisesta savesta, vedestä ja vulkaanisesta kivestä koostuvat yhdistelmät kasvonaamioista, jotka antavat uusia fantastisia tuloksia. Myös jos sinulla herkkä iho.

VICHY Pore Purifying Clay Mask

Tämä naamio sisältää kahdenlaista valkosavea (kaoliinia ja bentoniittia) yhdistettynä Vichyn termiseen veteen. Naamio imee epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin iholta saaden ihohuokoset näyttämään pienemmiltä. Naamio sisältää myös Aloe Vera -uutetta, joka pehmentää ja kosteuttaa ihoa. Naamio on suunniteltu erityisesti seka-/rasvaiselle iholle, jolla on taipumus tukkeutuneisiin ihohuokoisiin. Käytä 1-2 kertaa viikossa. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ennen pois huuhtelua.

VICHY Quenching Mineral Mask

Tämä naamio sisältää kosteuttavaa glyseriiniä, mikä antaa iholle välittömän kosteuden tunteen. B3-vitamiini rauhoittaa ihoa sekä VICHYn terminen lähdevesi tasapainottaa ja uudistaa sitä. Virkistävä menthoxypropanedioli antaa raikkaan vaikutuksen ja jasmiinivesi, bambu ja vihreä tee antavat naamiolle hienostuneen lempeän tuoksun. Naamiota voi käyttää 2-3 kertaa viikossa levittämällä geeliä puhtaalle iholle. Anna vaikuttaa viisi minuuttia, ennen kuin hierot ylimääräisen geelin ihoon. Pian iho tuntuu läpikotaisin kosteutetulta. Naamio on erityisesti suunniteltu kuivalle ja herkälle iholle.

VICHY Double Glow Peel Mask

Tämä kuoriva naamio käyttää kahdenlaista kuorintaa, jota kutsutaan tuplakuorintatoiminnoksi (mekaaninen ja kemiallinen). Yksi kaksiosaisen kuorinnan toiminnoista muodostuu kemiallisesta prosessista, jonka luo hedelmähappo AHA [ALPHA-hydroksihappo]. Poistamalla kuolleita ihosoluja se tasoittaa ihon sävyä ja tekee väsyneestä ihosta taas hehkuvan.  Mekaaninen kuorinta taas muodostuu lisätystä vulkaanisesta pölystä, joka kuorii ihoa hierottaessa ihoon pyörivin liikkein. Naamiota voi käyttää 1-2 kertaa viikossa. Anna vaikuttaa viisi minuuttia, ennen kuin viimeistelet sen hieromalla kasvoja ja huuhtelemalla naamion pois.

Emilien multi masking -rutiini
Minulla on herkkä iho ja siksi olen ollut varovainen kokeillessani kasvonaamioita. Niinpä olin hyvin innoissani, kun kuulin VICHYn uusien naamioiden soveltuvan hyvin herkälle iholle. Leukani ympärys on altis tukkeutuneisiin ihohuokosiin, joten käytän siksi Pore Purifying Clay naamiota tälle alueelle. Naamion levittämisen jälkeen se kuivuu ja tuntuu kirjaimellisesti kuin kaikki epäpuhtauteni vedettäisiin pois. Poskieni ja nenäni iholla on taipumus kuivua - erityisesti talvisin. Näille kohdille käytän Quenching Mineral Maskia, joka tuntuu todella miellyttävältä iholla. Se sekä viilentää että kosteuttaa ihoa intensiivisesti. Otsalle käytän Double Glow Peel Maskia, jota hieron kevyesti iholle. Sen vaikuttavat ainesosat hedelmähaposta voi tuntea, mistä olin aluksi hieman hermostunut, mutta huomasin, että ihoni vastaanotti sen hyvin. Annan tämän ihanuuden vaikuttaa viisi minuuttia, ennen kuin huuhtelen naamion pois. Ja lopputulos on aina hyvä! Ihohuokoset leuassani näyttävät pienemmiltä ja puhdistetuilta. Poskeni ja erityisesti nenäni, joilla on taipumus hilseillä, näyttävät molemmat läpikotaisin kosteutetuilta ja raikkailta.  Samalla otsani on saanut ihanan hehkun, joka mielestäni saa minut näyttämään rentoutuneemmalta.

Rikan multi masking -rutiini
Rakastan kasvonaamioita, mutta käytän niitä harvemmin, jos niiden pitää vaikuttaa pitkään - minulla ei ole siihen yksinkertaisesti kärsivällisyyttä. Siksi olin todella innostunut kokeilemaan näitä uusia naamioita. Ne nimittäin vaikuttavat jo vain viiden minuutin jälkeen, mikä hoituu sillä aikaa kun teen muita kauneudenhoitorutiineja kylpyhuoneessa. Olen aiemmin kamppaillut akneihon kanssa ja vaikka ihoni on muuttunut nykyisin paremmaksi, on sillä yhä taipumus kiiltoon T-alueella. Siksi käytän Pore Purifying Clay Maskia nenään ja otsaan. Tällä naamiolla on hieman täyteläisempi koostumus kuin muilla kahdella. Sitä on helppo käyttää ja se tuntuu uskomattoman rauhoittavalta iholla. Se puhdistaa ihohuokoseni ja tekee ihosta lähes mattapintaisen jättämättä sitä kuitenkaan kuivaksi. Käytän Double Glow Peel Maskia poskilleni, jotka kaipaavat hiukan lisähehkua, kun taas alempi osa kasvoistani sekä leukani tarvtsevat kosteutusta Quenching Mineral Maskilla. Olen erittäin tyytyväinen tuloksista ja ihoni on todellakin saanut boostia.

Truden multi masking -rutiini
Etsin jatkuvasti uusia kauneudenhoitotuotteita parantaakseni ja hoitaakseni ihoani. Rakastan multi masking -konseptia! Mielestäni pohjoismainen kylmyys on ankara iholleni. Ihoni kuivuu nopeasti ja menettää hehkunsa. Siksi käytän Quenching Mineral Maskia otsaan, jossa iho kuivuu nopeasti. Naamion antama viilentävä tunne on hoitava ja kosteutus vaikuttaa tehokkaasti ihoon. Poskipäilleni tykkään yleensä mielelläni antaa hieman lisähehkua. Siksi käytän Double Glow Peel Maskia, joka todellakin antaa kaipaamaamme säteilyä. Poskeni tarvitsevat myös kosteutusta ja lisään myös niihin Quenching Mineral Maskia. Haluan puhdistaa ihohuokoseni leuasta sekä nenän juuresta, joten käytän niihin pore Purifying Clay Maskia. Naamion kuivuessa voi todella tuntea saven imevän kaikki epäpuhtaudet pois. Tuloksena jopa väsynyt talvi-iho näyttää nopeasti virkeämmältä ja säteilevämmältä! En ymmärrä, miksi en ole kokeillut multi masking -tuotteita koskaan aiemmin. Tuotteet ovat todellakin tuoneet jotain täysin uutta kauneudenhoitorutiineihini, mistä olen todella iloinen.

go to top