OK

OK Cancel

Thank you

Close

Kiireinen aikataulu vaatii ihon tehoboostausta

Monille meistä 30 ja 40 ikävuoden välimaasto on se kaikkein vaativin. Hektisessä ympäristössä työ- ja perhe-elämän yhteensovittaminen on haasteellista, eikä omaa aikaa tunnu jäävän juuri ollenkaan – puhumattakaan ihonhoidolle jäävästä ajasta. Vaikka ihonhoitorutiinisi olisi kunnossa, saattaa kiireinen päivä tai uneton yö jättää silti jälkensä kasvoillesi. Auringonotto, urbaani elämä, huolet ja jopa nauru näkyvät paitsi sameana ihona, myös pieninä juonteina silmien ja suun ympärillä.

Vaikka harva hidastaa tahtia vielä tässä elämänvaiheessa, voi yksinkertaisilla päivittäiseen ihonhoitoon tehtävillä muutoksilla hidastaa kuitenkin ihon ikääntymistä. Ja samalla parantaa ihon kykyä taistella haitallisia tekijöitä, kuten väsymystä, UV-säteilyä ja ilmansaasteita vastaan. Kosteutus ja ihon suojaaminen ovat avainasemassa. Mutta miten kosteuttaa ja suojata ihoa ilman, että oma ihonhoitorutiini ja päivittäin käytössä olevat tuotteet vaihtuvat kokonaan? Ratkaisu on yksinkertainen: tehotiiviste.

Tehosta ihonhoitorutiiniasi

Miten tehotiiviste toimii? Tuote täydentää ihonhoitorutiinia niin, että muut hoitotuotteet pääsevät vaikuttamaan iholla parhaalla mahdollisella tavalla. MINÉRAL 89 on VICHY-tuotesarjan ensimmäinen tehotiiviste – säteilevän ja vahvan ihon salaisuus. Tuote sisältää 89 % Vichy Thermal -lähdevettä, jonka useat mineraalit auttavat vahvistamaan kosteustasapainoa ja ulkoisilta tekijöiltä suojaavaa kerrosta. Se sisältää myös hyaluronihappoa, joka kosteuttaa tehden ihosta täyteläisen. Tehotiiviste sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voidaan käyttää myös silmien- ja huultenympärysiholla. Kevyt ja helposti imeytyvä geelikoostumus sopii kiireisiin aamuihin. Kosteutettu, sileä iho helposti ja nopeasti!

Täydellinen ihonhoitorutiini juuri minulle?

30–40 vuoden iässä suurin osa meistä haluaa huolehtia ihostaan suojaten sitä jokapäiväisen elämän aiheuttamilta haasteilta. Yksi tai kaksi pisaraa Mineral 89 -tiivistettä levitetään aamuin illoin puhdistetulle iholle kevyesti hieroen unohtamatta silmien- ja huultenympärysaluetta. Tämän jälkeen iholle levitetään joko aurinkosuojakerrointa sisältävää päivävoidetta tai yövoidetta, joka auttaa ihoa uudistumaan yön aikana. MINÉRAL 89 sopii käytettäväksi myös ennen aurinkosuojatuotetta, jolloin aurinkosuojavoide levittyy kevyesti ja helposti ihollesi.

Kolme tapaa, joilla MINÉRAL 89 toimii meikin kanssa.

Käytätkö meikkiä päivittäin? Olet ehkä huomannutkin, että meikki voi varista ja meikkivoide paakkuuntua päivän aikana. Ilmansaasteet vaikuttavat paitsi ihosi kuntoon, ne voivat myös pilata aamulla tekemäsi meikin.

MINÉRAL 89 toimii täydellisesti meikin kanssa:
1. Luo iholle kalvon, joka estää ilmansaasteita kiinnittymästä ihon pintaan ja auttaa ihoa säilyttämään luonnollisen pinnan.
2. Saa aikaan luonnollisen hehkun rauhoittavan geelikoostumuksensa ansiosta.
3. Ei jätä ihoa rasvaiseksi tai tahmeaksi.

Suosituksia ihonhoitorutiiniisi

Minéral 89 -tehotiivisteen lisäksi suosittelemme seuraavia tuotteita täydentämään ihonhoitorutiiniasi.

Ennen Minéral 89 -tehotiivistettä:
0. Pureté Thermale 3-in-1 puhdistusvoide
Puhdistusvoide, joka on samalla kasvovesi, silmämeikin puhdistusaine sekä puhdistustuote. Helppo käyttää aamuin illoin. Nauti täyteläisestä ja tehokkaasta koostumuksesta, joka sopii kaikille ihotyypeille.

Minéral 89 -tehotiivisteen jälkeen:
2. Slow Âge kevyt päivävoide SPF25
Tehokas päivävoide, joka vahvistaa ihoa ja suojaa sitä ulkoisilta tekijöiltä, kuten UV-säteiltä ja ilmansaasteilta. Saatavilla myös täyteläisenä versiona, joka sisältää suojakertoimen SPF30.

2. Slow Âge Night yövoide & naamio
Monikäyttöinen yötuote, joka elvyttää ihoa ilmansaasteiden, UV-säteiden ja muiden ulkoisten tekijöiden haittavaikutuksilta, joille iho on päivän aikana altistunut.

Löydät ratkaisun kaikkiin ihosi tarpeisiin VICHY-tuotteiden valikoimasta, jonka löydät täältä.

Nauti uudesta ihonhoitorutiinistasi.

VICHY

IKONISET TUOTTEEMME

<span>Vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan</span>

Vahvistava päivävoide kehittymässä olevia ikääntymisen merkkejä vastaan

( 2 avis )

SLOW ÂGE NIGHT (yövoide & kasvonaamio)

SLOW ÂGE NIGHT (yövoide & kasvonaamio)

Reoxygenating & regenerating night cream & mask

( 193 avis )

go to top