OK

OK Cancel

Thank you

Close

Kolme päivää häihin: viisi askelta parantaa morsiamen hehkuasi

Häämekko istuu juuri kuten pitääkin, pöytien istumajärjestelyt ovat tehtynä ja kätesi ovat juuri saaneet manikyyrin ja ovat valmiina sormuksien sormukselle. Vain kolme päivää siihen, että otatte askeleen uuteen elämänvaiheeseen käsikädessä elämäsi rakkauden kanssa ja ainut puuttuva asia on hento lisähehku peilikuvassa. Hemmottele itseäsi tällä kolmipäiväisellä boostilla. LeVICHYmag antaa sinulle viisi stressitöntä  VICHY-tuotevinkkiä, joilla saat morsiusihosi sileäksi, ruskettuneeksi ja huolitelluksi toiveidesi mukaan - kolmessa päivässä!

1. Kuori itsellesi upea pohjustus

Morsiamena haluat tuntea olosi raikkaaksi ja silkinsileäksi päästä varpaisiin. Lisäksi haluat varmistaa kasvojesi sileyden, jotta meikistäsi tulee tasainen ja kestävä, kun tanssit läpi valoisten pikkutuntien onnesta itkien. Ensimmäinen askel kolmipäiväisessä ohjelmassamme onkin todella hyvä naamio, joka on ratkaisevan tärkeä. VICHYn hehkua antavalla kuorintanaamiolla (Double Peel Mask) voit tehokkaasti ja hellävaraisesti poistaa kuolleet ihosolut. Kuorintanaamio käyttää kahdenlaista kuorintaa ja on kaksitehoinen (mekaaninen ja kemiallinen). Yhden osan kaksitehoisesta kuorinnasta muodostaa kemiallinen prosessi, joka tehdään AHA-hedelmähapolla (alfa-hydroksihappo). Se poistaa kuolleet ihosolut, tasoittaa ihon sävyä ja antaa hehkua väsyneelle iholle. Mekaaninen kuorinta taas perustuu lisättyyn vulkaaniseen pölyyn, joka varovasti  kuorii ihoa, kun se hierotaan kasvoille pyörivin liikkein. Tämä ihana kuorinta sopii kaikille ihotyypeille - jopa herkälle iholle. Naamion käytön jälkeen ihosi tuntuu sileämmältä, pehmeämmältä ja säteilevältä. Lisäksi kuorinta on A ja O, jos haluat hemmotella itseäsi ja saavuttaa parhaan lopputuloksen seuraavassa vaiheessa, joka on...

2. Itseruskettava!

Kuten tavallista, emme ehtineet hankkia kesärusketusta, ennen kuin olikin jo aika paljastaa olkapäät, kädet ja jalat. Jotta tuloksena on raikas, luonnollinen ja auringonhellimä ilme isona päivänäsi, on hyvä itseruskettava voide ihana hehkunluoja, joka kannattaaa valita huolella. Toisin kuin monet muut itseruskettavat tuotteet, VICHYn IDÈAL SOLEIL Itseruskettavan emulsio tuoksuu ihanasti ja soveltuu käytettäväksi vielä hääpäivää edeltävänä iltanakin. Lisää voidetta ohut ja tasainen kerros puhtaalle äskettäin kuoritulle iholle. Kiinnitä erityisesti huomiota levittäessä polviin ja kyynärpäihin. Älä unohda pestä huolellisesti käsiä jälkikäteen ja odota noin 20 minuuttia, ennen kuin pukeudut tai ryömit peiton alle kauneusunille.

3. Seerumilla stressiä vastaan

Tulevana morsiamena ei ole mikään salaisuus, että olet alttiina stressille. Luonnollisesti tämä vaikuttaa myös ihoosi. Kolmas kohta meidän bridal-glow-ohjelmassamme onkin VICHYn IDÈALIA Seerumi. Seerumi auttaa ihoa väsymyksen merkkejä vastaan, uudistaa hehkuasi, antaa tasaisemman ihonsävyn sekä vähentää näkyviä ihohuokosia ja hentoja juonteita. Toisin sanoen juuri sitä, mitä tuleva morsian tarvitsee! Lisää sitä joka aamu puhdistetuille kasvoille. Tämä miellyttävä voide ei myöskään tee ihostasi tahmeaa eikä rasvaista.

4. Ideal Body

Säilyttääksesi kuorinnasta saamasi silkinsileän tunteen ja tuoksuaksesi hyvälle on itsensä rasvaaminen vartalovoiteella hyvä tapa. Päiviä ennen häitä haluat olla erityisesti tarkka tästä, jotta ihosi säteilee hyvinvoivana, kun kävelet kohti alttaria ystävien ja perheen edessä. VICHY-sarja Ideal Body tarjoaa laajan valikoiman kosteuttavia ja hyvältä tuoksuvia voiteita ja rasvoja. Itse olen ihastunut korviani myöten IDEAL BODY Emulsio-Seerumiin. Kuten nimi paljastaa, sillä on ihana koostumus ja yhdessä aromaattisten tuoksujen kanssa kuten persikankukka, vanilja ja ambra, minusta tuntuu kuin olisin keskellä kesäunelmaa levittämisen jälkeen. Tämä ultrakevyt koostumus tarjoaa pitkäkestoisen kosteutuksen ja ihanan virkistävän vaikutuksen. IDEAL BODY -voiteet koostuvat lisäksi 10 hoitavasta öljystä sekä Vichyn termisestä mineraalilähdevedestä, joka sisältää 15 eri mineraalia, joten sille on hankala sanoa ei.

5. Erityiset kohdat...

Viides ja viimeinen vaihe kolmipäiväisessä ohjelmassamme on käsitellä niitä epätoivottuja vieraita, jotka aina onnistuvat ilmestymään paikalle, kun vähiten niitä toivot. Viittaamme tietysti finneihin. Kun näppylä ilmestyy, meillä ei ole tapana antaa sen olla, mikä estää sen katoamista. Mitä meidän tulee tehdä, on eristää se. VICHYn NORMADERM HYALUSPOT tarjoaa lyhytvaikutteista hoitoa näppyjä vastaan, ja pitäisi siten olla välttämätön osa kaikkien tulevien morsianten kauneushyllyjä. Kehittynyt koostumus sisältää hyaluronihappoa, salisyylihappoa ja LHA: ta, ja sillä on sitoava vaikutus iholla, joten se suojaa ja eristää näppylän bakteereja vastaan. Levitä pieni annos käyttäen apuna taipuisaa levitintä hoidettavalle alueelle. Jos huomaat näppylän kolme päivää ennen hääpäivää, ota avuksesi tämä pieni tuubi, jonka toivomme pienentävän epätoivotut epätäydellisyydet ja josta olemme kiitollisia.

Me leVICHYmagin toimituksessa olemme sitä mieltä, että olet ansainnut tämän ihanan viisivaiheisen hemmottelun häitäsi edeltävien kolmen päivän aikana ja toivotamme sinulle onnea suureen päivään!

go to top